Free Tip 23/08/2019

0
Καλησπέρα (ή καλημέρα) σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Οι επιδόσεις της VIP φτάνουν πλέον σε επίπεδα τόσο υψηλά, ώστε ειλικρινά δεν μπορούμε να προβλέψουμε και εμείς τι θα επακολουθήσει όταν αρχίσει η foul ροή των πρωταθλημάτων που είναι ακόμα στις αρχές τους. O Fernando, τόσο στο Tip of the Day, όσο και στο Live Betting θερίζει στην κυριολεξία και με μια απίστευτη σταθερότητα έχει ήδη δώσει συνολικά κέρδη που αγγίζουν τα 150 € μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα! Η συνέχεια, αναμένεται απλά συναρπαστική...
Στα free tips παραμένουμε... αήττητοι τον Αύγουστο! Μετράμε ένα σερί 11/11 και προχτές μείναμε αλώβητοι καθώς η σταθερή Σάντερφιορντ νίκησε με 1-0 και πήραμε τουλάχιστον το draw σε ένα ματς όπου ήταν ροντέο και... θα μπορούσαμε και να το χάσουμε. 
Πάμε τώρα σε ένα ματς που έχει και ιδιάζουσα σημασία για μένα, καθώς κοντράρονται δυο ομάδες που συμπαθώ ιδιαίτερα. Πολλοί δεν γνωρίζουν πως τα ματς της Άστον Βίλα με την Έβερτον είναι τα πιο πολυπαιγμένα στην ιστορία της Premier! Δεν υπάρχει ζευγάρι που να έχει παίξει περισσότερες φορές στο νησί στην πρώτη εν τάξει κατηγορία! Η Βίλα επέστρεψε εκεί που ανήκει μετά από μια ταλαιπωρία τριών ετών στην Championship, πήρε και τα 220 εκατομμύρια από τον τελικό με τη Ντέρμπι και έφτιαξε μια... επιπέδου Premier League ομάδα δαπανώντας ούτε λίγο ούτε πολύ 100m αγγλικές λίρες! Ήττα στο πρώτο ματς από την πανίσχυρη Τότεναμ σε ένα ματς όπου προηγήθηκε στο ημίχρονο και  έχασε μεγάλη ευκαιρία και για το 0-2, αλλά η ανωτερότητα των spurs τελικά τη λύγισε στα τελευταία λεπτά. Υποδέχτηκε αμέσως μετά τη Μπόρνμουθ σε ένα πέρα ως πέρα άδικο 1-2. Βρέθηκε από... τα αποδυτήρια να χάνει 0-2 (στο 12') με δυο αστεία γκολ από ανόητο πέναλτι στο πρώτο λεπτό και από μια καραμπόλα σε ένα μακρινό σουτ και στη συνέχεια ισοπέδωσε τους φιλοξενούμενους αλλά τελικά παρά την πίεση έχασε και έτσι τώρα πρέπει να φανεί ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στο δύσκολο ματς κόντρα στα ζαχαρωτά. Η Έβερτον ήταν απίστευτα τυχερή στο ματς κόντρα στη Γουότφορντ. Προηγήθηκε 1-0 και δέχτηκε τρομερή πίεση στη συνέχεια. Μάλλον σε καλή μέρα του γκολκίπερ της χρωστά το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Παραμένει πάντως μια πολύ συμπαγής και ώριμη ομάδα. Πριν δω τα σετ των αποδόσεων, περίμενα τη Βίλα στο 2.40-2.60. To 3.25 του άσου είναι value τιμή καθώς τα ρόστερ είναι και τα δυο ποιοτικά και η εμπειρία της Έβερτον ισοσκελίζεται από το πολύ βαρύ όνομα των "χωριατών". Η Βίλα έχει ποιότητα, την είδα σε τρία φιλικά φέτος και στα δυο της πρώτα ματς φυσικά στην Premier, έχει σταθεί άτυχη μέχρι στιγμής και μπορεί να πετύχει κάτι θετικό στο κατάμεστο Villa Park από τους "διψασμένους" οπαδούς του Μπέρμιγχαμ. H έλλειψη ομοιογένειας βέβαια είναι κάτι παραπάνω από αισθητή καθώς πρόκειται για μια φρέσκια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, όμως όσο παίρνουν ματς στα πόδια τους, οι παίκτες της θα αποδίδουν όλο και καλύτερα. Από την άλλη νομίζω πως η Έβερτον θα παίξει κλειστά και θα μείνει ικανοποιημένη και με την ισοπαλία σε αυτό το ματς. Το ασιατικό +0.25 στους γηπεδούχους πληρώνει σχεδόν 1.90 και είναι μια απόδοση που πραγματικά αξίζει!
England, Premier League, 22:00
Aston Villa vs Everton, Aston Villa +0.25
Odd 1.89   
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)