Live και πρώτα συμπεράσματα

0
Φτάσαμε αισίως σε ένα νούμερο που ναι μεν είναι -σχετικά- μικρό για την εξαγωγή ασφαλούς συμπεράσματος, όμως μας επιτρέπει να δούμε τι θα επακολουθήσει στο live betting και τι πρέπει να προσέξετε ποντάροντας τις επιλογές μας. 

Ο μεγαλύτερος όγκος στοιχημάτων είναι σαφώς το αγωνιστικό τριήμερο. Τα tips, είναι πάρα πολλά και έρχονται συνεχώς στο telegram κανάλι μας ανά πάσα στιγμή. Ακόμα και νυχτερινές ώρες υπάρχουν tips. Το χαρακτηριστικό των προγνωστικών, είναι ότι αφορούν σχεδόν αποκλειστικά το over 0.5 ημιχρόνου και η απόδοση κατά μέσο όρο είναι σε σύνολο 136 αγώνων, 2.21, με ποσοστό επιτυχίας 50%. Αυτό σημαίνει, ότι με βάση το μέσο όρο απόδοσης, θα θέλαμε ένα 45.25% έτσι ώστε να μην χάνουμε, δηλαδή με απλά λόγια το απαιτούμενο ποσοστό επιτυχίας βάση του μέσου όρου απόδοσης που έχουμε είναι σχεδόν στο 45%, τη στιγμή που εμείς έχουμε 50%. To δε ROI μας, είναι στο 11.91%.

Σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, αν κατορθώσουμε να διατηρήσουμε αυτό το ποσοστό επιτυχίας και δεδομένου πως ο μέσος όρος δεν θα μεταβληθεί καθώς το πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει δίνει ακριβή δεδομένα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα στο live (μεταξύ 20ου και 30ου λεπτού), τότε το κέρδος θα αυξάνεται συνεχώς αργά και σταθερά. 

Κάτι το οποίο είναι αναπόφευκτο και δεν πρέπει να σας προβληματίζει καθώς είναι μέρος του παιχνιδιού, είναι οι μεταπτώσεις των σερί χαμένων bet. Έχουμε κάνει ακόμα και οκτώ σερί χαμένα, αλλά και 7 σερί κερδισμένα. Το αποτέλεσμα κρίνεται από το σύνολο των στοιχημάτων και όχι από μια βραχυπρόθεσμη αλληλουχία αποτελεσμάτων. Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε τι εννοούμε:
Αναλυτικό διάγραμμα της πορείας του live betting, με πονταρίσματα των 10 €

Πάμε τώρα σε ένα σημαντικότατο μέρος που εγγυάται την επιτυχία. Πρέπει να ποντάρετε σταθερά την κάθε επιλογή. Αν ξεκινήσετε με 10 € έκαστος ανά επιλογή, πρέπει υποχρεωτικά να παίζετε όλα μα όλα τα tips 10 €. Μην αυξομειώνετε! Ένα tip, είτε το δίνουμε στο 1.80 είτε στο 3.30, πρέπει να ποντάρεται ισομερώς! Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας και μην απογοητευτείτε σε ένα αρνητικό σερί, όπως και μην ενθουσιαστείτε και σε ένα κερδοφόρο σερί. Δείτε το πλήρως μηχανικά το όλο θέμα. Τα αποτελέσματα θα φανούν μόνα τους.

Η εφαρμογή telegram, πραγματικά μας λύνει τα χέρια. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τέτοια αμεσότητα στο facebook, όπου οι ειδοποιήσεις είτε αργούν είτε δεν έρχονται ποτέ. Στο telegram, από τη στιγμή που θα ανεβάσουμε ένα προγνωστικό, σχεδόν άμεσα "χτυπά" η ειδοποίηση στο κινητό σας και μπορείτε να ποντάρετε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα την κάθε επιλογή. 

Πολλοί μας ρωτάτε πως έχουμε αναπτύξει αυτό το πρόγραμμα και πως αποδίδει τόσο καλά. Η απάντηση είναι μια: Σκληρή δουλειά, εμπειρία, γνώση, καταγραφή χιλιάδων στοιχημάτων σε προσομοίωση. Διαθέτουμε πανίσχυρους σαρωτές online καταγραφής των όσων συμβαίνουν real time στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων. Θέτουμε συγκεκριμένα δεδομένα που θέλουμε να συμβούν, ώστε να είμαστε σε θέση να προβλέψουμε το επόμενο γκολ με πιθανότητες που υπερβαίνουν τη στατιστική επαλήθευση. Τα δεδομένα αυτά είναι εξαιρετικά πολύπλοκα και έχουν δοκιμαστεί εξονυχιστικά πριν εφαρμοστούν. Εσείς, απλά τα λαμβάνετε στο κινητό σας και βγάζετε χρήματα. Αυτό αρκεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)