Cheltenham Festival 2021

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, ένα από τα πιο συναρπαστικά στοιχηματικά προϊόντα που προσφέρουμε, είναι τα δυο ετήσια ιπποδρομιακά φεστιβάλ της Μεγάλης Βρετανίας, το Cheltenham που διεξάγεται στα μέσα Μαρτίου και το Ascot που συναντάμε στα μέσα του Ιουνίου. Η αναμονή είναι μεγάλη κάθε χρόνο, καθώς -ειδικά στο Cheltenham- οι συγκινήσεις είναι έντονες και η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο. Σε σύνολο οκτώ φεστιβάλ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μετράμε επτά κερδοφόρα φεστιβάλ και ένα σερί 4/4 στο Cheltenham. Ο φετινός μας στόχος, είναι να κάνουμε το 5/5 και να σπάσουμε το ρεκόρ του 2018, όταν κερδίσαμε με πονταρίσματα των 10 € έκαστος, σχεδόν 270 € μέσα σε τέσσερις μέρες.
Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί βέβαιη κερδοφορία καθώς υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες στο στοίχημα, όμως, σε κάτι που γνωρίζουμε τόσο καλά και είμαστε απίστευτα προετοιμασμένοι, έχουμε την αίσθηση πως και φέτος θα είναι μια παραγωγική επένδυση. 
Το φετινό φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 16 Μαρτίου (μια ημέρα μετά την Καθαρά Δευτέρα) και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 19 του μήνα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά καθημερινές κούρσες (28 συνολικά) και θα πρέπει να υπολογίσετε σχεδόν 50 επιλογές στοιχηματισμού. Αυτό σημαίνει πως ανάλογα με το κεφάλαιο που διαθέτετε, πρέπει να προσδιορίσετε και τα πονταρίσματα σας που θα είναι σταθερά ανά κούρσα. Ποντάροντας 10 € το κάθε tip, απαιτείται μια κάβα της τάξεως των 300 €. Αυτό συνιστούμε και εμείς, ούτως ώστε να επιστραφεί ένα καλό κέρδος. 
Η επιλογή στοιχηματικής εταιρείας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, καθώς μόνο στη bet365 περιλαμβάνονται όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί ew. EW, είναι ένα είδος χάντικαπ καλυπτόμενων θέσεων σε μια επιλογή. Αν για παράδειγμα ποντάρουμε ένα άλογο με 6 θέσεις EW, σημαίνει ότι τοποθετούμε ένα στοίχημα στη νίκη, και ένα στην κάλυψη ότι θα πληρωθούμε το 20-25% της απόδοσης σε περίπτωση που η επιλογή μας τερματίσει στην κούρσα στις έξι πρώτες θέσεις. H τοποθέτηση ενός τέτοιου στοιχήματος είναι πανεύκολη, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το άλογο, να κλικάρετε στο κουτάκι EW και να επιλέξετε τις προτεινόμενες θέσεις. Το στοίχημα θα διπλασιαστεί αυτόματα (για bet των 10 € θα επιλέξετε 5 € και αυτόματα το στοίχημα σας θα γίνει 10 €). 
Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, είναι πως το Cheltenhmam αποτελεί ένα μίνι στοιχηματικό μαραθώνιο, με μεγάλες μεταπτώσεις μεταξύ νικών και ηττών. Ένα χαμένο σερί 10 αγώνων δεν σημαίνει το παραμικρό, καθώς οι αποδόσεις είναι τόσο μεγάλες (από 2.50 έως και 51.00) που μια ή δυο καλές νίκες σβήνουν όλες τις προηγούμενες αποτυχίες. Αυτό είναι που κάνει το ιπποδρομιακό στοίχημα τόσο συναρπαστικό και απρόβλεπτο. 
Το εν λόγω φεστιβάλ, αποτελεί παραδοσιακά το φεστιβάλ των εκπλήξεων, εξαιτίας της ιδιομορφίας των τεράστιων αποστάσεων και των εμποδίων. Η ικανότητα του αναβάτη παίζει τεράστιο ρόλο και είναι κάτι που στο betsport -σε συνεργασία με Άγγλους συνεργάτες- κοιτάμε διεξοδικά. Η μελέτη μας ξεκινά μήνες πριν και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτό είναι που κάνει τα tips μας να ξεχωρίζουν.
Φέτος, το Cheltenhmam θα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για όλα τα μέλη μας και τα tips θα τα ανεβάζουμε από την προηγούμενη μέρα το βράδυ, μεταξύ 20:00-23:00, στο group μας στο facebook. Όσοι δεν είστε μέλη, μπορείτε να κάνετε αίτημα ένταξης  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
Ετοιμαστείτε για ένα ακόμα συναρπαστικό ιπποδρομιακό ταξίδι με την αδρεναλίνη στα ύψη και τα μεγάλα ταμεία να είναι προ των πυλών, με στόχο μια ακόμα κερδοφόρα χρονιά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)