Free tip 05/02/2020

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Επανήλθε μετά από ένα μήνα η στήλη των free tips και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Με ένα σερί 4/4 ξεπέρασε το 72% συνολικά και απλά συνεχίζει να είναι ότι πιο σταθερό και κερδοφόρο σε στήλη ελεύθερης πρόσβασης. Από την άλλη, ο Fernando συνεχίζει να μοιράζει σταθερά χρήματα στα VIP μέλη ενώ όποτε δει value στο live πυροβολεί ανελέητα χωρίς δισταγμό. To betsport.gr είναι στα καλύτερα του και το 2020 μοιάζει πραγματικά ονειρικό από το ξεκίνημα, που θεωρείται και το ήμισυ του παντός. 
Όλες μας οι free προτάσεις ανεβαίνουν στο κανάλι μας στο telegram, για αυτό σπεύσατε να κάνετε (όσοι δεν έχετε κάνει) invite στο κανάλι μας, πατώντας εδώ. 
Πάμε σε εμβόλιμο ματς από τη Serie A όπου η Λάτσιο ζει στιγμές του 2000. Χωρίς υπερβολή, οι "Λατσιάνι" φέτος αρχίζουν να το πιστεύουν όλο και περισσότερο ότι μπορούν να χτυπήσουν το φετινό τίτλο. Εμφατικές εμφανίσεις, ποιότητα, σταθερότητα και μια πανίσχυρη έδρα, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Ενδεχόμενη νίκη επί της Ελλάς Βερόνα, θα σημάνει και τη μείωση της διαφοράς από τη Γιουβέντους στους δυο βαθμούς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κάνουν ονειρική χρονιά και από φαβορί υποβιβασμού όχι μόνο ήδη έχουν σωθεί, αλλά είναι σε τροχιά Ευρώπης. Πραγματική κλοπή στο Σαν Σίρο κόντρα στο πτώμα της Μίλαν, με κραυγαλέο πέναλτι που δεν της δόθηκε, απίστευτες ευκαιρίες και δυο δοκάρια! Έφυγε με την ισοπαλία ενώ υποδέχεται και τη Γιουβέντους την επόμενη αγωνιστική. Σαφώς και οι γηπεδούχοι ξέρουν τι πρέπει να προσέξουν και πόσο επικίνδυνη είναι η Ελλάς φέτος. Μετά από το 5-1 κόντρα στη Σπαλ, έρχονται με φόρα για μια ακόμα νίκη. Χαρακτηριστικό της είναι πως σκοράρει σχεδόν 3 γκολ κατά μέσο όρο στην έδρα της, φυσικά είναι αήττητη ενώ έχει και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Η Βερόνα από την άλλη κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι εκτός έδρας. Πέρα του 1-1 με τη Μίλαν, έκανε την Ίντερ να δεινοπαθήσει στο Μιλάνο για να την υποτάξει, έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα από την Αταλάντα 3-2, ενώ έχει ήδη 3 νίκες και 4 ισοπαλίες μακριά από το γήπεδο της! Πρέπει ιδιαιτέρως να σταθούμε και στο γεγονός πως σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα απέναντι στους μεγάλους. Πάμε στις αποδόσεις: Ο άσος έχει ανέβει στο 1.45 και ακόμα και με ασιατική ένεση δείχνει επιπόλαιος με βάση τη δυναμική των δυο ομάδων. Η λογική λέει πως θα δούμε γκολ και θέαμα, καθώς η Λάτσιο παίζει φύσει επιθετικά, ενώ η Βερόνα έχει άγνοια κινδύνου, καθώς θα παίξει χωρίς το παραμικρό άγχος και με ενθουσιασμό, όντας παράλληλα καλοδουλεμένη και ποιοτική, ειδικά απέναντι στα μεγαθήρια της Serie A. H πιο ορθολογιστική επιλογή είναι το over 2.5 goals, το οποία βρήκαμε στο διόλου ευκαταφρόνητο 1.61 στη betshop. Το χέρι μου, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πήγαινε στο ασιατικό -1, όμως με αυτά που έχουμε δει φέτος από την Ελλάς, ειδικά απέναντι σε μεγάλες ομάδες, καθιστά την εν λόγω επιλογή no value. Καλή επιτυχία.
Ιταλία, Serie A, 21:45, Λάτσιο vs Ελλάς Βερόνα, Over 2.5 Goals, Odd 1.61 Betshop.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)