Κόλαση στο AFAS Stadium

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Για να βγει ένα over, χρειάζεται και τύχη. Το θέμα είναι να διαβάζουμε σωστά το παιχνίδι και από κει και πέρα, παίζοντας ορθά, η μακροπρόθεσμη κερδοφορία είναι εγγυημένη. Μπορεί να χάσουμε, μπορεί και να κερδίσουμε, καθώς υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που συντελούν στην επιτυχία ή την αποτυχία. Χτες, πήραμε με εξαιρετική ευκολία το over της Τζίλιγχαμ με τη Ντονκάστερ (2-2 από το 29') ενώ χάσαμε πανηγυρικά το χάντικαπ της Νιούκαστλ που συνετρίβη από τη Μπράιτον με 3-0. 
Για σήμερα μελέτησα όλα τα παιχνίδια του κουπονιού και για μια ακόμη φορά θα πάω στην αγαπημένη Eredivisie. Μπορεί την περασμένη Κυριακή να απωλέσαμε το over στο ματς της PSV κόντρα στη Φέγενορντ (1-1 ημίχρονο), όμως για να συμβεί αυτό, χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες -κυρίως από τους φιλοξενούμενους- με αποτέλεσμα να κολλήσουμε στα δυο γκολ. Συμβαίνουν αυτά. Θα ξαναπάμε στην ομάδα του Αϊντχόβεν που ταξιδεύει στο Άλκμααρ για να παίξει με την διψασμένη για τη δεύτερη θέση ΑΖ. Οι γηπεδούχοι, είναι ξεκάθαρα φέτος μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες της λίγκας. Δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Eredivisie πίσω από τον πανίσχυρο Άγιαξ, όμως στα μετόπισθεν έχει τα θεματάκια της. Εκ των πραγμάτων παίζει ανοιχτά και σίγουρα κόντρα στην PSV θα επιδιώξει τη νίκη ούτως ώστε να την πιάσει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η PSV είναι πολύ ασταθής φέτος, ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο, δεν παύει όμως να αποτελεί μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της. Πέραν του Μάριο Ζούνιορ, δεν έχει αναφερθεί κάποια μεγάλη απουσία. Η AZ θα παίξει σχεδόν υπερπλήρης.
Αναμένω πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι με κολασμένο ρυθμό και πολλά γκολ. Θα ήθελα το over πιο ψηλά από το πενιχρό 1.50, όμως και οι book δεν είναι χαζοί. Από την άλλη μεγάλη τύχη έχει και το over 1.5 ημιχρόνου που "παίζει" στο διπλασιασμό. Η χρυσή τομή βρίσκεται στο ασιατικό over 3 που αγγίζει το 1.80 τη βάρβαρη ώρα που γράφω το άρθρο. Μπορεί να φαίνεται μικρό, καθώς στα τρία γκολ έχουμε back, όμως αποτελεί την πλέον συντηρητική και επαγγελματική προσέγγιση.
Με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια αυτό είναι το πιο δυνατό over της ημέρας. Η συνέχεια, επί της οθόνης. Καλή επιτυχία.
Eredivisie: 15:30: AZ vs PSV: Over 3 Goals @1.80
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)