Κυριακάτικα Φαβορί 29/09/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Μια ακόμα επιτυχία στη VIP με τον Fernando που δείχνει πραγματικά ασταμάτητος! Πραγματικά σηκώνουμε όλοι τα χέρια ψηλά με αυτά που κάνει στο συνδρομητικό μας group ο κορυφαίος αυτός tipster. Είναι πραγματική ευλογία για το betsport να διαθέτει ένα τόσο ισχυρό όπλο, τον κορυφαίο των κορυφαίων με αποδείξεις!
Όπως θα είδατε οι περισσότεροι, αναβαθμίσαμε το site μας και μια εντελώς επαγγελματική παρουσίαση του bankroll μας ανά στήλη. Στο menu μας, μπορείτε να δείτε όλο το ιστορικό στοιχημάτων μας ανά στήλη, πλην της πυρηνικής βόμβας που λέγεται μπάσκετ. Σε ιδιωτική μας συζήτηση, ο Fernando μου αποκάλυψε πως τα προγράμματα που έχει του δίνουν μοναδικά ποσοστά επιτυχίας στα πρωταθλήματα που έχουν ξεκινήσει., ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 72% ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ Λίγο υπομονή ακόμα. Ο Οκτώβριος αναμένεται απλά συγκλονιστικός. Μην ξεχνάτε, πως με κόστος 50 € για 90 μέρες, μπορείτε και εσείς να απολαύσετε όλα τα προνόμια των VIP υπηρεσιών μας, όπως και σχεδόν 50 συνδρομητές που μέχρι στιγμής έχουν αποκομίσει περίπου 460 € από το σύνολο των υπηρεσιών μας, με πονταρίσματα 10 και 20 € σε δυο μόλις μήνες! Μη χάνετε χρόνο και κάντε από σήμερα κιόλας τον εαυτό σας έναν πετυχημένο επενδυτή πάνω στο αθλητικό στοίχημα.
Στα των free tips, οι ήττες είναι μετρημένες και μια εξ'αυτών ήρθε χτες με το ολλανδικό χαμένο tip που έμεινε (και όμως) στο 0-0. 'Όσοι είδαν το ματς βέβαια, συμπεριλαμβανομένου και εμου, θα κατάλαβαν πως ένα ματς για να βγει πρέπει να "σε πάει" και λίγο. Όσο ακριβή πρόβλεψη και να κάνεις, η τύχη είναι ένας αστάθμητος παράγοντας και πάντα θα επηρεάζει, είτε θετικά είτε αρνητικά. Μέσα από τα free tips, παίρνετε μια μικρή γεύση από το τι προσφέρει το betsport. Πλήρη επαγγελματισμό, σεβασμό προς εσάς, διαφάνεια, αξιοπιστία, σοβαρότητα και στοιχηματική πειθαρχία. Για σήμερα, δεν θέλω να δώσω μια και μόνο πρόταση, καθώς έχω εντοπίσει ενδιαφέροντες αγώνες που δύσκολα θα σπάσουν και έτσι θα τους αναλύσω ξεχωριστά.
Πάμε στην Eredivisie. Ένα από τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα για πολλούς λόγους. Η Ουτρέχτη υποδέχεται την Βίλεμ ΙΙ σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Με βάση τόσο τους παίκτες όσο και το μπάτζετ, η Ουτρέχτη είναι μέσα στο top 4 για μένα στην Ολλανδία. Έχει κάνει ήδη στην έδρα της μια γκέλα ολκής με αντίπαλο τη Φένλο, όμως στο γήπεδο της είναι πολύ ισχυρή. Η Βίλεμ είναι μια μαχητική ομάδα με άγνοια κινδύνου όμως η διαφορά δυναμικότητας πιστεύω πως θα παίξει ρόλο. Θα μου προξενήσει έκπληξη αν δεν επιβεβαιωθεί ο άσος. Αποκτά μάλιστα μεγαλύτερη αξία με το ασιατικό 0.75. Ενδιαφέρον έχει και το αμφίσκορο και το over, καθώς το καθαρόαιμο 4-3-3 που παίζουν και οι δυο ομάδες προδιαθέτουν σε ένα θεαματικό ματς. Ενδιαφέρον λοιπόν έχει και το combo over & g/g. 
FACT: Η Ουτρέχτη στην έδρα της φέτος έχει 3/3 επιβεβαιωμένα over & G/G.
Στην Ιταλία τώρα, η Λάτσιο υποδέχεται τη Τζένοα. Και εδώ ξεκάθαρα, η διαφορά δυναμικότητας είναι αισθητή. Οι Λατσιάνι, εντυπωσίασαν κόντρα στην πανίσχυρη φέτος Ίντερ και αδικούνται κατάφωρα από το αποτέλεσμα. Οι δυνατότητες των γηπεδούχων είναι μεγάλες. Μια εξαιρετική ομάδα που έχω δει δυο φορές φέτος και ειδικά στο 0-3 κόντρα στην Σαμπτόρια με άφησε άφωνο. Είναι συγκυριακό που η Λάτσιο είναι -ακόμα- χαμηλά στη βαθμολογία. Η Τζένοα ξεκίνησε εκρηκτικά το πρωτάθλημα όμως, στα τελευταία ματς της παρουσιάζεται κάτω του μετρίου. Σαφέστατα μαχητική, όμως θεωρώ πως οι δυνατότητες της είναι σχετικά περιορισμένες. Μέσα στη Ρώμη, θεωρώ πως δεν έχει τύχη. Έχει αξία ο ασιατικός άσος με -1 στη Λάτσιο.
Τέλος, πάμε στην Ελβετία. Κυριολεκτικά, όταν θέλω να φτιάξει η ποδοσφαιρική μου διάθεση, ανυπομονώ να δω τη Βασιλεία και τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Είναι τόσο στρωτό, σωστά δομημένο και ομοιογενές το ποδόσφαιρο που παίζουν, που πραγματικά εύχομαι όλες οι ομάδες να απέδιδαν τόσο όμορφη μπάλα. Η Μπασέλ που υποδέχεται τη Λουκέρνη, πραγματικά αποδίδει θαυμάσια. Έχει μάλιστα και τρομερό ροτέισον με πολλούς παίκτες και έτσι αποδίδει αρμονικά χωρίς κούραση τόσο σε Ελβετία όσο και στο Europa League που θεωρώ πως μπορεί να φτάσει ψηλά φέτος. Μόνη πρώτη στη βαθμολογία πλέον, συντρίβοντας τη Ζυρίχη με 4-0. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι μια καλή ομάδα στη μέση του grid, που προέρχεται από νίκη επί της Ξαμάξ. Γενικά είναι σφικτή, πολλά από τα ματς της δεν ανοίγουν εύκολα, αν εξαιρέσουμε το 2-2 με την Γιουνγκ Μπόις. Δύσκολα θα μπορέσει να σταματήσει μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα που μάλιστα παίζει και στο γήπεδο της. Πολύ, πάρα πολύ δύσκολη λοιπόν η αποστολή των φιλοξενούμενων. Και εδώ το -1 στη Μπασέλ έχει αξία και θα το τιμήσουμε. Αρκετά τίμιο και το over στο 1.60. 
FACT: 3/3 σερί νίκες στο γήπεδο της με συντελεστή τερμάτων 9-1 για τη Βασιλεία.
Τέλος, ειλικρινά περιμένω μια αντίδραση του Παναθηναϊκού που -αν δεν το έχετε καταλάβει- παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Δέχτηκε πρώτος γκολ σε όλα τα φετινά του ματς, κάτι πρωτόγνωρο για ομάδα τέτοιου βεληνεκούς. Οι πράσινοι εντυπωσίασαν με τον Ολυμπιακό, που κατά την προσωπική μου άποψη είναι φέτος η καλύτερη ελληνική ομάδα των τελευταίων δέκα ετών. Η προθήκη του Σένκενφελντ βοήθησε απίστευτα την ομάδα ανασταλτικά, ενώ ανυπομονώ να ξεκινήσει ο Μολό που από τις πτέρυγες μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Ο Γάλλος είναι μεγάλη κλάση παίκτη. Δείχνει έτοιμος να βάλει ένα restart στην καριέρα του και αν αποφασίσει να παίξει μπάλα, θα δούμε μεγάλα πράγματα από εκείνον. Επίσης, ο Περέα διψάει για μπάλα και διάκριση και με την πρώτη ευκαιρία θα διαπρέψει. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία τώρα που θα λείψει ο Μακέντα να αναδειχτεί. Η ψυχολογία για το τριφύλλι είναι -επιτέλους- καλή και το ματς κόντρα στον Πανιώνιο θα είναι μεν πολύ δύσκολο αλλά είναι το φαβορί. Από την άλλη οι Νεοσμυρνιώτες ξέρουμε όλοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Με ένα -6 στην πλάτη, το παλεύουν πραγματικά όσο μπορούν. Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες και ο τεχνικός του Πανιωνίου με τα τόσα προβλήματα. Αμυντικά συμπεριφέρεται πολύ καλά, ενώ στο επιθετικό σκέλος ψάχνει λύσεις. Είχε που είχε πρόβλημα στα εμπρός, προστέθηκε και ο τραυματισμός του Αραμπούλι, με αποτέλεσμα το πρόβλημα στην επίθεση να μοιάζει πια απελπιστικό. Ακόμα και αν παίξει, δεν θα είναι 100% έτοιμος. Το σετ των αποδόσεων στο βγάζει κυριολεκτικά τα μάτια βλέποντας το 2.40 του διπλού. Το draw no bet στον Παναθηναϊκό (ασιατικό 0) στο 1.60, δεν είναι απλά value αλλά... στοιχηματική ευκαιρία. 
Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)