Over tip 10/09/2021

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Τι ωραία μέρα η χθεσινή... Ο Ρώσος διέπρεψε στη VIP στήλη του χόκεϊ με ένα επί μέρους 6/7 και οδηγεί εκ του ασφαλούς τις κάβες, βομβαρδίζοντας καθημερινά με tips από τις αγαπημένες του KHL και VHL Ρωσίας. Όσο για τον Fernando, μεστός και ουσιαστικός, πέτυχε την 6η του νίκη σε 9 tips το Σεπτέμβριο με ένα εντυπωσιακό αμφίσκορο (@2.30) στο ματς της Κολομβίας κόντρα στη Χιλή (3:1). Back to back από το εξίσου "ζουμερό" 2.25 goal/goal της Πολωνίας με την Αγγλία. Όλα βαίνουν εντός πλάνου στο site μας.

Πάμε τώρα στα σημερινά. Με Β' Ολλανδίας θα ασχοληθώ στη "Daily", καθώς όσο βλέπω ματς, τόσο αποκτώ εξοικείωση με ένα -έτσι και αλλιώς- αγαπημένο πρωτάθλημα. Η μισή πληρωμή στο προηγούμενο ολλανδικό ματς δεν ήρθε ακριβώς όπως την περίμενα. Η Τέλσταρ έχανε από το ημίχρονο με 3-0 από τη Μάαστριχτ, ενώ ανησυχητική ήταν η εικόνα της στο δεύτερο μέρος. Διευρύνει το αρνητικό σερί της, αγνοεί τη νίκη για 14 αγώνες, έχοντας χάσει πλήρως τον προσανατολισμό της. Παρά τις ευκαιρίες που δημιουργεί, δεν μπορεί να σκοράρει. Κάποια στιγμή όμως θα ανακάμψει. Υποδέχεται την εκ διαμέτρου αντίθετη αγωνιστικά Αλμέρε Σίτι, η οποία παίζει φύσει επιθετικά και προέρχεται από ευρεία νίκη κόντρα στην Ος.

BET INFO: Αναμετρώνται οι δυο ομάδες με τα περισσότερα σουτ εντός εστίας σε όλη την κατηγορία. Η Τέλσταρ σκοράρε στα 15 από τα 16 τελευταία της ματς κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο (πηγή στατιστικής: Kingbet)

 Για να είμαι ειλικρινής, περιμένω ανοιχτό ματς. Ίσως και επειδή οι εν λόγω ομάδες λόγω στιλ δεν μπορούν να παίξουν κλειστά. Επίσης, εκ των πραγμάτων, η Τέλσταρ θα ανοιχτεί, παίζει εντός έδρας, θέλει να βγάλει αντίδραση, ενώ από την άλλη η Αλμίρε έχει ενθουσιασμό και είναι και αρκετά γρήγορη στις αντεπιθέσεις. Το over 2.5 το περίμενα πιο χαμηλά από το 1.51 που πληρώνει στη winmasters, ενώ ιδανικό είναι το ασιατικό over 3 στο 1.81 που θα αποτελέσει και την τελική μας πρόταση.

Σήμερα το βραδάκι θα ανέβουν και τέσσερις αναλύσεις για το αυριανό κουπόνι που είναι πλούσιο και περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Καλή επιτυχία. 

Tags