Asian tip 23/10/2021

Γεια και χαρά σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Σπάσαμε το ρόδι με το over 1.5 του Αμβούργου, καθώς για πρώτη φορά πληρωθήκαμε τους δεινόσαυρους, έστω και στο 94! Θα ήταν κρίμα με 0-1 από το 7', 23 τελικές και 10 κόρνερ να μην κερδίζαμε και τώρα. Δικαιωθήκαμε απόλυτα και για την ανάλυση του ματς, όπου τελικώς η ομάδα του λιμανιού αποδίδει πολύ καλύτερα σε δυνατές έδρες παρά στο γήπεδο του. Έτσι, το σερί στα free διευρύνθηκε και μάλιστα σε πολύ καλή απόδοση. Πάμε τώρα προσεκτικά για το επόμενο.
Σαββατιάτικο αγαπημένο κουπόνι λοιπόν και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνω το -έγκλημα- του προηγούμενου Σαββάτου. Βλέπετε, στο betsport πάνω από όλα η αυτοκριτική είναι αυτή που μας κάνει καλύτερους και μας βελτιώνει συνεχώς. Ανώριμο εντελώς λοιπόν να προβώ σε 8 προτάσεις ημιχρόνων από το Νησί, έστω και αν στατιστικά αυτές ήταν πολύ δυνατές. Καλύτερη επιλογή; Μια πρόταση, η πιο δυνατή μάλιστα και με... διεξοδική στατιστική ανάλυση. Έτσι, και θα νιώθουμε πιο σίγουροι για την επιλογή μας, και θα παίξουμε ορθολογιστικά και δεν θα διακυβεύσουμε μεγάλο μέρος της κάβας μας. Στοιχηματικά η Αγγλία είναι άβυσσος και καλύτερα να προσέχουμε. 
Κοιτώντας τα ματς ένα προς ένα, στην ουσία κατέληξα στη League 1 όπου η Ίπσουιτς υποδέχεται τη Φλίτγουντ. Οι γηπεδούχοι έχουν πια συνέλθει για τα καλά, βομβαρδίζοντας ανελέητα τις αντίπαλες άμυνες. Οι αμυντικές της αδυναμίες φυσικά δεν έχουν εξαλειφθεί, με άλλα λόγια πρόκειται για μια θεαματική ομάδα με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς. Εντυπωσιακό δε, πως επιβεβαιώνει σχεδόν σε καθολικό βαθμό το over 0.5 ημιχρόνου. Ας δούμε τον πίνακα με τα τελευταία της κατορθώματα στο πρώτο σαραντεπεντάλεπτο:
Μετά από ένα εκπληκτικό 0-4 μέσα στην έδρα της Πόρτσμουθ, υποδέχεται τη μαχητική Φλίντγουντ, η οποία δίνει μάχη για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις στη βαθμολογία. Χαρακτηριστικό είναι όπως θα δούμε και στον παρακάτω πίνακα, πως αποδίδει στα ημίχρονα καλύτερα στα εκτός έδρας, με 4/4 σερί over 1.5 και g/g! Απίστευτο πραγματικά! Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά:
Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο "ματσάρισμα" από αυτό το ζευγάρι. Οι πιθανότητες επίτευξης ενός τουλάχιστον γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είναι πάρα πολλές, με δυο ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, έχοντας παράλληλα αμυντικά κενά. Μάλιστα, όλα τα παραπάνω, μας κλείνουν το μάτι στο over 1.5 ημιχρόνου, όμως εμείς θα πάμε με το ασιατικό over 1, που πληρώνει 1.83 στη bet365 (1.80 στη winmasters και 1.78 στη betshop). Οι bookmakers δεν είναι φυσικά αφελείς και πάντα θα βρίσκονται ένα βήμα μπροστά. Όμως, εμείς οφείλουμε να κινηθούμε ορθολογιστικά και να επιλέξουμε την εν λόγω επιλογή καθώς βασικός στόχος όπως έχουμε πει κατά επανάληψη, είναι πρώτα η προστασία του κεφαλαίου, που σε μεγάλο βαθμό δίνει -τις περισσότερες φορές- το ασιατικό στοίχημα. Αυτή λοιπόν η top επιλογή, μας καλύπτει 100%. Καλή επιτυχία.