Over tip 2/5/2022

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του Betsport Elite και καλή εβδομάδα. Η προσθήκη των VIP στηλών μας στην Elite, σε συνδυασμό με τα δυνατά μας over που από την 1η Απριλίου έχουν ήδη ένα εντυπωσιακό 75%, θα αποτελέσουν ίσως την καλύτερη συνδρομητική στήλη που υπάρχει στην Ελλάδα και η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα. 

Τόσο ο SFrag με τα ασυναγώνιστα μπασκετικά του tips, όσο και ο Fernando, ο κορυφαίος tipster σε αμφίσκορα προγνωστικά, μαζί με τα over, απλά θα σας συνεπάρουν σε ένα μοναδικό επενδυτικό ταξείδι από το οποίο δεν θα πρέπει να λείπει κανείς.

Φτάνει όμως με τη διαφήμιση, πάμε στη σημερινή μας επιλογή. Θα κατευθυνθούμε στο βορρά και συγκεκριμένα στη Bundesliga, όπου η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Red Bull. Πάρα πολύ μεγάλο το κίνητρο για τους ταύρους της Λειψίας που θα έχουν και πολλές επιστροφές στη βασική ενδεκάδα. Θα παίξουν ανοιχτά κόντρα σε μια έτσι και αλλιώς πλήρως απελευθερωμένη ομάδα όπως είναι η Μπορούσια, η οποία είναι κυριολεκτικό... σουρωτήρι στα μετόπισθεν, με παράλληλες όμως επιθετικές αρετές. Σκοράρει ανελλιπώς στο γήπεδό της, ενώ με τη σειρά της θα έχει και σημαντικές προσθήκες παικτών στο αρχικό της σχήμα. Το πρόσφατο 3-3 με τη Φράιμπουργκ δείχνει πως έχει απελευθερωθεί πλήρως. Δεν απειλείται και δεν απειλεί και απλά θα βοηθήσει σε ένα ανοιχτό και θεαματικό παιχνίδι. Τουλάχιστον, η λογική λέει πως αυτό θα συμβεί. Η εντός έδρας ήττα από την Ουνιόν ήταν ένα μικρό σοκ για τη Red Bull, που θα πρέπει παράλληλα να διαχειριστεί και τη ρεβάνς με τη Ρέιντζερς, όμως αυτό το ματς μπορεί να περιμένει, ενώ το ρόστερ της γέμισε ξανά και αυτό την ανεβάζει και ψυχολογικά.

Αυτή τη στιγμή που γράφω το άρθρο, το over 2.75 είναι max στο 1.71 (betshop). Θα το ήθελα σίγουρα πιο ψηλά, όμως νομίζω -όπως και σε κάθε ματς που ανεβάζω- ότι η απόδοση θα πέσει και άλλο. Σε ένα σχετικά φτωχό πάντως πρόγραμμα, είναι η πιο λογική επιλογή over που βρήκα. Από τώρα θα σας πω πως για την Τρίτη προσωπικά δεν έχω τίποτα αξιόλογο, συνεπώς θα επανέλθουμε την Τετάρτη, αν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον προς ανάλυση. Οι υπόλοιπες στήλες ανανεώνονται κανονικά στο κανάλι μας, συνεπώς Fernando και SFrag σίγουρα θα ετοιμάζουν ότι καλύτερο έχουν. Καλή επιτυχία!