Free Tip 25/08/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Όπως έγραψα και χτες, τα Σάββατα προσφέρονται περισσότερο για live στοιχηματισμό όπου εκ των πραγμάτων το value είναι πολύ μεγάλο και ένας έμπειρος tipster κάνει τη διαφορά. Αυτό έκανε και ο Fernando στο free telegram channel και αργά το απόγευμα το ένα booom διαδεχόταν το άλλο. Πραγματικός βομβαρδισμός! 
Στις τρεις ανεπίσημες προτάσεις Σαββάτου δικαιώθηκα πανηγυρικά στον άσσο της Γιουνγκ Μπόις (4-0) καθώς και στο μισό win της Χεράκλες κόντρα στην Φίτεσε. Χάθηκε μόνο ο Παναθηναϊκός που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του προσωπικού του εφιάλτη όλα αυτά τα χρόνια, της Λαμίας που με μαζική άμυνα τον κράτησε στο 1-1. Το τριφύλλι, σάρωσε στα φιλικά γιατί οι ομάδες που αντιμετώπισε, από τον Άγιαξ μέχρι τη Φέγινενορτν, ήταν... κανονικές ομάδες και όχι λεωφορεία με 10 αμυντικούς και ένα τερματοφύλακα. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη ποιότητα ο ΠΑΟ για να μπορέσει να επιβληθεί των μικρών ομάδων που -μοιράια- θα παίζουν ταμπούρι. 
Όπως και να έχει, το Σάββατο πέρασε και πάμε στην Κυριακή. Δεν θα πρωτοτυπήσω και θα ξαναπάω στο Βορρά. Τα έχουμε ξαναπεί. Όσο δεν ρολάρουν οι ομάδες στα μεγάλα πρωταθλήματα, δεν θα υπάρξει καμία ανάλυση. Λογικά, από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε τις πρώτες προτάσεις από τις αγαπημένες μας Αγγλίες. Όπως είχα γράψει πριν δυο εβδομάδες στο group χαριτολογώντας, στη Β' Νορβηγίας θα γίνω KFUM Όσλο. Την άφησα δυο αγωνιστικές και μου είπε εκφαντικά: "Που είσαι; Γιατί δεν με δίνεις over;" Έκανε δυο σκορ 4-4 και 2-2. Εντυπωσιάζει με την επιθετική της δεινότητα καθώς είναι η καλύτερη επίθεση σε όλη την κατηγορία! Αμυντικά είναι πραγματικά πολύ κακή και δεν μπορεί με τίποτα να κρατήσει το μηδέν. Στο προηγούμενο ματς της, προηγήθηκε με 0-2 της Jerv η οποία παρά το γεγονός ότι διαθέτει μια από τις χειρότερες επιθέσεις, της έβαλε δυο γκολ. Είναι σε τροχιά πλέι οφ και έχει καταπλήξει τους πάντες με την ποιότητα που δείχνει καθώς κανείς δεν υπολόγισε ότι θα κάνει τόσο σπουδαία πορεία. Υποδέχεται την Κίσα, μια καλή επιθετικά ομάδα με εξίσου σημαντικές αδυναμίες. Η Κίσα είναι απρόβλεπτη και παίζοντας με επιθετικογενείς ομάδες θα κοιτάξει να βάλει περισσότερα από όσα θα φάει. Τις προάλλες, έχασε με 4-2 από τη Ράουφος, μια ακόμα τρομερά θεαματική ομάδα. Λίγο πολύ, μπορούμε να προβλέψουμε τι έχει να γίνει κόντρα στην KFUM. H ομάδα από το Όσλο έχει δείξει πολλάκις ότι δεν μπορεί να παίξει κλειστά και δεν μπορεί να κρατήσει σκορ. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με άγνοια κινδύνου! Πραγματικά αναμένω ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι. Στις αποδόσεις, αν ήμουν book δεν θα έδινα πάνω από 1.30 το over 2.5. Εντάξει, δεν δίνει δα και... 2.00, αλλά το 1.45 με προσαρμογή μπορεί να γίνει συμπαθητικό over 3.0 στο 1.70. Εξαιρετικά πιθανό να σκοράρουν και οι δύο και να έχουμε και το combo over 2.5 & g/g και η τελική επιλογή είναι μεγάλο δίλημμα. Το διαβολάκι μου λέει "δώστο over 3.5 και g/g" ενώ το αγγελάκι λέει "θυμάσαι τι έπαθες τις προάλλες που ήθελες να το δώσεις combo και ήρθε τελικά 3-0". Θα ακούσω το αγγελάκι και θα πάμε με το ασιατικό over 3. Άλλωστε, θέλω το 13/13 στα free και δεν πρόκειται να ρισκάρω καθόλου.
Νορβηγία, 1η Κατηγορία, 19:00
KFUM Όσλο vs Ουλενσακέρ Κίσα, Over 3 Goals, Odd 1.70
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)