Κολασμένη Κυριακή

0

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Με 3/4 έκλεισε η στήλη χτες, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι πήραμε εύκολα το δυνατό μας tip, που ήταν το over 10.5 corners στο ματς της Νόργουιτς κόντρα στη Σουόνσι. Για σήμερα έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που θα τις ποντάρουμε όλες με ποσοστό υποχρέωσης 1%.

Ξεκινάμε με την πάντα αγαπημένη μας Νορβηγία όπου η Λίλεστρομ μπορεί υπό προϋποθέσεις να προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία ακόμα και πρώτη, καθώς μετρά ένα μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων. Ειδικά στην έδρα της σκοράρει με άνεση και υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Ασάνε η οποία βρίσκει εύκολα το γκολ, παίζοντας φύσει ανοιχτά. Το over 3.25 στο 1.95 στη bet365.

Στην Ελβετία, η Γιουνγκ Μπόις θα στηριχτεί στην πανίσχυρη έδρα της με το συνθετικό χλοοτάπητα και έχοντας ένα σερί 17 νικών στη Βέρνη, θα προσπαθήσει να το διευρύνει απέναντι στην ντεφορμέ Σεντ Γκάλεν. Ο άσος παίζει στο 1.40 στη stoiximan, ενώ εμείς θα πάμε με το ασιατικό -1.25 στους γηπεδούχους στο 1.85

Ματς ζωής και θανάτου δίνει η Γκέτεμποργκ στην έδρα της Χέλσιμποργκ στη Σουηδία. Ο θάνατος σου η ζωή μου και για τους δύο, μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η ιστορικότερη και πιο πετυχημένη ομάδα της χώρας, σε ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρει πάση θυσία. Το ασιατικό 0 (draw no bet) στη Γκέτεμποργκ πληρώνει 1.85.

Στην Premier Σκωτίας, η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος Ρέιντζερς υποδέχεται την αποδεκατισμένη Χάμιλτον, η οποία συν των άλλων έχει και τραγικές αμυντικές επιδόσεις. Όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις των παικτών του Τζέραρντ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε αστρονομικό σκορ, αν οι Προτεστάντες δεν αφήσουν το πόδι από το γκάζι. Το ασιατικό -2.5 στους γηπεδούχους πληρώνει στη Bet365 1.70.

Τέλος, θεωρώ αδιανόητα υψηλό το over στο ματς της Λέστερ κόντρα στη Γουλβς στην Premier League. Φύσει επιθετικές οι αλεπούδες, με πολλές αμυντικές αδυναμίες παράλληλα. Το ασιατικό over 2 πληρώνει στην "πράσινη" 1.70 και θα το τιμήσουμε δεόντως.

Καλή επιτυχία.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)