Asian tip 24/10/2021

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr και καλή Κυριακή. Μοιραία, μια κακή μέρα στην Premium, θα ερχόταν. Μετά από 53 μέρες!!!! Ο Fernando με 1/4 btts και η Daily με 0/1. Ok... Όταν έχεις φτάσει την κάβα στο Θεό, απλά χάνεις ένα μικρό μέρος των κερδών σου. Οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι παρασάγγας λιγότερες από τις νίκες. Το θέμα είναι η σωστή διαχείριση και τέλος. Προχωράμε και ξέρουμε πως θα υπάρχουν και άλλες αρνητικές μέρες. Απλά, οι θετικές θα είναι πολλαπλάσιες. 
Για σήμερα, δεν θα ρισκάρω και θα κινηθώ σε γνώριμα λημέρια γιατί περιμένω αυτό το ματς εδώ και μέρες. Μάλιστα, η νίκη της Γερβ κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη για επικράτηση της Αάλεσουντ σήμερα. Μιλάμε φυσικά για τη Β' Νορβηγίας στις 16:00 το απόγευμα, όπου οι γηπεδούχοι ούτε λίγο ούτε πολύ τρέχουν το μεγαλύτερο σερί σε όλη την Ευρώπη, με 18 ματς αήττητοι! Πιάσαμε εύκολα το over 3 τις προάλλες στην Premium, με το τρομερό 3-3 που έφερε στην έδρα της Ρανχάιμ, όπου μάλιστα στο φινάλε μπορούσε να γίνει το 3-4 (δοκάρι για την Αάλεσουντ). Διαθέτει την κουρυφαία επίθεση της κατηγορίας και έχει μια πανίσχυρη έδρα η "Αάλε", την καλύτερη στο πρωτάθλημα και φυσικά αήττητη. Υποδεχόμενη τη Σάντνες η οποία ανάσανε για τα καλά μετά τη νίκη της επί της Ασάνε, αναμένεται να προσφέρει γκολ και θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά αξιόμαχοι στο γήπεδο τους, αλλά αποδυναμώνονται αισθητά στα εκτός (4η χειρότερη επίδοση στη Β' Νορβηγίας). Με έναν αέρα 6 πόντων από τις θέσεις του υποβιβασμού, σίγουρα δεν θα περιμένουν πολλά στο σημερινό ματς. 
Η πρόβλεψη του αγώνα είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Και αυτό γιατί μιλάμε για ομάδες που αποθεώνουν το επιθετικό ποδόσφαιρο. Από τη μία, ο άσος της Αάλεσουντ με ασιατικό χάντικαπ στο 1.88 (-1.5) πληρώνει 1.88, ενώ το over 3 πληρώνει 1.80. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης των γηπεδούχων θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Εξαιρετικά πιθανό αυτή η νίκη να συνοδευτεί από πολλά τέρματα. Η πιο ορθολογιστική επιλογή πάντως, η οποία πληρώνει και τη μέγιστη δυνατή απόδοση, είναι ο ασιατικός άσος. Δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα 3-0 ή ένα 2-0 σε καμία περίπτωση σε τέτοιου είδους ματς. Από την άλλη φυσικά, δεν αποκλείεται και το ματς να ξεφύγει. Αν όμως μπορούσαμε να μαντέψουμε εκ του ασφαλούς, θα πίναμε τώρα μοχίτο στις Μπαχάμες... Το 1.88 του -1 είναι μια χαρά. Ας δούμε λοιπόν μια ακόμα παράσταση της Αάλεσουντ και καλή επιτυχία.