Free Tip 28/8/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Τα γράψαμε και στο group, τε λέμε και εδώ για πολλοστή φορά. Ο Fernando χτυπάει ανελέητα στο VIP Telegram Channel μας σto live και με μια ομοβροντία επιτυχών αποτελεσμάτων, έχει κατορθώσει να εκτοξεύσει τις κάβες των συνδρομητών μας, ισοσκελίζοντας παράλληλα μια φυσιολογική διόρθωση που έχει στην Tip of the Day -όχι πως και εκεί δεν έχει θετικό πρόσημο το μήνα Αύγουστο. Τεράστιο όπλο του και τα δυνατά combάκια του καθώς και θανατηφόρα συστήματα. Ένα από αυτά, πλήρωσε 4 φορές τα λεφτά του προχτές. Μάλιστα, έρχεται Σαββατοκύριακο και αναμένουμε ένα ξέφρενο επενδυτικό πάρτι από τον κορυφαίο και πιο φορμαρισμένο αυτή τη στιγμή tipster στο διαδίκτυο.
Στα της στήλης τώρα, η Ίντερ Τούρκου κατάφερε να πάρει μια ακόμα επαγγελματική νίκη με 2-1, και αν και ισοφαρίστηκε με ένα τρελό γκολ στο 80' (προηγήθηκε νωρίς από το 4ο λεπτό) βρήκε τελικά λύση στο 88' και μας έδωσε μισό win, για να φτάσουμε το σερί μας στα 14/14. To Σάββατο θα έχουμε τις πρώτες στατιστικές αναλύσεις σε ότι αφορά όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, θα κρατήσουμε ότι έχει αξία και θα σας το παρουσιάσουμε. 
Για σήμερα, παραδοσιακά θα πάμε στο Βορρά και στη 1η Νορβηγίας όπου η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, για την ακρίβεια, μια ομάδα που ήδη σχεδόν ανήκει στη μεγάλη λίγκα της χώρας, η Αάλεσουντ, θα υποδεχτεί την κακή φέτος Χαμ Καμ. Ο περσινός υποβιβασμός της Αάλεσουντ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία πέρσι, όμως οι γηπεδούχοι ανασυγκροτήθηκαν και φέτος απλά κάνουν πάρτι μαζεύοντας βαθμούς για να πανηγυρίσουν την επάνοδο τους και μαθηματικά όσο πιο νωρίς μπορούν. Βρίσκονται σε δαιμονισμένη κατάσταση έχοντας ήδη σερί 7/7 νίκες και χωρίς να έχουν χάσει ούτε ένα βαθμό στο γήπεδο τους. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας μετά από την αγαπημένη μας KFUM και την καλύτερη άμυνα! Υποδέχεται τη Χαμ Καμ που είναι ντεφορμέ και πλέον κοιτά ανησυχητικά προς την ουρά καθώς τα πολλά σερί αρνητικά αποτελέσματα την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Εκτός έδρας σκοράρει κατόπιν... αίτησης και ουσιαστικά χάνει πριν ακόμα μπει στο γήπεδο. Χωρίς την παραμικρή υπερβολή, τις δυο ομάδες τις χωρίζει όχι μια αλλά... σχεδόν δυο κλάσεις. Μια σοβαρή Αάλεσουντ, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα και θα πάρει μια ακόμα νίκη. Βλέποντας τον άσο, θα τον περίμενα στο 1.25-1.30 με γνώμονα τόσο τα αγωνιστικά κριτήρια όσο και τη φόρμα των ομάδων. Το 1.42 είναι υπέρ του δέοντος ελκυστικό και με ασιατικό -1 στους γηπεδούχους, γίνεται 1.70, μια πέρα για πέρα τίμια τιμή σε ένα ματς που φυσιολογικά αναμένεται να είναι ένας μονόλογος της Αάλεσουντ.
1η Νορβηγίας, 19:00
Άαλεσουντ vs Χαμ Καμ, Άαλεσουντ 1 (-1), Odd 1.70
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)