Asian tip 13/06/2021

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Πραγματικά κολασμένη θα είναι η επόμενη εβδομάδα, καθώς ξεκινά το μεγάλο ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Ascot, ενώ εξελίσσεται και ο συναρπαστικός μας διαγωνισμός με έπαθλο μια Paysafe Card αξίας 100 €, ο οποίος αισίως διανύει την τρίτη φάση του. Το Euro συνεχίζεται, ευτυχώς ο Eriksen είναι καλά, ενώ ξεκινά και το Copa America! Μην ξεχνάμε φυσικά και τη μεγάλη μάχη του δικού μας Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι, ο οποίος παίζει στον πρώτο τελικό της καριέρας του σε Grand Slam απέναντι στο μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Νόβακ Τζόκοβιτς! Καλή επιτυχία Στέφανε!
Όμως, μέσα σε αυτό το μωσαϊκό εθνικών αγώνων, εμείς θα ασχοληθούμε με... Νορβηγία και Eliteserien. Γιατί μπορούμε και γιατί γνωρίζουμε τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα καλύτερα από τον καθένα. 
Η ήττα της πρωταθλήτριας Μπόντο Γκλιμτ από την Οντ σηματοδότησε και τη διακοπή ενός τρομερού αήττητου σερί 14 αγώνων, το οποίο κάποια στιγμή -μοιραία- θα συνέβαινε. Η ήττα αυτή ήταν πέρα ως πέρα άδικη καθώς η Μπόντο σφυροκόπησε αδιάκοπα όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, κυρίως λόγω ατυχίας και δυστοκίας των επιθετικών της. Θέλει να επανέλθει άμεσα στις νίκες και θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το πετύχει κόντρα στη μαχητική, πλην όμως -σχετικά- αδύναμης Μιοντάλεν, η οποία θα παραταχθεί με αρκετές σημαντικές απουσίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι φιλοξενούμενοι είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό, ενώ μάλλον το 0-0 που απέσπασε από τη Μόλντε την προηγούμενη αγωνιστική ήταν αποτέλεσμα τύχης, καθώς κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις, χωρίς μάλιστα να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία. 
Ο άσος της Μπόντο είναι αρκετά συμπαθητικός στο 1.40, πόσο μάλλον με ασιατικό χάντικαπ στο -1.5 όπου ξεπερνάμε οριακά το διπλασιασμό. Θεωρώ πως οι πρωταθλητές θα μπουν δυνατά και αν είναι συγκεντρωμένοι δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε ένα αντίπαλο όπου μιλάμε ξεκάθαρα για διαφορά κλάσης. 

Νορβηγία, 19:00: Μπόντο Γκλιμτ vs Μιοντάλεν: 1 (-1.5) @2.02 (Stoiximan) 
Tags