Over tip 8/4/2022

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Betsport Elite. Η τρίτη κερδισμένη δυάδα του μήνα με απόδοση 3.40 στο Elite Ticket, έδωσε χαρά στην κοινότητα μας καθώς επιβεβαιώθηκε με ένα εμφατικό over 2.5 (Φέγενορντ vs Σλάβια Πράγας 3-3) και ένα ωραιότατο under στην Basket League (Ολυμπιακός vs Άρης). Η μέρα θα ήταν υπέροχη αλλά 2 δοκάρια και πολλές κλασικές ευκαιρίες σε ένα ματς με 25 τελικές (Red Bull vs Αταλάντα) στέρησαν το απόλυτο, με το τελικό 1-1 να μας αδικεί κατάφορα σε ένα πάντως υπέροχο παιχνίδι. Πικρό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όσο καλή πρόβλεψη και να κάνεις, πάντα ο παράγοντας τύχη, όπως και σε όλα τα πράγματα στη ζωή, είναι ο αστάθμητος παράγων που ρυθμίζει τα πάντα. Πόσο μάλλον σε ένα αθλητικό γεγονός.
 Για σήμερα έχει ξεκινήσει ήδη ένας μαραθώνιος προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες δυνατές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, οι οποίες πιθανότατα θα ανέβουν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Το κουπόνι είναι λίγο δύσκολο την Παρασκευή, όμως υπάρχει ένα over που θεωρώ πως πολύ δύσκολα θα σπάσει. Η Β' Ολλανδίας είναι ένα πρωτάθλημα που δεν πρέπει ποτέ να μπλέκεις με σημεία. Λίγο το ότι δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα, λίγο πως η διαφορές δυναμικότητας είναι μικρές και η αστάθεια των ομάδων τεράστια, καθιστούν απαγορευτικό όσο και... ανώριμο να μπλέξεις. Πάντως η Ρόντα, θα είναι στα πλέι οφ ανόδου και είναι αρκετά φορμαρισμένη, διαθέτοντας μάλιστα μια από τις καλύτερες επιθέσεις της λίγκας. Υποδέχεται τους μικρούς του Άγιαξ, που παίζουν με πλήρη άγνοια κινδύνου, σκορπώντας πεντάρες και εξάρες στις αντίπαλες άμυνες, ενώ παράλληλα δέχονται και με εξαιρετική ευκολία γκολ. Ταιριάζει γάντι στην δεύτερη ομάδα του Αίαντα το "όποιος βάλει πιο πολλά ας κερδίσει". 
Ο Ajax II διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας πετύχει 15 γκολ στα τελευταία 5 ματς. Η Ρόντα έχει την 4η καλύτερη επίθεση και έχει πετύχει 14 γκολ στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της!

Αναμένουμε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι, με εκατέρωθεν φάσεις, με δεδομένο το επιθετικό στιλ παιχνιδιού των δυο ομάδων. Είχα δει πριν ένα μήνα ακριβώς το 6-3 του Άγιαξ με την Ντεν Χάαγκ και πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου. Τα ματς της Ρόντα είναι σφικτά όταν παίζει με ομάδες που παίζουν με σκοπιμότητα, όμως αυτό δεν ισχύει στο εν λόγω παιχνίδι. Πρόκειται για μια αναμέτρηση κομμένη και ραμμένη για να επιτευχθούν πολλά τέρματα, κάτι που φυσικά οι book γνωρίζουν καλά. Δεν αποκλείω να ξεφύγει εντελώς το σκορ, όμως το ασιατικό over 3.25 στο 1.93 μας καλύπτει επαρκώς. Όπως και να έχει, ανυπομονώ να το δω πως και πως και... να το πληρωθούμε! Καλή επιτυχία. 

Over Tip 08/04/2022

ΩΡΑ
TIP
BET
ODD
STAKE
 BOOK
21:00
ΡΟΝΤΑ VSΑΓΙΑΞ ΙΙ
Over 3.25
1.931%
bet365
Tags