Free tip 20/10/2021

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Η χθεσινή μέρα ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο στην Premium, καθώς ναι μεν έσπασε ένα ανεπανάληπτο σερί του Fernando (ok, δεν θα τα πιάνει ΟΛΑ) αλλά το καλοπληρωμένο over της Ίπσουιτς (@2.15, 0-4 τελικό) έκλεισε την Τρίτη με κέρδος. 
Είναι ωραίο το σημερινό κουπόνι, έχει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και εμείς θα πάμε στην Championship. Είναι αρχή μου και φροντίζω να τροποποιώ το πρόγραμμα μου, έτσι ώστε κάθε ματς που προτείνω, να το παρακολουθώ έτσι ώστε να δω τι πήγε λάθος -αν πήγε- και αν η πρόταση ήταν ορθή. Βέβαια, σε κάποια ματς που δεν μεταδίδονται τηλεοπτικά αυτό είναι τεχνικώς αδύνατο, όμως τις περισσότερες φορές έχω πλήρη εικόνα του τι έγινε σε κάθε αγώνα. Βλέποντας το σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΚΠΡ που είχαμε προτείνει στο over (4-1 τελικό) διαπίστωσα τις δυνατότητες της φετινής Φούλαμ που είναι ίσως ένα level πάνω από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο διαολεμένα δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. Επί της ουσίας, με το πανάκριβο ρόστερ που διαθέτει, αν την τηλεμετέφεραν στην Premier, θα έκανε νίκες και θα ήταν ανταγωνιστική, περισσότερο μάλιστα από πέρσι. Η αστάθεια που χαρακτηρίζει βέβαια την ομάδα του Λονδίνου, είναι αυτή που πρέπει να εξαλειφθεί, έτσι ώστε να επανέλθει χωρίς προβλήματα στα μεγάλα σαλόνια. Το καλό είναι πως στην παρούσα φάση, μετά από το εμφατικό 4-1 επί της Κουινς Παρκ, θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την Κάρντιφ στη χειρότερη της φάση. Οι Ουαλοί, επί της ουσίας δείχνουν με την παρουσία τους φέτος ότι απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα δεδομένα της κατηγορίας. Δεν είναι απλά η πρόσφατη συντριβή από τη Σουόνσι στο ουαλικό ντέρμπι. Είναι η εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει. Διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα, έχοντας σκοράρει παράλληλα σε μόλις ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και έχοντας γνωρίσει ταπεινωτικές ήττες, έχει να διαχειριστεί παράλληλα ένα κάκιστο κλίμα στα αποδυτήρια, με τον ΜακΚάρθι να είναι υπ'ατμόν. 
Σίγουρα μπορεί να είναι λίγο αφελές να μιλάμε για ακλόνητο φαβορί στο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα του κόσμου, όμως αυτή τη στιγμή η Κάρντιφ είναι ίσως η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και δύσκολα θα αποφύγει την ήττα από μια ομάδα που έτσι και αλλιώς τόσο ποιοτικά όσο και ουσιαστικά υπερτερεί παρασάγγας. Ο άσος -μοιραία- είναι μικρός (στο 1.50 με καθοδικές τάσεις) όμως με ασιατικό χάντικαπ στο -1 αποκτά αξία στο 1.75, σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει έκπληξη τεραστίου βαθμού, αν δεν συνοδευτεί με το ροζ φύλλο αγώνα για τους γηπεδούχους. Καλή επιτυχία.

 

ΦΟΥΛΑΜ vs ΚΑΡΝΤΙΦ

1 - (-1) Α/Η