Ποντάροντας στο χόκεϊ

0
Το χόκεϊ επί πάγου μπήκε απότομα στον κόσμο του betsport.gr, όμως για τον Fernando η μετάβαση ήταν -όπως- πάντα βάση σχεδιασμού και αθόρυβης καταγραφής στοιχημάτων όλους αυτούς τους μήνες. Δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να φέρει στο betsport ένα νέο προϊόν, αν αυτό δεν ήταν 100% έτοιμο. Τα hockey tips ήδη τρέχουν με επιτυχία στο VIP Group μας, όμως, σχεδόν η πλειοψηφία των παικτών, δεν γνωρίζει τόσο τους κανόνες, όσο και τι ισχύει με το ποντάρισμα στις εταιρείες. Λιτά και περιεκτικά, θα σας πούμε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα "μπαστουνάκια" όπως αποκαλούν το χόκεϊ χαϊδευτικά πολλοί παίκτες.
Καταρχάς, δεν μιλάμε για χόκεϊ επί χόρτου, αλλά αποκλειστικά για χόκεϊ επί πάγου. Τρομερά δημοφιλές κυρίως στη Βόρεια Αμερική αλλά και στο Βορρά της Ευρώπης, το hockey είναι ομαδικό άθλημα (θεωρείται το πιο γρήγορο σε ρυθμό ομαδικό σπορ) που παίζεται σε πάγο με τους παίκτες να φορούν ειδικά πέδιλα και να κρατούν το χαρακτηριστικό μπαστούνι, φορώντας ειδικό προστατευτικό εξοπλισμό λόγω των συχνών -και πολλές φορές- σφοδρών επαφών. Σκοπός είναι να επιτευχθούν τέρματα, με νικήτρια την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα. Κάθε ομάδα έχει ένα τερματοφύλακα, δυο αμυντικούς και τρεις επιθετικούς. Η διάρκεια κάθε αγώνα είναι τρεις περίοδοι των 20 λεπτών (συνολικά μία ώρα), ενώ υπάρχουν διακοπές από το διαιτητή, για ποινές και οφσάιντ. Κάθε φορά που ο διαιτητής δίνει μια ποινή, ο χρόνος διακόπτεται. Είναι χαρακτηριστικό οι πολλές διακοπές, καθώς ναι μεν η καθαρή διάρκεια ενός αγώνα είναι μια ώρα, όμως ο χρόνος για να ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι, μπορεί να ξεπεράσει και τις 2 1/5 ώρες. Δεν υπάρχει μπαλάκι, αλλά ο χαρακτηριστικός μαύρος μικρός δίσκος που οι παίκτες "χειρίζονται" με το μπαστούνι. Ο αριθμός των γκολ που θα σημειωθεί, ποικίλει. Συχνά είναι τα... ποδοσφαιρικά σκορ (1-1, 2-0, 1-0 κλπ) ενώ σε κάποια πρωταθλήματα μπορεί να δούμε και πολύ υψηλά σκορ (6-5, 4-4, 8-5 κλπ). Στο χόκεϊ, δεν υπάρχει ισοπαλία. Σε περίπτωση που ένα ματς λήξει χωρίς νικητή, υπάρχει παράταση διάρκειας 5 λεπτών, ενώ ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.
Ο στοιχηματισμός είναι ιδιαίτερα απλός, ακριβώς όπως και στο ποδοσφαιρικό στοίχημα. Ο Fernando, δίνει αποκλειστικά είτε over είτε under, τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι διαθέσιμα στη stoiximan. Παραφωνία, αποτελεί το γεγονός πως η bet365 δεν περιλαμβάνει κάποιες λίγκες, με τρανό παράδειγμα το πρωτάθλημα Καναδά, ίσως και για νομικούς λόγους. Πολύ καλές εταιρείες για χόκεϊ είναι και οι sportingbet και bet365, ενώ εξαιρετικές επιδόσεις εκεί έχει η αυστριακή interwetten όπου είναι πολύ δημοφιλής ο στοιχηματισμός στο εν λόγω σπορ.
Τι ισχύει με τα over-under: Όταν ποντάρουμε σε ένα πχ under 4.5 και σημειωθούν δυο γκολ, κερδίζουμε, ανεξαρτήτως αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος. Με άλλα λόγια, η παράταση δεν μετράει. Το ίδιο ισχύει και με τα over. Η bet365 έχει επιλογή για παράταση, όμως εμείς δίνουμε τα tips χωρίς να συμπεριλαμβάνεται. Πληροφοριακά, να σας πούμε πως στην παράταση υπάρχει το golden goal, με άλλα λόγια, αν σημειωθεί τέρμα, το παιχνίδι τελειώνει αυτόματα. Κάτι άλλο σημαντικό είναι, πως το VAR έχει μπει και στον κόσμο του hockey, έτσι λοιπόν οι αμφισβητούμενες φάσεις επανεξετάζονται από την εκάστοτε ομάδα η οποία μπορεί να πάρει οποιαδήποτε απόφαση, είτε για γκολ που δεν μετράει, είτε για οφσάιντ, ακριβώς όπως και στο ποδόσφαιρο.
Τα χόκεϊ tips θα είναι σε σχεδόν καθημερινή βάση. Ο Fernando δίνει 1-2 tips ημερησίως, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως ο αριθμός δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος τα Σ/Κ. Το ποντάρισμα είναι πάντα σε μονά αποδεκτά, με υποχρέωση στοιχήματος το 2% της εκάστοτε κάβας.
Με την προσθήκη της μηνιαίας συνδρομής με κόστος 25 € το μήνα, μπορείτε από σήμερα κιόλας να μπείτε στον κόσμο των VIP και να ξεκινήσετε να επενδύετε πάνω στο στοίχημα. Διαβάστε τις υπηρεσίες συνδρομής πατώντας εδώ και κάντε άμεσα την εγγραφή σας πατώντας εδώ. Αν επιθυμείτε τρίμηνη συνδρομή με κόστος 50 €, πατήστε εδώ. Το betsport.gr βρίσκεται στην απαρχή ενός ολοκληρωμένου επενδυτικού project. Η διαφάνεια και η αξιοπιστία είναι βασικές αρχές μας, ενώ η λέξη επαγγελματισμός είναι συνυφασμένη με τη δουλειά μας. Το ιστορικό στοιχημάτων μας, είναι διαθέσιμο για όλους, ανεξαρτήτως αν είναι συνδρομητές ή όχι, έτσι ώστε εσείς, ελεύθεροι, χωρίς κίβδηλες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, να κρίνετε απερίσπαστοι το αποτέλεσμα της εργασίας μας. Το δικαίωμα της επιλογής, είναι κεκτημένο σας. Η δική μας συνέπεια, είναι υποχρέωση μας! 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)