Δυάδα Αυστραλίας 4/5/2022

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Betsport Elite. Ένα ακόμα αδιάφορο πρόγραμμα για μένα, εξ' ου και η αποχή από την Τρίτη. Όχι πως το πρόγραμμα της Τετάρτης διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά τουλάχιστον είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ περισσότερο με την Αυστραλία, όπου διεξάγονται δυο αναμετρήσεις.

Ο σάκος του μποξ της κατηγορίας, η Περθ Γκλόρυ, υποδέχεται την πρωτοπόρο Μέλμπουρν, που θα ψάξει ξέσπασμα και αντίδραση μετά το ταπεινωτικό 3-0 από τη Βίκτορι, στο ντέρμπυ της Μελβούρνης. Οι φιλοξενούμενοι, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αναμένω να σκοράρουν τουλάχιστον 2 τέρματα στην άμυνα σουρωτήρι των γηπεδούχων, που ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουν υποστεί φέτος βαρύτατους διασυρμούς τόσο εντός όσο εκτός. 

Στο έτερο παιχνίδι, η Νιούκασλ Τζετς αποτελεί την πιο ροκ ομάδα του πρωταθλήματος, με μια αξιόλογη επίθεση και ανύπαρκτη άμυνα. Μια κλασική ομάδα over που παίζει ανοιχτά χωρίς σκοπιμότητα, υποδέχεται τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ που ανοίγει αρκετά τα σκορ της όταν παίζει με τον κατάλληλο αντίπαλο. Σαφώς και το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, όμως δεν αποκλείω το ματς να ξεφύγει, με το over 1.5 αγώνα να αποτελεί μια πολύ safe επιλογή.

Παντρεύοντας τις δυο αυτές επιλογές, προκύπτει ένα πολύ safe combακι το οποίο αναμένουμε να επαληθευτεί. Καλή επιτυχία.

Tags