Asian tip 7/9/2021

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Μετά την αναγκαστική χθεσινή αποχή, ελέω σοβαρού προγράμματος, επανερχόμαστε σήμερα με την... προσμονή να ξεκινήσουν εκ νέου τα πρωταθλήματα και να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς. 

Ξεψάχνισα όσο μπορούσα το κουπόνι για να βρω κάποια δυνατή επιλογή. Έφτασα στο... κατάντημα να ανέβω στο Όσλο, για τον αγώνα ανάμεσα στη Νορβηγία που υποδέχεται το Γιβραλτάρ. Ντρέπομαι λίγο, αλλά ειλικρινά είναι πάρα πάρα πολύ κακό και σήμερα το πρόγραμμα και πιστεύω ότι έχω βρει τη χρυσή τομή για το εν λόγω ματς.

Οι Νορβηγοί είναι σε καλή κατάσταση και μετά το εντυπωσιακό 1-1 κόντρα στους Ολλανδούς, επιβλήθηκαν με 2-0 των Λετονών εκτός έδρας. Θα παραταχθούν χωρίς κάποια ιδιαίτερη απουσία, με στόχο μια ακόμα νίκη στον όμιλο, απέναντι στην -ίσως- πιο αδύναμη ομάδα της Ευρώπης μαζί με το Σαν Μαρίνο και το Λιχτενστάιν αυτή τη στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι είναι ένας σάκος του μποξ και εξαρτούνται καθαρά από τις ορέξεις των αντιπάλων τους. Μάλιστα, ταξίδεψαν στη Νορβηγία με σοβαρότατες απουσίες και απλά είναι προετοιμασμένοι για ένα ακόμα αστρονομικό σκορ σε βάρος τους. Δεν θα σταθώ στα επτά που έφαγαν από την Ολλανδία. Έχασαν 6-0 από τους Σλοβένους, 4-1 από τους Μαυροβούνιους και 3-1 από τους Λετονούς. Με ομάδες μεσαίου βεληνεκούς μπορεί να συντριβούν πιο εύκολα καθώς δεν είναι τόσο ανασταλτικοί, όμως πραγματικά η δυναμική τους είναι πολύ πολύ μακριά ακόμα και από ομάδες σαν τη Μάλτα ή το Λουξεμβούργο. 

Η Νορβηγία θα είναι σίγουρα στις δυο πρώτες θέσεις με νίκη, καθώς στο άλλο ματς οι Ολλανδοί υποδέχονται τους Τούρκους. Η λογική λέει πως θα μπουν δυνατά από νωρίς για να καθαρίσουν χωρίς άγχος. Ακόμα και ο Χάαλαντ μόνος του, μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Γιβραλτάρ. Δεν είναι όμως μόνος του, με το συγκρότημα των Σκανδιναβών να αποτελείται από ποιοτικούς παίκτες.

Στο προγνωστικό τώρα, θεωρώ περισσότερο value τον άσο της Νορβηγίας στο ημίχρονο με χάντικαπ -1.75 στο 1.86, παρά ένα συνολικό over 4.5 που πληρώνει μόλις 1.75. Αν φορτσάρουν νωρίς, ίσως αφήσουν το πόδι από το γκάζι στη συνέχεια, άλλωστε και στο πρώτο ματς προηγήθηκαν νωρίς με 0-2 και μετά το 3-0 απλά άφησαν το παιχνίδι. Θεωρώ πως ένα σκορ της τάξης του 2-0 και παραπάνω στο πρώτο μέρος, είναι τόσο εφικτό, όσο και φυσιολογικό. Καλή επιτυχία.



ΝΟΡΒΗΓΙΑ VS ΓΙΒΡΛΑΡΤΑΡ

1 (-1.75) ΗΜΙΧΡΟΝΟ