Free tip 21/10/2021

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Άλλη μια θετική μέρα στην Premium, με τον Fernando για μια ακόμη φορά στα profit, με 1/2 αμφίσκορα, όμως η πληρωμή στο 2.12 ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά. Επιτέλους -καιρός ήταν- η Asian έκανε το χρέος της με 2/2 καθώς επιβεβαιώθηκε εμφατικά το πολύ δυνατό over 3 της Αάλεσουντ κόντρα στην Ρανχάιμ (3-3 τελικό), ενώ στο κοινό tip που δόθηκε και στα free, η Κάρντιφ πάλεψε μεν αρκετά αλλά υπέκυψε τελικώς στην ανωτερότητα της Φούλαμ, υπερκαλύπτοντας παράλληλα το χάντικαπ του ενός γκολ στους γηπεδούχους (2-0 τελικό). Μάλιστα, είμαι πολύ ικανοποιημένος καθώς σύσσωμη η στοιχηματική κοινότητα έδινε το εν λόγω ματς over, συνεπώς είμαστε διπλά χαρούμενοι που προβλέψαμε με ακρίβεια την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα. 
Έτσι, η Premium από την 1η Σεπτεμβρίου, είναι πλέον μια ανάσα από τα 500 € κέρδους με πονταρίσματα των 20 και 10€ έκαστος, δείχνοντας μια απίστευτη σταθερότητα, ξεπερνώντας δυναμικά τις όποιες απώλειες προκύπτουν.
Για σήμερα έχουμε ένα πλούσιο κουπόνι, περισσότερο όμως για να παρακολουθήσουμε τα ματς, παρά να ποντάρουμε σε Europa και Conference. Όπως και να το κάνουμε, πρόκειται για παιχνίδια που γίνονται πάνω σε... λευκό χαρτί, με τα δεδομένα των ομάδων να εξανεμίζονται καθώς δεν πρόκειται για ματς πρωταθλημάτων. Τα δεδομένα αλλάζουν δραστικά και η πρόβλεψη τις περισσότερες φορές βασίζεται στην τύχη ή στη διαίσθηση παρά στα καθαρά αγωνιστικά δρώμενα. Εμείς όμως, με τον πλήρη επαγγελματισμό που μας διέπει, έχουμε περάσει εδώ και χρόνια σε άλλο επίπεδο και προσέχουμε πάρα πολύ τι δίνουμε και τι παίζουμε.
Έτσι, μετά από καιρό θα πάμε στην Αργεντινή και στη Liga Profesional όπου η Αργεντίνος Τζούνιορς υποδέχεται την Κολόν Σάντα Φε. Αρκετά ασταθείς και με πολλά αμυντικά κενά οι γηπεδούχοι, προερχόμενοι από ένα πραγματικό υπερθέαμα που συνοδεύτηκε από ήττα με 4-3 από την Τουκουμάν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση στην έδρα της Αργεντίνος, ενώ βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Μπορεί να είναι βραδύκαυστοι τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, όμως η Τζούνιορς συχνά πυκνά βοηθά στο να ανοίξουν τα ματς, κάτι που δεν αποκλείουμε να συμβεί τώρα. Οι αποδόσεις του over είναι απλά προκλητικές και εμείς δεν θα ζητήσουμε πολλά, κινούμενοι σε μια συντηρητική προσέγγιση με αξία και χαμηλή γκανιότα. Θα ποντάρουμε στο over 1.75 αγώνα (στα 2 γκολ κερδίζουμε το μισό στοίχημα) στο 1.75 στη stoiximan (εμφανώς πιο χαμηλό στη bet365 στο 1.67) που θεωρούμε value. Γενικά και ενημερωτικά, να αναφέρουμε ότι η Stoiximan βάζει κυριολεκτικά τα γυαλιά σε όλους τους book, δείχνοντας το δρόμο, προσφέροντας τις πιο δίκαιες τιμές στα ασιατικά στοιχήματα. 
Αυτά για σήμερα, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες και τα λέμε την Παρασκευή, ενώ προετοιμαζόμαστε εντατικά για το Σαββατοκύριακο, με στόχο να διευρύνουμε τα κέρδη μας, με την ψυχολογία μας στα ύψη. Καλή επιτυχία.