Free tip 17/10/2021

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport και καλή Κυριακή. Ανεπανάληπτος Fernando για μια ακόμη φορά με σπασμένα φρένα και ένα ακόμα 2/2 στα αγαπημένα του goal/goal στην Premium. Μια μηχανή χρήματος φέτος πραγματικά ο κορυφαίος αυτός tipster, έχει ξεπεράσει τον εαυτό του και δείχνει πραγματικά να μην έχει ταβάνι.
O Fernado στα goal/goal από την 1η Σεπτεμβρίου με πονταρίσματα 20 € (flat bet) έχει επίδοση +497 € με μέσο όρο απόδοσης 1.92 Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε αναλυτικά τα νούμερα της Premium από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 16/10.

 Στο έτερο pre game που δόθηκε και σαν free tip, η Φούλαμ συνέτριψε την ΚΠΡ με 4-1, πληρώνοντας με ευκολία το over 2.75 στο 1.78. Μοναδικό μελανό σημείο της ημέρας, τα over 1 ημιχρόνων που μας κόστισαν ένα τεράστιο profit όπου θα ξεπερνάγαμε άνετα τα 500 € κέρδους από την 1η Σεπτεμβρίου (με πονταρίσματα 20 € έκαστος). Το καλό είναι ότι κάθε μέρα μαθαίνουμε και παραδειγματιζόμαστε. Παρά το γεγονός ότι από στατιστικής άποψης τα αγγλικά over h/t ήταν πανίσχυρα, εν τούτοις ήταν πολλά σε αριθμό και αυτό αποτέλεσε εν κατακλείδι μια όχι και τόσο ώριμη επαγγελματική επιλογή. Όχι πως χάσαμε και... τα σπίτια μας, αλλά τόσο μεγάλος αριθμός αγώνων δεν πρόκειται να επαναληφθεί. έστω και αν αυτό που πάθαμε συμβαίνει μια φορά το χρόνο. 

Όσον αφορά τώρα την Premium, μην ξεχνάτε, πως το ετήσιο πακέτο τρέχει εκ νέου όπως σας είπαμε μέχρι τις 31 Οκτωβρίου ενώ οι τρίμηνοι δεν πρέπει να έχουν κανένα άγχος καθώς θα υπάρξει ανακοίνωση στη VIP για το αν επιθυμούν αναβάθμιση της υπάρχουσας συνδρομής τους. Αν θέλετε από σήμερα να γίνετε ένας πετυχημένος παίκτης στοιχήματος και να επενδύσετε μακροπρόθεσμα στοχεύοντας σε ένα αξιοσέβαστο κέρδος, κάντε την εγγραφή σας εύκολα, γρήγορα και νόμιμα με τη χρήση της κάρτας σας ή με paysafe card και τραπεζική μεταφορά. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
Πάμε τώρα στο free tip μας που έχει δοθεί ως επιλογή και στην Premium από νωρίς το βράδυ. Πρώτη Νορβηγίας στις 6 το απόγευμα και η Σάντερφιορντ υποδέχεται την Οντ. Είχα δεν τους φιλοξενούμενους κόντρα στην Μπόντο Γκλιμ (σε αγώνα που είχαμε χάσει) και ομολογώ πως με εντυπωσίασε ο τρόπος ανάπτυξης και η συμπεριφορά της μέσα στο γήπεδο. Εκτός έδρας είναι εντελώς απρόβλεπτη και δεν κλείνεται, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια της να συνοδεύονται με πολλά τέρματα. Αξιοσημείωτο είναι πως έχει 8/10 over στα τελευταία ματς της ανεξαρτήτως έδρας ενώ εντυπωσιακό είναι το over 1.5 ημιχρόνου σε 7 από τα 10 τελευταία. Οι γηπεδούχοι της Σάντερφιορντ έχουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα, δέχονται εύκολα γκολ αλλά σκοράρουν παράλληλα με συνέπεια, ειδικά στο γήπεδο τους (5/6 σερί over 2.5). Μάλιστα, 7 στα 10 τελευταία παιχνίδια της ήταν goal/goal. Οι δυο ομάδες είναι σχετικά απαλλαγμένες από άγχος καθώς δεν απειλούνται και δεν απειλούν στη βαθμολογία. Όλα δείχνουν ένα ανοιχτό παιχνίδι με το over 2.5 να πληρώνει στη stoiximan 1.80. Καλή επιτυχία.
Tags