Free Tip 14/08/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Επαγγελματική νίκη για τη Φόρεστ χτες έστω και με τα χίλια ζόρια. Έπαιξε τελικά με πολλούς αναπληρωματικούς και ο άσος της αντί να πέσει ανέβηκε μέχρι και το 1.95. Ακόμα καλύτερα για μας. 7/7 το σερί μας και συνεχίζουμε χωρίς το παραμικρό άγχος.
Αν και η πέμπτη αγωνιστική, η οποία αποτελεί ορόσημο για ένα σωστό στατιστικό tip δεν έχει συμπληρωθεί στην Ελβετία, εν τούτοις μου έκανε κλικ το ματς ανάμεσα στη Ζυρίχη που υποδέχεται τη Σεν Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλες δυνατότητες αν και δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά, πληρώνοντας τρομερά αμυντικά λάθη αν και μπροστά "σκοτώνει". Από την άλλη, το πολύ καλό πρόσωπο που παρουσίασε κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις η Σεν Γκάλεν δείχνει ότι θα πάει με προσδοκίες για κάτι καλό.
Τρία στα τέσσερα over για την Ζυρίχη και τρία στα τέσσερα αμφίσκορα για τη Σεν Γκάλεν. Οι δυο ομάδες, έχουν και τις δυο χειρότερες άμυνες μέχρι στιγμής στην κατηγορία.
Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση με μια Ζυρίχη που δεν έχει περιθώρια και θα μπει δυνατά στο ματς, ενώ από την άλλη η Σεν Γκάλεν που κοίταξε στα μάτια την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας (τη Γιουνγκ Μπόις) δεν πρόκειται να φοβηθεί. Κάτι παραπάνω από value οι τιμές στο over 2.5 στο 1.70 (αν και έχει ξεκινήσει ήδη η πτώση του) ενώ το ασιατικό 2.75 δίνει σχεδόν 1.85 σε ένα ματς που πραγματικά αξίζει την προσοχή μας.
Ελβετία, Super League 20:00
Ζυρίχη vs Σεν Γκάλεν, Over 2.5, Odd 1.70

Το betsport.gr σας εύχεται Καλή Παναγιά με υγεία και Χρόνια Πολλά.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)