Δυνατό over 28/09/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Έχουμε μπει σε φουλ ρυθμούς Σαββατοκύριακου όπου αναμένουμε κρεσέντο δυνατών -κυρίως- αμφίσκορων από τον ένα και μοναδικό Fernando Redondo που μελετά εντατικά τα παιχνίδια ένα προς ένα στηριζόμενος στα εκπληκτικά προγράμματα νευρωνικών δικτύων που έχει δημιουργήσει. Τα αποτελέσματα του τα λένε όλα! Έχοντας αυξήσει ήδη κατά 350 € τις κάβες των VIP μελών, συνεχίζει απτόητος, πριν καλά καλά μπει στη φαρέτρα το πυρηνικό του όπλο που δεν είναι άλλο από τα basket tips!
Στα free tips, τα βλέπετε όλοι. 72% ποσοστό επιτυχίας, απίστευτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα σε αποδόσεις που -λόγω πολιτικής της εταιρίας- κυμαίνονται γύρω στο 1.70. Τα free tips, επαναλαμβάνουμε πως είναι δυνατά προγνωστικά που προκύπτουν με βάση καθαρά τα στατιστικά κριτήρια και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Είμαστε πάντα πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των αγώνων αυτών και φιλτράρονται με χειρουργική ακρίβεια, πριν παρουσιαστούν έτοιμα στο smartphone ή στο pc σας.
Σάββατο 28/09 με πολλές πιθανές επιλογές, σε εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις. Λογικό. Οι εταιρείες κάνουν την ίδια δουλειά με μας, διαθέτοντας όμως πανίσχυρα εργαλεία και αλγόριθμους που αποτελούν την επιτομή της τεχνολογίας. Δύσκολα βρίσκεις σημαντικό value. Όμως, κάποιες τιμές πραγματικά αξίζουν και εκεί εμείς προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα προγνωστικά μας ανεβάζοντας την απόδοση με ασιατικά χάντικαπ.
Στην Eredivisie η Φορτούνα Σιτάρντ υποδέχεται τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Δεν θέλω να σταθώ στα σετ των αποδόσεων στα σημεία, καθώς ναι μεν η Σπάρτα πραγματικά εντυπωσιάζει φέτος και έχει καταπλήξει με τις επιθετικές της αρετές, αλλά με την ιδιαιτερότητα αυτών των αγώνων. Η Φορτούνα είναι κυριολεκτικά ένα σουρωτήρι στα μετόπισθεν, με παθητικό 21 τερμάτων, τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Όμως σκοράρει με ευκολία. Έβαλε δυο γκολ στη Φίτεσε,τη Βίλεμ II και την Τβέντε, ανεξάρτητα και αν δέχτηκε τρία, τρία και τέσσερα! Όποιος βάλει περισσότερα. Μοιραία θα ανοιχτεί κόντρα στην Σπάρτα, η οποία δεν έχει και την καλύτερη άμυνα του κόσμου, ενώ μπροστά βγάζει φωτιές. Έβαλε -ούτε λίγο ούτε πολύ- τέσσερα στην Βααλβάικ, δυο στην Τσβόλε και δυο στην Ντεν Χάαγκ. Μέχρι και με τον Άγιαξ σκόραρε, ανεξάρτητα αν έφαγε τέσσερα. Πέντε της έβαλε η ΑΖ, οπότε, αγαπητοί μου φίλοι, για να μην το πολυκουράζουμε, μιλάμε για ομάδες με τεράστια αμυντικά κενά και φύσει επιθετικούς προσανατολισμούς, που συντελούν στο γεγονός πως θα δούμε ένα θεαματικό παιχνίδι με πολλά τέρματα. Το over 2.5 φυσικά δεν πληρώνει "μαλλιά" αλλά ένα συμπαθέστατο 1.50. Γεμίζοντας την ένεση με... ασιατικό χάντικαπ, το over 3 μας δίνει 1.70. Μια ασφαλής επιλογή της επιστροφής στην περίπτωση επίτευξης τριών τερμάτων και πλήρους πληρωμής στην περίπτωση των τεσσάρων και άνω (το πιο πιθανό σενάριο βάση στατιστικής). Ίσως το πιο δυνατό over που μπορούμε να βρούμε σε αυτή την απόδοση για το Σάββατο. Το πρόγραμμα μου, το έβγαλε πέμπτο πιο δυνατό over, με τα τέσσερα πρώτα να "παίζουν" στο 1.28-1.30. Καλή επιτυχία.
28/09/2019 21:45
ΕΠΙΛΟΓΗ
PICK ODD
Fortuna vs Sparta
Over 3 1.70
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)