Free Tip 19/08/2019

0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του betsport.gr και Καλή Εβδομάδα! Το 10/10 στη στήλη έγινε, μας άρεσε, σας άρεσε και συνεχίζουμε. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν ήθελα να ασχοληθώ με κάτι σήμερα καθώς και μικρό είναι το κουπόνι, αλλά και τα ματς ως επί το πλείστον δεν με εμπνέουν. Όμως, θεωρώ πως υπάρχει τόσο μεγάλη αξία σε ένα ματς, που οι τιμές απλά δεν δικαιολογούνται.
Στη Νορβηγία, η Σάρσμποργκ υποδέχεται τη Μπόντο Γκλιμτ και το σετ αποδόσεων αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η Μπόντο, με πορεία πρωταθλητισμού, ούτε λίγο ούτε πολύ, πάει για τίτλο (!). Αυτό το έχει καταφέρει με πειστικό τρόπο, όντας σοβαρή και σταθερή σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Σάρσμποργκ, παλεύει για τη σωτηρία της, έχει πάρει κάπου... μια ντουζίνα παικτών στις μεταγραφές που δεν της έχουν βγει και απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Είναι απορίας άξιο πως γίνεται να παίζει ο προτελευταίος με τον δεύτερο και το διπλό να αγγίζει το 2.90. Και μόνο η τιμή είναι value και σε τέτοιες περιπτώσεις αξίζει 100% την προσοχή μας. 
Είχε που είχε τα προβλήματα της, η Σάρσμποργκ θα έχει και σημαντικές απουσίες σήμερα. Η Μπόντο είναι δυνατή επιθετικά και μπορεί να τιμωρήσει ανά πάσα στιγμή τους γηπεδούχους που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ανοιχτούν.
Πάμε στο προκείμενο. Θα κινηθούμε όσο μπορούμε πιο συντηρητικά και θα ποντάρουμε ασιατικό χάντικαπ τη Μπόντο με +0.25 στο εξαιρετικό 1.75. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας πληρωνόμαστε μισή απόδοση ενώ σε περίπτωση νίκης ολόκληρη την απόδοση. Πρόκειται για ένα tip που έχει τεράστια αξία, με άλλα λόγια είναι ένα σωστό tip. Αν τώρα η Σάρσμποργκ αναστηθεί και κερδίσει μετά από μήνες (αγνοεί τη νίκη 8 σερί αγωνιστικές) μπράβο της. Εμείς, ποντάρουμε αυτό το οποίο βάση αγωνιστικής εικόνας, κατάστασης, ψυχολογίας και ταμπλό βαθμολογικού πίνακα είναι πολύ ψηλά και αξίζει. Στο στοίχημα, δεν αρκεί απλά να διαβάζεις σωστά τα στατιστικά. Πρωταρχικό είναι, να βλέπεις λάθος τιμές και να τις εκμεταλλεύεσαι. Αυτό, κάνουμε και εμείς σήμερα.
Νορβηγία, Eliteserien, 20:00
Σάρσμποργκ 08 vs Μπόντο Γκλιμτ: Μπόντο Γκλιμτ +0.25, Odd 1.75
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)