Δυνατό over 17/04/2022

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Betsport Elite. Μελέτησα πάρα πολύ τα αυριανά τις αναμετρήσεις της Κυριακής. Αν και έχω ξεχωρίσει κάποιες επιλογές, αποφάσισα να προβώ σε μια και καλή πρόταση την οποία μπορώ να τεκμηριώσω πλήρως. Τα παραδοσιακά "καλά" πρωταθλήματα που μας πληρώνουν, όπως είναι αυτά της Νορβηγίας και της Σουηδίας, έχουν ακόμα να μας δώσουν αρκετά δεδομένα, συνεπώς από το Μάη και μετά θα ασχοληθούμε με αυτά. Επιγραμματικά θα σας γράψω πως ήμουν έτοιμος να ασχοληθώ με δυο παιχνίδια, ένα από την Αυστρία και ένα από τη Δανία, όμως οι τιμές δεν με ικανοποίησαν και θεωρώ πως δεν υπάρχει fair, συνεπώς πάμε στη δυνατή μας επιλογή.
Στη Liga 3 της Γερμανίας η Βερλ υποδέχεται το Μαγδεμβούργο. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μια ομάδα ικανή για να προβιβαστεί απευθείας στη δεύτερη κατηγορία και μάλλον θα τερματίσουν πρώτοι. Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα σκοράροντας 2 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα, ενώ συχνά τα ματς τους "ξεφεύγουν" στο σκορ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για τη σωτηρία τους και σε κάθε περίπτωση θα παίξουν ανοιχτά. Διαθέτουν μια αξιοπρεπέστατη επιθετική γραμμή, ενώ παράλληλα έχουν και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη λίγκα. Στα τελευταία 5 ματς της επιβεβαιώθηκε το over 3.5, γεγονός που καταδεικνύει πλήρως του πόσο παραγωγικά είναι τα σκορ της. Το Μαγδεμβούργο σίγουρα θα παρασυρθεί σε καλό ρυθμό, καθώς είναι φύσει επιθετική ομάδα, ενώ το γεγονός πως έχει βαθμολογική "άνεση" θα το κάνει να αγωνιστεί πιο απελευθερωμένα. 
Περιμένω το ματς ανοιχτό και δεν αποκλείω το σκορ να ξεφύγει. Το over 2.75 πληρώνει τόσο στη bet365 όσο και τη stoiximan 1.83 και το θεωρώ αρκετά "τίμιο". Θα αποτελέσει την τελική πρόταση μας με ποντάρισμα 2% επί της κάβας. Καλή επιτυχία.

Over Tip 17/04/2022

ΩΡΑ
TIP
BET
ODD
STAKE
 BOOK
14:00
ΒΕΡΛ VSΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ
Over 2.75
1.832%
bet365