Ανασκόπηση Ιπποδρομιών 2022

0


Αυτό ήταν λοιπόν. Άλλη μια ιπποδρομιακή χρονιά ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο ρεκόρ, αυτό των +37 points στο Christmas Festival, σε μόλις δυο μέρες αγώνων, με δυο τρομακτικές νίκες στο 41.00 και 21.00. Η χρονιά αυτή, αποτέλεσε ορόσημο, με δεδομένο το γεγονός πως καλύψαμε όχι απλά τα δυο παραδοσιακά μεγάλα φεστιβάλ της χρονιάς (Ascot και Cheltenham) αλλά το Goodwood, το St. Leger και το York. Ας δούμε τι κάναμε:

Cheltenham Festival Μάρτιος 2022 -9 points

Οι προσδοκίες στο Cheltenham είναι πάντα τεράστιες, με δεδομένο το γεγονός ότι προερχόμασταν από έξι σερί κερδοφόρα φεστιβάλ! Αυτό που στοίχισε ακριβά όχι μόνο σε μας αλλά και σε πολλούς εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, είναι ο αδιανόητος ερασιτεχνισμός που επέδειξαν οι διοργανωτές, καθώς σε μέρες πρόβλεψης έντονης βροχόπτωσης, έριξαν συμπληρωματικό νερό τη νύχτα στα ταρτάν, με αποτέλεσμα αυτά να μετατραπούν σε βούρκους και το event κυριολεκτικά να τιναχθεί στον αέρα. Υπήρξαν χιλιάδες email διαμαρτυρίας προς την αρμόδια αρχή του Cheltenham για το αδιανόητο χάος που δημιουργήθηκε, ενώ είναι απλά αστείο να μιλήσουμε για στοιχηματικά δεδομένα καθώς οι περισσότερες κούρσες διεξήχθησαν υπό τραγελαφικές συνθήκες. Τα -9 points που καταγράψαμε, αποτελούν αρνητικό μας ρεκόρ, σε ένα φεστιβάλ που τα προηγούμενα χρόνια μας έχει δώσει ανεπανάληπτες νίκες και σπουδαία κέρδη.

Ascot Festival Ιούνιος 2022 +3 points

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χρονιάς διεξήχθη στα μέσα Ιουνίου στο Ascot και η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε και τόσο την τύχη με το μέρος μας. Πέσαμε και εδώ σε μέρες άστατου καιρού, κάτι που δεν συνηθίζεται ιδιαίτερα τις μέρες αυτές στην εν λόγω πόλη, ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τις δυο πρώτες μέρες, όμως ανακάμψαμε στη συνέχεια, για να κλείσουμε με κέρδη +3 points, τη στιγμή που τη δεύτερη μέρα είχαμε βρεθεί στο -8. 

Goodwood Festival Ιούλιος 2022 +29 points

Η πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε με το Goodwood. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Ascot (flat επιφάνεια και σπριντ races ως επί το πλείστο) και ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί έτρεχαν όλοι οι ίπποι που αγωνίστηκαν στο Ascot, με άριστες όμως καιρικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα όχι απλά μας δικαίωσε, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Με 6 νίκες και 3 πλασαρίσματα σε μόλις 19 κούρσες φτάσαμε στο τέλος της 4ης μέρας στα +33 points. Σπάσαμε το ρεκόρ του 2018 στο Cheltenham (+27 points) και τελικά με ένα 0/4 την τελευταία μέρα κλείσαμε στα +29 points. 


York Ebor Σεπτέμβριος 2022 +7.1 points

Ένα ακόμα πολύ ωραίο evet, με τα ίδια χαρακτηριστικά. Μπήκαμε με κεκτημένη ταχύτητα από το Goodwood με 3 νίκες και 4 πλασαρίσματα σε 19 κούρσες και συνολικά κέρδη 7.1 points, σταθερά και χωρίς να κινδυνέψει το balance μας ούτε στιγμή.


St. Leger Οκτώβριος 2022 0 points

Τι είχαμε τι χάσαμε το St. Leger, όπου ξεκινήσαμε άσχημα τις δυο πρώτες μέρες, όμως με 2 μεγάλες νίκες την τρίτη μέρα, καλύψαμε πλήρως τις απώλειες και τελικά κλείσαμε στα λεφτά μας.

Cheltenham Festival November 2022 Νοέμβριος +4.3 points

Έπρεπε να πάρουμε το αίμα μας πίσω για το Μάρτιο και το τριήμερο event του Cheltenham μας έδωσε μια νίκη στο 7.00 και δυο τρομερά πλασαρίσματα στο 23.00 και 26.00. Σε μόλις 14 tips, κλείσαμε τελικά στα +4.3 points.


Christmas Festival 2022 Δεκέμβριος +37 points

37 points κέρδους σε δυο μέρες αγώνων γίνεται; Όταν κερδίζεις άλογα στο 41.00 και στο 23.00, ναι, γίνεται. Μια μυθική μέρα ήταν αρκετή για να γράψουμε ιστορία. Μπορούμε να καταναλώσουμε τόνους μελάνι για τις συγκλονιστικές αυτές νίκες, σημασία έχει όμως το αποτέλεσμα και τα τεράστια κέρδη. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε με το εν λόγω event, που σε αντίθεση μα τα υπόλοιπα, διεξάγεται σε πολλές διαφορετικές πόλεις και έχει διάρκεια επτά ημερών. Φυσικά, για μας το φεστιβάλ έκλεισε μόλις μετά από δυο μέρες, με μια υπέροχη ανάληψη και προσμονή για τη νέα χρονιά!


Συγκεντρωτικά τώρα, καλύψαμε επτά φεστιβάλ και τα συνολικά μας κέρδη ανήλθαν σε 71 points. Τι σημαίνει αυτό: Τα πονταρίσματα μας είναι σταθερά (flat bet) με υποχρέωση 1% επί της κάβας και ανέρχονται σε 10 €. Όποιος πόνταρε σταθερά από 10 € σε κάθε κούρσα, αποκόμισε συνολικά 710 €! Μια τεράστια επιστροφή επένδυσης, που αμφιβάλλω αν μπορεί να επιτευχθεί στο ποδοσφαιρικό στοίχημα σε τόσο μικρό χρονικό εύρος. Γιατί εδώ, δεν μιλάμε για εύρος ημερών, αλλά για εύρος συνολικών στοιχημάτων, τα οποία ήταν ακριβώς 100. Παίχτηκαν συνεπώς 1000 € και επεστράφησαν 1701. ROI: 70.1%. Αδύνατο να το πιστέψει κάποιος, αν δεν έχει ποντάρει και δεν έχει δει με τα μάτια του αυτά που έζησαν τα μέλη της Elite. Η συνέχεια; Θα είναι απλά συναρπαστική.

Καλή χρονιά σε όλους! 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)