Live Bet! The new generation!

0
Για να είμαστε ειλικρινείς, νιώθουμε πως τα πονταρίσματα που κάνουμε στους στοιχηματικούς μας λογαριασμούς καθημερινά και η αποδοτικότητα που έχουμε, αντανακλά και στα δικά σας στοιχήματα που ακολουθείτε πιστά τόσο στο κανάλι μας στο telegram, όσο και στο facebook group με το πανίσχυρο "Tip of the Day". Βλέπετε, εμείς δεν είμαστε τσαρλατάνοι που παίζουν με τα λεφτά του κόσμου χωρίς την παραμικρή συναίσθηση και ευθύνη για αυτά που δίνουν. Εμείς, κυριολεκτικά "αρρωστήσαμε" το Σαββατοκύριακο που πέρασε, καθώς χάθηκε απλά ένα μέρος των κερδών που είχαμε αποκομίσει τις προηγούμενες μέρες, όντας θετικοί σε πρόσημο! Ίσως να ήμασταν και στα όρια κατάθλιψης αν χανόταν το κεφάλαιο! Όμως, αυτοί είμαστε. Καθαροί, διαφανείς, πάνω από όλα επαγγελματίες που εσείς μας κρίνετε καθημερινά με γνώμονα την ποιότητα της εργασίας μας. Έτσι, πριν λίγες μέρες, κλείσαμε ένα κύκλο 230 στοιχημάτων στο live over 0.5 ημιχρόνου, με τα νούμερα να κλείνουν σε κέρδος 100 € (με πονταρίσματα των 10 € έκαστος) και που μπορείτε να τα δείτε ένα προς ένα πατώντας εδώ. 
Αυτό που μας προβλημάτισε έντονα, ήταν η τεράστια μεταβολή του bankroll με πολλά αρνητικά σερί που έφταναν ακόμα και τα 8 σερί χαμένα bet. Κανείς δεν θέλει να χάνει, ούτε να γίνονται τα νεύρα του "τέντα". Το καταλαβαίνουμε. Χρειάζεται υπομονή...
Κοιτώντας τα δεδομένα μας λοιπόν ένα προς ένα, όπως σας αναλύσαμε διεξοδικά σε προηγούμενο post, θελήσαμε μια και καλή να διαγράψουμε μονοκοντυλιά τα αρνητικά σερί, δημιουργώντας πάνω στη βάση δεδομένων μας μια σαφώς πιο safe προσέγγιση που αφενός μεν προσφέρει μικρότερες τιμές από το 2.26 μέσο όρο που είχαμε στα over 0.5 h/t, αλλά από την άλλη θα δώσει σταθερά κέρδη χωρίς τεράστιες μεταπτώσεις.
Το Σαββατοκύριακο θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε τα κέρδη που θα αποκομίσουμε. Το ξεκίνημα μας είναι εντυπωσιακό, όμως το πραγματικό τεστ θα είναι στις 24 και 25 Φλεβάρη. Τα ταμεία του νέου live πονήματος που ξεκίνησε στις 19 του μήνα, είναι διαθέσιμα μέσω της υπερσύγχρονης πλατφόρμας καταγραφής δεδομένων του bettin.gs και μπορείτε να τα παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή πατώντας εδώ. 
Να τονίσουμε, πως αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σε εταιρείες που έχουν ασιατικά χάντικαπ, μην ανεβάζετε ποτέ προς τα πάνω το line, παρά παίξτε συντηρητικά. Αν για παράδειγμα σας δώσουμε ένα over 1.75, μην παίξετε over 2.5, αλλά over 1.5! Καλύτερα να είστε αμυντικοί και συντηρητικοί, παρά επιθετικοί και ανυπόμονοι. Ιδανική επιλογή φυσικά, είναι να έχετε μια ή και περισσότερες επιλογές εκ των Bet365, Winmasters, Netbet, Betrebels και Betshop. Έτσι, θα ακολουθείτε με απόλυτα αρμονικό ρυθμό την κάθε επιλογή.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)