Ένας μαγικός Αύγουστος

0
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του betsport.gr. Όταν λέγαμε πως ο Fernando είναι λερναία ύδρα, δεν υπερβάλαμε καθόλου. Την Παρασκευή, το Tip of the Day χάθηκε στις λεπτομέρειες, όμως, με τρία χειρουργικά χτυπήματα στο telegram (2/2 live σε απόδοση διπλασιασμού και μια δυάδα υπερδιπλασιασμού) κατάφερε να πληρώσει ξανά τους συνδρομητές της VIP! Είναι πλέον ξεκάθαρο, πως αυτός ο tipster θα γράψει ιστορία. Είναι ότι πιο σταθερό και αξιόπιστο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο. 
Στα free tips, τα βλέπετε όλοι, VIP και Free μέλη, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Μάλιστα, έκανα μια ατασθαλία, καθώς είχα θέσει "φρένο" στο όριο απόδοσης στο 1.70-1.75 όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο post μας, όμως ο άσος της Villa ήταν πέρα για πέρα προκλητικός και τελικά το 1.90 του asian handicap στο 0.25 επαληθεύτηκε πανηγυρικά. Ένα σκληρό, όμορφο και αγγλοσαξονικό ματς με λίγες φάσεις, πολλές μονομαχίες και... την τύχη να μας χαμογελά καθώς η Έβερτον και ποιότητα έδειξε και δοκάρι είχε για να ισοφαρίσει στο 1-0. Οι περισσότεροι tipsters στο διαδίκτυο το έβλεπαν πιθανό over και Χ, όμως το betsport δικαιώθηκε πλήρως στην ανάλυση του. Το 3.20 των "χωριατών" ήταν στοιχηματική ευκαιρία και με την κατάλληλη προσαρμογή έγινε ένα σπουδαίο value bet. Έτσι, από τις 29 Ιουλίου, η στήλη είναι αήττητη με 12 επαληθεύσεις, ένα draw και μηδέν ήττες! Ελπίζουμε να έχετε επωφεληθεί από τα εν λόγω tips στο έπακρο. Με σοβαρότητα, πλήρη επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, παίζουμε για να κερδίσουμε και όχι για να παίξουμε.
Αυτό το Σάββατο αποτελεί και ένα... ορόσημο για τα στατιστικά μας, καθώς, θα συμπληρωθούν πέντε αγωνιστικές σε Championship, League 1, 2 και Vanarama (aka National). Αυτό, θα μας δώσει σχετικά σαφή δεδομένα ώστε από το Σεπτέμβριο να αρχίσουμε και τα corenr tips που θα προκύψουν και τα οποία σας είχαμε υποσχεθεί στις αρχές του μήνα.
Τα Σάββατα πάντως, παραδοσιακά ασχολούμαι περισσότερο με το live betting και ειλικρινά δεν θέλω να δώσω κάτι απλά για να δώσω. Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια, είναι τέτοιος ο όγκος που η μελέτη που χρειάζεται είναι τέτοια ώστε πραγματικά το κεφάλι σου γίνεται ένα καζάνι που βράζει. Υπάρχουν σίγουρα πολλά ενδιαφέροντα ματς, όμως δεν θα προβώ σε κάποια επίσημη πρόταση παρά θα σας θέσω σκέψεις που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:
Στη Superleague που ξεκινά (ααα συγνώμη, Super League 1) η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και εδώ ίσως η... παράδοση των τελευταίων ετών σπάσει. Οι Λαμιώτες είναι (δείχνουν) τουλάχιστον αποδομημένοι για να μην πούμε διαλυμένοι ενώ οι Πράσινοι όντας ενισχυμένοι φέτος και ξεκινώντας και χωρίς μείον βαθμούς, παρουσιάζοντας παράλληλα εξαιρετική πορεία στα φιλικά ματς, μπορούν να πάρουν τη νίκη στο εξωπραγματικό 1.90 (ξεκίνησε 2.30 και βλέπω να φτάνει κάπου στο 1.70).
Στην Ελβετία η κουρασμένη Γιουνγκ Μπόις πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζυρίχης και να πάρει μια επαγγελματική νίκη στο 1.75 (γράφω το άρθρο στις 2 τα ξημερώματα και δεν ξέρω τι αλλαγές μπορεί να γίνουν). Αυτή η ομάδα είναι πραγματικά μια από τις πιο θεαματικές που έχουν δει τα μάτια μου τα τελευταία χρόνια. Είδα το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και χωρίς υπερβολή μπορούσε να βάλει τέσσερα γκολ. Η διαφορά δυναμικότητας με τη Ζυρίχη είναι τουλάχιστον μιας κλάσης. Φυσικά το μυαλό της θα είναι στον επαναληπτικό με τον Αστέρα, όμως την ενδιαφέρει φυσικά και το πρωτάθλημα όπου είναι στην πρώτη θέση και θέλει να τη διατηρήσει.
Τέλος, η Χεράκλες στην Ολλανδία είναι φέτος μια από τις πιο άτυχες ομάδες στο ξεκίνημα της season. Είδα το ματς με την PSV όπου αντί να λήξει 2-2 τουλάχιστον, έληξε 0-2, ενώ με τη Φορτούνα Σιτάρντ, πέρα ότι την καταέσφαξε η διαιτησία, μπορούσε να νικήσει με 0-4 και τελικά ήρθε 1-1 με πέναλτι ψέμα στο 98! Έχει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στην Eredivisie! Κάποια στιγμή θα ξεσπάσει. Η Φίτεσε έχει ξεκινήσει εξαιρετικά όμως το 3.20 του άσου αδικεί τον Ηρακλή. Θα το έπαιζα κάλλιστα 1 με ασιατικό χάντικαπ στο +0.25 σε μια απόδοση γύρω στο 1.90. 
Επίσημη πρόταση θα έχουμε λογικά την Κυριακή, όπου έχω εντοπίσει ένα δυο ματς που μπορώ να αναλύσω και να τεκμηριώσω διεξοδικά και που αξίζουν. Πρέπει να κατανοήσετε, πως ο υπεύθυνος tipster χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία για να εκτεθεί και να δώσει μια επιλογή. Εμείς δεν είμαστε ερασιτέχνες και δεν έχουμε άγνοια κινδύνου. Δόξα το Θεό, στο facebook υπάρχουν άπειροι τέτοιοι τύποι που και ανεύθυνοι είναι και δεν σέβονται ούτε τους παίκτες, ούτε τους ίδιους τους τους εαυτούς. Εμείς, διαφέρουμε! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η προσφορά του ετήσιου πακέτου των 100 € για 10 μήνες, εκπνέει οριστικά στις 30 Αυγούστου. Διαβάστε τις υπηρεσίες συνδρομής στο menu του site μας, δείτε το πλήρες ιστορικό στοιχημάτων μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας και ξεκινήστε άμεσα να μετατρέπετε το στοίχημα σε μια κερδοφόρα επένδυση, με τις στοιχηματικές συμβουλές του Fernando, του κορυφαίου αυτή τη στιγμή tipster στο διαδίκτυο σε αμφίσκορα προγνωστικά ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) και σε μπασκετικές προτάσεις.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)