Με τέσσερις επιλογές το Σάββατο

0

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Πάμε εν τάχει στις επιλογές του Σαββάτου στη στήλη Asian οι οποίες είναι τέσσερις και προέκυψαν -όπως πάντα- μετά από εξονυχιστική μελέτη.

Ξεκινάμε από την αγαπημένη μας Β' Νορβηγίας όπου η Χαμ Καμ υποδέχεται την Κίσα. Ομάδες που σκοράρουν με ευκολία και έχουν αρκετά ευάλωτες άμυνες, αναμένεται να μας χαρίσουν υψηλό σκορ. Το over 3.25 στη bet365 αγγίζει το διπλασιασμό και θα το επιλέξουμε με 1% ποσοστό υποχρέωσης.

Συνεχίζουμε στην Championship Αγγλίας όπου έχουμε με βάση τη στατιστική και τη συμπεριφορά των ομάδων ένα δυνατό corner tip. Νόργουιτς και Σουόνσι αναπτύσσονται αποκλειστικά από τις πτέρυγες και είναι οι... πρωταθλήτριες των corner στην κατηγορία. To over 10.5 πληρώνει στην "πράσινη" 1.90 και θα το ποντάρουμε με μόχλευση 2%.

Στην Superettan Σουηδίας τέλος, έχουμε δυο αναμετρήσεις όπου αναμένουμε υψηλό σκορ. Θα στηριχτούμε σε ομάδες που τις ξέρουμε καλά και μας έχουν πληρώσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Η Μπράγκε υποδέχεται τη Βαστέρας και το over 2.75 πληρώνει 2.00 απόδοση. Με stake 1% θα ποντάρουμε το εν λόγω παιχνίδι. Ολοκληρώνουμε με ένα "καθαρό" over τώρα, χωρίς ασιατική προσαρμογή, στο ματς της Έργκριτε που παίζει με την Ακρόπολις. Αναμένουμε ανοιχτό ματς, με την απόδοση του 2.5 να είναι στο αξιοπρεπέστατο 1.825 στη bet365. Και αυτό το παιχνίδι θα το ποντάρουμε με το 1% επί του κεφαλαίου μας.

Καλή επιτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)