Free Tip 18/08/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Πραγματικά μου αρέσει που φοβήθηκα το αμφίτερμα στο ματς της Jaro. Η Ekenas προηγήθηκε με το σκορ να είναι 2-1 στο... 8ο λεπτό (!) και εν τέλει το 4-1 πλήρωσε για μια ακόμα φορά στα free tips με ένα επί μέρους 9/9 και 10/12 στο σύνολο από τότε που ξεκινήσαμε τη στήλη. Δεν έχουμε άγχος, όμως θέλω πολύ το strike (10/10) κυρίως για λόγους πρεστίζ.
Οι Κυριακές παραδοσιακά πάνε καλά για τους παίκτες, σε αντίθεση με τα Σάββατα όπου πολλές φορές σκοντάφτουν καθώς είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των αγώνων, που τελικά η σωστή αξιολόγηση των αγώνων είναι δύσκολη υπόθεση. To free tip λοιπόν, είναι ίσως ο πιο δυνατός άσος της ημέρας (προσωπική εκτίμηση) στον οποίο φυσικά θα δώσουμε αξία. Πρώτη κατηγορία Σουηδίας και η Μάλμε δείχνει να έχει βγάλει μόνη της τα μάτια της μέχρι στιγμής στην κούρσα του τίτλου. Με μια μόνο ήττα, διαθέτει ίσως το καλύτερο υλικό όμως έχει "γκελάρει" πολλές φορές, παρά ταύτα, είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή και κυριολεκτικά δεν έχει κανένα περιθώριο να μην επικρατήσει καθώς επιστρέφει στην έδρα της μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στην Σίριους στις 21 Ιουλίου. Ακολούθησαν ακόμα δυο ισοπαλίες εκτός έδρας για να συμπληρώσει αισίως τέσσερις συνεχόμενες. Αν σοβαρευτεί, το ματς κόντρα στην Φάλκεμπεργκ θα είναι εύκολο. Οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Κατέπληξαν τους πάντες κόντρα στην πάντα ασταθή και προβληματική Γκέτεμποργκ χάνοντας άδικα τη νίκη (1-1) όμως οι δυνατότητες τους είναι περιορισμένες. Παλεύουν για τη σωτηρία και θα δώσουν μεγάλη μάχη για να κρατηθούν. Τα πράγματα για την Μάλμε είναι απλά. Έχει ήδη πολλά στραβοπατήματα και θα προσέξει να μην τα επαναλάβει. Σαφώς επηρέασαν και τα ματς του Europa όπου πέρασε εύκολα στα πλέι οφ και θα παίξει με την υποδεέστερη Yehuda την Πέμπτη στην έδρα της, όμως τώρα έχει μέρες να ηρεμήσει και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Κυριακής.
Η Μάλμε "τρέχει" ένα απίστευτο σερί 17/17. Επιστρέφει στο γήπεδό της μετά τις 21 Ιουλίου (στα εγχώρια) και αντιμετωπίζει τη χειρότερη ομάδα σε επιδόσεις στα εκτός έδρας ματς της καθώς η Φάλκεμπεργκ δεν έχει νίκη ενώ ηττήθηκε έξι φορές σε εννέα ματς. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχουν τη δεύτερη καλύτερη έδρα με επτά νίκες και δυο ισοπαλίες.
Πάμε λοιπόν στο προκείμενο: Ο άσος είναι γύρω στο 1.35, το over 2.5 στο 1.57 και το αμφίτερμα στο 1.80-1.90. Οι book, θεωρούν πως η Μάλμε θα κερδίσει εύκολα. Το ίδιο και εμείς. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεσπάσουν πάνω στη Φάλκεμπεργκ και αν όλα πάνε ομαλά, θα έχουμε ένα εύκολο και ξεκούραστο άσο. Εμείς, θα του κάνουμε μια ασιατική ένεση παίζοντας τη νίκη της με -1 στο αξιοπρεπές 1.70. Αν νικήσει λοιπόν με ένα γκολ διαφορά, θα πάρουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Αν κερδίσει με δυο και άνω, κερδίζουμε το στοίχημα. 
Σουηδία, Allsvenskan, 18:30
Malmo FF vs Falkenbergs, 1 (-1) Odd 1.70
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)