Over tip 4/9/2021

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr! Επιτέλους, έφτασε η ώρα να ξαναμπούμε για τα καλά στο παιχνίδι καθώς οι μήνες φωτιά που έρχονται μας κάνουν πολύ φιλόδοξους, καθώς έχουμε προετοιμαστεί εξαιρετικά και το μόνο που θέλαμε (και θα συλλέγουμε) είναι όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα από τα -κυρίως- ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 
Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα, ο Fernando συνεχίζει ακάθεκτος στο telegram και θα συνεχίσει για ένα μήνα ακόμα free, πριν μπει σε VIP mood τον Οκτώβριο στα αγαπημένα του αμφίσκορα. 
Όσο για τον Andrei, ένα θα σας πούμε! Θα δείτε την πραγματική δύναμη του Ρώσου τώρα που "πιάνει" εξαρχής δράση στο χόκεϊ. Ήδη, δείγματα γραφής είχε δείξει στα τέλη της περσινής περιόδου (Απρίλιο και Μάιο) όπου κυριολεκτικά μας έβγαλε τα μάτια! Περιμένουμε μια συναρπαστική χρονιά.
Πάμε τώρα στη 2η Αγγλίας που σιγά σιγά αρχίζει να δείχνει κάποια πράγματα, αν και είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για τις ομάδες και τη δυναμική τους. Πάντως, η Χάρογκειτ, βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και μάλιστα μπορούσε κάλλιστα να έχει κάνει ήδη 5/5 στο πρωτάθλημα, αν δεν πέταγε στα σκουπίδια το αριθμητικό πλεονέκτημα κόντρα στην Έξετερ (1-1). Αξιοσημείωτη η έφεση της στο σκοράρισμα, ενώ έχει 4/5 αμφίσκορα στα ματς της. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάνσφιλντ την οποία μάλιστα υποδέχτηκε στο Λιγκ Τρόφι και τη νίκησε 3-1 με σχετική ευκολία. Το χαρακτηριστικό της Μάνσφιλντ είναι η συχνότητα με την οποία επιτίθεται και η αδυναμία της στα μετόπισθεν. Ξεκίνησε ιδανικά στο πρωτάθλημα με δυο νίκες, όμως έκτοτε μετρά 2 ήττες και 1 ισοπαλία.
Bet info: Η Μάνσφιλντ σε τρία εντός έδρας ματς έχει σημειώσει 6 γκολ και έχει δεχτεί 5, με ισάριθμα over 2.5 και goal/goal!

Αναμένουμε ένα ανοιχτό ματς, όπως μας έδειξαν μεσοβδόμαδα. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που διάβασα, είναι πως αποτελεί το ζεύγος με τα περισσότερα σουτ στο πρωτάθλημα! Εμείς, θέλουμε... τρία στα δίχτυα. Το over 2.5 πληρώνει παραδόξως πολύ ψηλά, με τη μεγαλύτερη τιμή στη stoiximan στο 2.00. Καλή επιτυχία.


Mansfield vs Harrogate       Over 2.5 Goals
@2.00 Stoiximan
Tags