Free tip 06/02/2020

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Όχι μόνο δεν βγήκε το χθεσινό over στο Ολίμπικο, αλλά δεν επαληθεύτηκε καν ο άσος. Τελικά η Βερόνα μόνο τυχαία δεν είναι μια ανάσα από τις θέσεις της Ευρώπης, παίρνοντας δεύτερο σερί βαθμό κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο εκτός έδρας. Το ματς είχε ρυθμό, φάσεις, ευκαιρίες, αλλά κόλλησε στο 0-0. Ήταν απλά μια ήττα και συνεχίζουμε.
Από χτες είχα ήδη σταμπάρει το σημερινό προγνωστικό της στήλης, όμως δεν φανταζόμουν τέτοια βίαιη πτώση στον άσο. Ο Άρης, υποδέχεται τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και ο άσος έδειχνε λαχταριστός στο 1.65, πριν τον δω σήμερα να κινείται μεταξύ 1.40-1.45! Οι Θεσσαλονικείς, που μας πλήρωσαν με ευκολία πριν λίγες μέρες στο ίδιο γήπεδο, το Κλεάνθης Βικελίδης, θα παραταχθούν πλήρεις με στόχο να πάρουν ένα σκορ ασφαλείας εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι. Έχουν επιστροφές στο ρόστερ, θα έχουν την στήριξη -για μια ακόμα φορά- του κόσμου, ενώ αντιμετωπίζουν έναν ελλιπέστατο Ατρόμητο. Χωρίς Ρισβάνη και Μανούσο, οι Περιστεριώτες έχουν χάσει τη συνοχή τους, ενώ ο πρόσφατος τραυματισμός του Γιακουμάκη δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, ο Άρης προβλέπουμε πως θα επικρατήσει, καθώς κακά τα ψέματα και στη Super League την θέση των πλέι οφ δεν τη χάνει με τίποτα, ενώ και οι ίδιοι οι άνθρωποι του έχουν θέσει ως στόχο το Κύπελλο. 
Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο άσος έχει χάσει μεγάλο μέρος της δυναμικής του. Μοιραία, ελπίζοντας σε μια καθαρή νίκη, θα ποντάρουμε στο ασιατικό -0.75 του Άρη που κινείται οριακά στο 1.60 πια, τόσο στη Betshop όσο και στη Bet365. Καλή επιτυχία.
Κύπελλο Ελλάδος, 19:00, Άρης vs Ατρόμητος, 1 (-0.75), Odd 1.60 (Betshop).
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)