Free Tip 17/08/2019

0
Καλησπέρα (ή καλημέρα) σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, μια... μεταβατική περίοδο όπου σε λίγες μέρες με περίσσεια χαρά θα λέω "Καλό Χειμώνα" για να γουστάρω τη ζωή μου και να εκνευρίζω τους πάντες, κυρίως τους λάτρες του καλοκαιριού, μιας και ο ίδιος είμαι λάτρης του Χειμώνα (χεχε). Όσο όμως ο Σεπτέμβριος (αγαπημένος μήνας) πλησιάζει, τόσο θα μαζεύουμε δεδομένα που θα μας απογειώσουν στοιχηματικά στα στατιστικά μας. Αυτό, δεν ισχύει φυσικά για τον ένα και μοναδικό Fernando που σαν ψυχρή μηχανή απλά θερίζει καθημερινά, μια δίνοντας σημεία, μια over 1.5 h/t, μια ασιατικά, μια over ή g/g... Το αποτέλεσμα; Μέσα σε 16 μέρες από τότε που ξεκίνησε η VIP, έχει 10/16 με μ.ο απόδοσης 1.92 και 70 € κέρδους. Η συνέχεια; Προβλέπεται απλά κολασμένη. Έχουμε απλά τον κορυφαίο tipster στο διαδίκτυο με αποδείξεις!
Στα free tips τώρα, όπως θα έχετε παρατηρήσει, είμαι πολύ προσεκτικός για λόγους που έχουμε αναφέρει. Δεδομένου ότι βασιζόμαστε ως επί το πλείστον σε στατιστικά δεδομένα, θα αργήσουμε ακόμα δυο με τρεις αγωνιστικές ώστε να ανεβάσουμε ταχύτητα με περισσότερα tips. Βέβαια, το συνολικό 9/11 και 8/8 επί μέρους που μετρά η στήλη, δείχνει πόσο ακριβείς είμαστε. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Είμαστε πολύ στο συν, όμως σαν επαγγελματίες δεν θα παρασυρθούμε και θα ασχοληθούμε μόνο με επιλογές που μπορούμε να υποστηρίξουμε και να αναλύσουμε. Αλλιώς, ας παίξουμε ΚΙΝΟ ή ας ξύσουμε κανένα Σκράτς...
Για πολλοστή φορά λοιπόν, πάμε στο Βορρά και τη 2η Φινλανδίας όπου η αγαπημένη (μας έχει πληρώσει προσφάτως με ένα ωραίο 5-1) Ekenas φιλοξενείται από τη Jaro. Ενδιαφέρον ματς. Ο άσος είναι πολύ χαμηλός και αδιάφορος. Πάμε στα των goal καθώς έχουμε ενδιαφέροντα δεδομένα: 3/3 σερί over και αμφίσκορα για τους γηπεδούχους που διαθέτουν και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Για την Ekenas τα έχουμε ξαναπεί. Όσα φάμε και όσα βάλουμε στην κυριολεξία, με μια αξιόλογη επιθετική γραμμή αλλά και μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. 
Στα τελευταία τρία ματς, η Εκένας πέτυχε εννέα γκολ (!) και δέχτηκε οκτώ! Δείχνει η πιο rock ομάδα της κατηγορίας στις τελευταίες αγωνιστικές.
Ας δούμε τις αποδόσεις: Το over 2.5 πληρώνει 1.45 και το αμφίτερμα 1.47. Αποδόσεις που ενδέχεται φυσικά να μεταβληθούν  καθώς το άρθρο γράφεται στη 1 τα ξημερώματα. Δεν αποκλείουμε το ματς να "ξεφύγει". Όμως η στήλη είναι όπως ξέρετε συντηρητική. Θα πάμε με το ασιατικό over 3 που βρήκαμε στην bet365 στο 1.70. Πολύ ενδιαφέρον δείχνει και το combo over & g/g στο 1.80. Όμως αν δούμε ένα 4-0 και το έχουμε παίξει combo, πιθανότερο είναι να στεναχωρηθούμε. Πόσες φορές παίζουμε αμφίσκορο και λήγει 4-0 και 5-0; Μένει πάντα η πικρία. Οπότε, το over 3 (στα τρία γκολ παίρνουμε πίσω τα χρήματα μας) θα είναι η τελική μας επιλογή.
Φινλανδία Ykkonen, 17:00
Jaro vs EIF Ekenas, Over 3, Odd 1.70
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)