Free tip 16/10/2021

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Όλα εξελίσσονται ιδανικά στη νέα εποχή του betsport και ειδικά στην Premium, όπου μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουμε κατορθώσει να αποκομίσουμε σημαντικά κέρδη με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και απίστευτη σταθερότητα. Έχοντας βρει την ιδανική φόρμουλα, ο Fernando αποδίδει με μεγάλη ακρίβεια στα αμφίσκορα προγνωστικά του, σε αποδόσεις με μέσο όρο απόδοσης 1.90 plus! 
Για να κατανοήσετε καλύτερα τη συμβαίνει στην Premium, απλά δείτε τι έχει κάνει από την 1η Σεπτεμβρίου έως σήμερα πατώντας εδώ.
Μετά από μια μεγάλη έκρηξη εγγραφών, είμαστε "υποχρεωμένοι" να ενεργοποιήσουμε εκ νέου το ετήσιο πακέτο μας με κόστος 100 €, ενώ όσα μέλη εντάχθηκαν με 50 € κόστος για τρεις μήνες, μπορούν να αναβαθμιστούν σε ετήσια, καταβάλλοντας το αντίτιμο των επιπλέον 50 €, έως τις 31 Οκτωβρίου. Η κίνηση αυτή ήταν για μας μονόδρομος, καθώς αφενός μεν θέλουμε να προσελκύσουμε όλο και περισσότερα μέλη στην Premium, αφετέρου δε θέλουμε να είμαστε και απόλυτα δίκαιοι στους υπάρχοντες συνδρομητές μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Οι συνδρομητές τρίμηνης διάρκειας θα ενημερωθούν στο VIP Group μας για την αναβάθμιση της συνδρομής τους (εφόσον φυσικά το επιθυμούν).

Πάμε τώρα στο free tip του Σαββάτου, όπου για να ανεβάσουμε στο έπακρο την απόδοση, θα ποντάρουμε σε ασιατικό over, το οποίο θεωρούμε πολύ δυνατό με βάση τη στατιστική και τη συμπεριφορά των ομάδων. Στην Championship, η Φούλαμ υποδέχεται την ΚΠΡ και περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ παράλληλα δέχονται εύκολα το γκολ. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, όπου είναι η χαρά των over και των αμφίσκορων. 

Παίζουν μεταξύ τους οι δυο κορυφαίες επιθέσεις της κατηγορίας. Η ΚΠΡ μάλιστα, έχει και την τρίτη χειρότερη άμυνα! Επίσης, οι δυο ομάδες επιβεβαιώνουν σχεδόν σε καθολικό βαθμό το over 0.5 ημιχρόνου.

Οι bookmakers δεν είναι ανόητοι και σπάνια κάνουν λάθη. Έτσι, η απόδοση του over δεν ξεπερνά το 1.60. Το ασιατικό όμως 2.75 πληρώνει 1.78 στη Stoiximan και το θεωρούμε μια αρκετά δίκαιη τιμή καθώς δεν το βρήκαμε πουθενά αλλού πάνω από 1.70. Επί της ουσίας, πρόκειται ίσως για μια άκρως ορθολογιστική επιλογή σε ένα παιχνίδι όπου αναμένουμε όμορφο θέαμα και -ελπίζουμε- πολλά γκολ! Καλή επιτυχία.


 

ΦΟΥΛΑΜ vs ΚΠΡ

Over 2.75 Goals