Free Tip 21/08/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Η Τρίτη ήταν "ύπουλη" μέρα και δεν μου άρεσε τίποτα απολύτως, ενώ ο Fernando στη VIP έβγαλε -ως συνήθως- το συνηθισμένο του... λαγό από το καπέλο και πλήρωσε τα συνδρομητικά μέλη με ένα ωραίο over 3.5 σε απόδοση 1.90. Προχτές δε, μπορεί να χάθηκε το Tip of the Day, όμως, με ένα επί μέρους 4/4 (2/2 live και 2/2 combo bet) πλήρωσε εκ νέου. Επαναλαμβάνουμε, πως δεν θα δοθεί παράταση για το ετήσιο πακέτο των 100 € για μια ολόκληρη season και η καταλυτική ημερομηνία είναι η 30η Αυγούστου. Όσοι δεν έχουν δει τις υπηρεσίες συνδρομής, μπορούν να το πράξουν πατώντας εδώ.
Πάμε τώρα στο free tip μας. Δεύτερη Νορβηγίας και η Σάντερφιορντ, ένα από τα βαριά ονόματα της κατηγορίας που θέλει να επιστρέψει στη Eliteserien, υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ράουφος. Χωρίς καμία αμφιβολία, οι φιλοξενούμενοι εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους, όντας μια ομάδα πολύ θεαματική με μια κορυφαία επίθεση αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Η Σάντερφιορντ σκοράρει κατά ριπάς κυρίως με τον 'Ενγκμπλομ (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) και έχει μια εξαιρετική αμυντική γραμμή. Πολλά no goal και under για τους γηπεδούχους, ειδικά στα τελευταία ματς, ενώ δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Όσο καλή και να είναι η Ράουφος, λογικά θα λυγίσει.
Τεράστιο πλήγμα η αποχώρηση του καλύτερου παίκτη της Ράουφος, του Δανού Μάιγκααρντ, που πήρε μεταγραφή στην Στρομσγκόντσετ. Χωρίς απουσίες η Σάντερφιορντ.
Πάμε στις αποδόσεις: Το over και αμφίσκορο δεν θα μας απασχολήσουν. Η Ράουφος ναι μεν έχει άγνοια κινδύνου και είναι του "όσα φάμε και όσα βάλουμε", όμως η σφιχτή Σάντερφιορντ θα κοιτάξει να κάνει απλά τη δουλειά της. Υπάρχει χωρίς καμία αμφιβολία διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό περιμένουμε να επιβεβαιωθεί φυσικά και στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσος -φυσιολογικά- πληρώνει χαμηλά (1.45) και εμείς θα του δώσουμε την απαραίτητη αξία. Θα πάμε με το ασιατικό χάντικαπ (-1) στο αξιοπρεπές 1.70. Με συντηρητική προσέγγιση, σοβαρότητα και πειθαρχία, έχουμε κατορθώσει στα free tips ένα σερί 11/11. Η πολιτική του betsport, είναι να δίνει εκλεπτυσμένες free επιλογές που όμως δεν θα ξεπερνούν σε απόδοση το 1.75, καθώς στην αντίθετη περίπτωση τα VIP μέλη μας θα αισθάνονταν (και απόλυτα δικαιολογημένα) αδικημένα. Στα VIP tips, δεν υπάρχει απόδοση κάτω από 1.90 τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ. Τέλος, επειδή έχουμε πολλά νέα μέλη στην παρέα μας που δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες μας, μπορούν ανά πάσα στιγμή να δουν στο πάνω μέρος του menu στο site μας, αναλυτικά τις επιδόσεις μας από τις 8 Ιανουαρίου που είμαστε στον "αέρα". Betsport, σημαίνει πάνω από όλα διαφάνεια και αξιοπιστία.
 
Νορβηγία, 1st Division, 19:00
Σάντερφιορντ vs Ράουφος, 1 (-1), Odd 1.70
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)