Αγγλικό tip 20/03/2021

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Σάββατο σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι αν και μεγάλο, περιλαμβάνει πολύ δύσκολες αναμετρήσεις. Αν και οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας είναι τρομερά απρόβλεπτες, εν τούτοις μου κίνησε μια συγκεκριμένη το ενδιαφέρον.
Αναφέρομαι στη League 1 και τον αγώνα ανάμεσα στη Τζίλιγχαμ και την Ντονκάστερ. Οι γηπεδούχοι είναι μέσα στο κόλπο της εξάδας και όντας φορμαρισμένοι, (4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια τους με 4 over) υποδέχονται την Ντόνκαστερ η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως σιγά σιγά το ρόστερ της γεμίζει ξανά, καθώς θα έχει σημαντικές επιστροφές. Χαρακτηριστικό δε, είναι το γεγονός πως δεν σκόραρε καν στα τελευταία της τρία ματς, αλλά από τις 9/2 έως και τις 6/3 σε επτά παιχνίδια, τα έξι τελείωσαν με over & g/g! 
Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πως μετά από καιρό, οι φιλοξενούμενοι θα είναι μια... κανονική ομάδα και όχι νοσοκομείο. Με δεδομένο το ότι πρόκειται γενικά για δυο από τις πιο επιθετικογενείς ομάδες της λίγκας, μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα επιβεβαιώσουν το over 2.5. Σκοράρουν με ευκολία και το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται ανοιχτό, καθώς η Τζίλιγχαμ δεν έχει το περιθώριο να κλειστεί, ενώ η Ντονκάστερ αναμένεται να βγάλει αντίδραση μετά το μίνι σερί των ατυχών της αποτελεσμάτων.
Θεωρώ πως αυτό είναι το πιο value over της κατηγορίας, το οποίο μάλιστα παίζεται στο 1.85 τόσο στη Stoiximan όσο και στη Bet365 (στις 3 και 30 το πρωί που γράφω το άρθρο). 
Αγγλία: League 1: Ώρα 17:00: Τζίλιγχαμ vs Ντόνκαστερ: Over 2.5 
Ίσως έχουμε ωραία πράγματα στο live του betsport στο telegram κατά τις απογευματινές ώρες. Όσοι δεν είστε μέλη, κάντε invite στο κανάλι μας πατώντας εδώ.
Η Κυριακή από ότι έχω δει είναι καλύτερη στοιχηματικά με πιο ξεκάθαρα ματς και ίσως προκύψουν παραπάνω από μια pre game επιλογές. Θα ενημερωθείτε, τόσο από το group μας στο facebook, όσο και από το κανάλι μας στο telegram. Να περνάτε όμορφα και καλή επιτυχία.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)