ICE HOCKEY VIP


Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Ένα πολύ ιδιαίτερο καλοκαίρι για όλους μας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Η έξαρση της πανδημίας και κυρίως οι καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα, με μια ασθμαίνουσα προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του και πραγματικά χαιρόμαστε που τελειώνει...

Φέτος στο betsport, για πρώτη φορά παρείχαμε τις υπηρεσίες μας για μισό χρόνο ελεύθερα, σεβόμενοι την όλη κατάσταση καθώς πάνω από όλα αφενός μεν δεν είμαστε κερδοσκόποι, αφετέρου δε είμαστε παίκτες που απευθύνονται σε παίκτες και έχουμε επίγνωση της όλης κατάστασης. 

Η νέα εποχή του betsport που ξεκίνησε τον Απρίλιο, μας έδωσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διορθώσουμε τα όποια κακώς κείμενα του παρελθόντος και να δώσουμε μια στοχευμένη και ακριβή εικόνα του τι θα επακολουθήσει το χειμώνα. Ξεκινώντας με τη νέα μας συνεργασία, τον Andrei, που δραστηριοποιείται στην Αγία Πετρούπολη επαγγελματικά με το στοίχημα για τουλάχιστον μια δεκαετία, έχουμε να πούμε πολλά. Στόχος μας, ήταν να πάρουμε από το Ρώσο τα καλύτερα στοιχεία του και να αξιολογήσουμε σε βάθος τη δυναμική του. Μας τρόμαξε όλους τους μήνες αιχμής στο αμερικάνικο hockey όπου μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα πέτυχε μια επίδοση 12/14 ενώ συνολικά έκλεισε με 12 points κέρδους. Σε αυτό το σημείο, θα σας πούμε κάποια πράγματα που δεν γνωρίζετε: Η ρωσική στοιχηματική "πιάτσα", αποτελείται από μια αυστηρή σφηγκοφωλιά που μεταξύ της διαμοιράζει πολύ υψηλής ποιότητας tips τα οποία πωλούνται σε υψηλές τιμές. Μέσα σε αυτή τη φωλιά, βρίσκεται και ο Andrei. Σε μια αγορά 140+ εκατομμυρίων όπου το κάθε κανάλι προγνωστικών στο telegram αριθμεί από 10.000 μέλη και άνω, υπάρχουν λίγα και καλά κανάλια όπου υπάρχουν πανάκριβες συνδρομές αλλά πολύ υψηλής ποιότητας προγνωστικά. 

Ο Andrei δεν συνεργάζεται μόνο με το betsport. Παρέχει τα tips του σε τέσσερις ακόμα αγορές του εξωτερικού, ενώ η πέμπτη είναι η ελληνική αγορά, αποκλειστικά στο betsport! Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ήταν η συνεννόηση σε ότι αφορά τα VIP πακέτα μας, καθώς όπως γνωρίζετε, παρέχουμε πολύ οικονομικές συνδρομές και πάνω από όλα χτίζουμε σχέσεις μακροπρόθεσμες και όχι περιστασιακές με τα μέλη μας. Μετά από ένα μαραθώνιο συζητήσεων, καταλήξαμε στην τελική μορφή της συνδρομής των χόκεϊ, η οποία, πιστέψτε μας, εμάς, σαν betsport, θα μας αποφέρει απειροελάχιστο κέρδος, όμως η δυναμική των tips είναι τέτοια που δεν θα μπορούσαμε να μην σας τα παρέχουμε έστω και με συμβολικό όφελος για μας.

Η VIP στήλη του Andrei θα ξεκινήσει από τις 5 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει από μία έως τρεις καθημερινές επιλογές hockey, οι οποίες θα ανεβαίνουν στο ειδικό vip κανάλι μας στο telegram. Οι επιλογές αυτές, θα μπορούν να παιχτούν στη bet365 (είναι η βάση του Andrei) αλλά και τη ρωσική fonbet, στην οποία παίζει ανελλιπώς. Τα tips κατόπιν συνεννόησης θα ανεβαίνουν (επιτέλους) στα ελληνικά, καθώς δεν είναι λίγα τα μέλη που έκανα παράπονα για τον "απόκοσμο" τρόπο που πολλές φορές ο Ρώσος ανεβάζει τις επιλογές του. Όσον αφορά τον μεγαλύτερο όγκο όπου θα είναι τα πρωταθλήματα Αμερικής, μπορείτε να ποντάρετε κάλλιστα και στη stoiximan.

Πάμε στο πιο σημαντικό. Τη συνδρομή. Αρχικά ο Ρώσος ζήτησε 100 ευρώ το μήνα και οι διαπραγματεύσεις κινδύνεψαν να τιναχτούν κυριολεκτικά στον αέρα, καθώς το ποσό αυτό είναι... πενταροδεκάρες για τη ρωσική αγορά, αλλά εκτός πραγματικότητας για την ελληνική. Μετά από τιτάνια προσπάθεια, βρήκαμε τη χρυσή τομή, που σίγουρα θα ενθουσιάσει εσάς, ενώ το betsport από την άλλη δεν θα αποκομίσει σχεδόν κανένα οικονομικό όφελος, καθώς η συμφωνία μας είναι 90% στον Andrei. Στο ρεζουμέ, η Ice Hockey VIP θα είναι τρίμηνη και θα κοστίζει 50 € με λήξη στις 5 Δεκεμβρίου του έτους. Το μετά, θα καθοριστεί από το Δεκέμβριο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εν λόγω στήλη θα αποτελέσει ένα θρίαμβο για το site μας, ενώ παράλληλα έχουμε πάρει όλα τα νομικής φύσεως μέτρα ώστε να διαφυλάξουμε το προϊόν μας και οι τυχόν διαρροές προγνωστικών θα επιφέρουν σοβαρές νομικές συνέπειες. 

Το πακέτο συνδρομών θα ανοίξει την 1η Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 του ιδίου μήνα, συνεπώς έχετε αρκετό χρόνο να ορίσετε το χαρτοφυλάκιο σας ώστε να είστε έτοιμοι. Ο Fernando, θα συνεχίσει free όλο το Σεπτέμβριο και στα τέλη του μήνα θα ανακοινωθεί το VIP πακέτο του που θα ξεκινήσει από την 1η Οκτωβρίου.

Tags