Free Tip 26/08/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr και καλή εβδομάδα. Για την ακρίβεια, της τελευταίας εβδομάδας αυτού του μαγικού στοιχηματικού μήνα. Αλήθεια, ποιος θα το έλεγε πως ο "δύστροπος" Αύγουστος θα εξελισσόταν σε ένα ανελέητο επενδυτικό πάρτι τόσο στα VIP Tips όσο και στα Free... Είναι τέτοιο το επίπεδο της εργασίας μας, που απλά οι κόποι μας ανταμείβονται και ήδη έχουμε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.
Θέλω πρώτα να αναφερθώ στη VIP. Τις τελευταίες επτά μέρες, ο Fernando έχει στο Telegram VIP κανάλι μας, εννέα στις δέκα επιβεβαιωμένες προτάσεις live σε αποδόσεις με μέσο όρο 2.10! Δεν ξέρω τι κάνει αυτός ο άνθρωπος ειλικρινά... Στα Tip of the Day είμαστε στα +56 € με 14 νίκες σε 25 μέρες ενώ έχουμε και τρεις στις πέντε δυάδες υπερδιπλασιασμού. Όλα αυτά, χωρίς ακόμα να έχει μπει το μπάσκετ που είναι το βαρύ μας πυροβολικό και τα πολλά αμφίσκορα του Fernando που σιγά σιγά, όσο τα πρωταθλήματα ρολάρουν, θα αρχίσουν να "σκάνε" κατά ριπάς ειδικά τα Π/Σ/Κ. 
Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσουμε πως αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα όπου θα μπορέσετε να μπείτε στο ετήσιο πλάνο μας με την ελκυστική συνδρομή των δέκα μηνών στην τιμή των 100 €. Από το Σάββατο, το πακέτο αυτό δεν θα είναι διαθέσιμο.
Πάμε τώρα στα της στήλης. Δεν μου αρέσει να μιλάω απλά για να μιλάω. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Ένας αήττητος Αύγουστος με 13 νίκες και ένα draw, έχει πάει στην free κάβα στα +80 € με σταθερά bet 10 € έκαστος. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Να τεκμηριώνουμε, να αναλύουμε και να δίνουμε προτάσεις με βάση στατιστική, αγωνιστική συμπεριφορά, κίνητρο, value απόδοσης και φόρμα ομάδων. Οι προτάσεις αυτές, είναι προϊόν πολύωρης μελέτης, ξεσκαρταρίσματος και απίστευτου φιλτραρίσματος ανάμεσα σε δεκάδες αγώνες. 
Για σήμερα Δευτέρα, ιδιαίτερη αίσθηση μου προκαλεί το ματς ανάμεσα στην Ίντερ Τούρκου που υποδέχεται την KPV. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ιντερ είναι φορμαρισμένη, πανίσχυρη στο γήπεδο της, χωρίς απουσίες, ενώ κοιτάει ακόμα και για τον τίτλο. Διαθέτει επίσης την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Από την άλλη η TPV μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και θα παίξει για την υπέρβαση. Πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Ελσίνκι, αλλά δεύτερο σερί θαύμα θα είναι δύσκολο να πετύχει, ειδικά σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως πρόκειται για τη χειρότερη ομάδα στις εκτός έδρας επιδόσεις της. Περίμενα στο σετ των αποδόσεων τον άσσο γύρω στο 1.40 και το 1.55 με εξέπληξε ευχάριστα. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη -τουλάχιστον αυτό λέει η λογική και όλα τα δεδομένα που έχουμε. Η Ίντερ Τούρκου γενικά είναι από τις στοιχηματικές "κολόνες" στο γήπεδο της και πολύ σταθερή. Θα δώσω περισσότερη αξία στον άσο με χάντικαπ -0.75, σε μια επιλογή που αξίζει να υποστηρίξουμε.
 
Φινλανδία, Veikkausliga, 18:30
Ίντερ Τούρκου vs KPV-J Kokkola, Ίντερ Τούρκου 1 (-0.75) Odd 1.70
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)