Free tips 08/02/2020

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Ήμασταν και λίγο άτυχοι τις τελευταίες μέρες στη στήλη, καθώς ναι μεν ο Άρης δεν μπήκε όπως έπρεπε στο ματς, όμως το χαμένο πέναλτι στο 63' στέρησε έστω μισό win κόντρα στον Ατρόμητο. Χτες, χάσαμε πανηγυρικά τον άσο της Ρόμα, όμως το 0-1 της Πάκος με τη Μποαβίστα μας αδικεί κατάφορα καθώς, και ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, αλλά και πέναλτι δόθηκε στις καθυστερήσεις, με τον VAR να το παίρνει τελικά πίσω, καθώς όπως έχουμε δει πολλάκις ο video ρέφερι υπάρχει αποκλειστικά για να ακυρώνει γκολ και πέναλτι στο 95% των περιπτώσεων. Τις περισσότερες φορές λειτουργεί σε... βάρος μας, όμως αυτό ισχύει και το αποδεχόμαστε. Η δουλειά του καλού tipster είναι να ξεπερνά γρήγορα τις ήττες που μοιραία θα έρθουν, αλλιώς αν κερδίζαμε συνεχώς δεν θα υπήρχαν ούτε εταιρείες αλλά ούτε και... δουλειές, καθώς όλοι θα ζούσαμε αποκλειστικά από το στοίχημα.
Για σήμερα πλούσιο το κουπόνι και θα πάμε στη 2η Αγγλίας. Στις 5 το απόγευμα η Κρου υποδέχεται την Όλνταμ. Οι γηπεδούχοι αναπτύσσονται από τα άκρα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας, με αποτέλεσμα να κερδίζουν κατά μέσο όρο 7.3 κόρνερ ανά αγώνα. Από την άλλη, παραχωρούν και 5 κόρνερ σε κάθε παιχνίδι τους. Είναι φαβορί απέναντι στους φιλοξενούμενους και αναμένουμε πίεση και τη μπάλα να καταλήγει πολλές φορές στο σημαιάκι. Από την άλλη, η Όλνταμ κερδίζει και αυτή σχεδόν 6 κόρνερ ανά ματς και δέχεται 5, με άλλα λόγια θα βοηθήσει στην τελική μας επιλογή που είναι το Over 10.5 κόρνερ που πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 1.83 στην stoiximan.
Πάμε τώρα στην αγαπημένη μας Ελβετία όπου η Γιουνγκ Μπόις μάχεται για τον τίτλο, για την ακρίβεια είναι το πρώτο φαβορί. Πανίσχυρη στο γήπεδο της, με απίστευτα παραγωγική επίθεση, μετά από τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Βασιλεία, θέλει να ξεπεράσει την ήττα κόντρα στη Λουκέρνη. Μια ήττα πραγματικά μαγική εικόνα, καθώς έχασε απίστευτες ευκαιρίες και λύγισε τελικά στο τέλος καθώς ο νόμος του ποδοσφαίρου την τιμώρησε. Σήμερα, υποδέχεται τη Σιόν που δείχνει "άδεια" εκτός έδρας, ενώ θα παίξει και με πάρα πολλές απουσίες. Κάκιστη στο αμυντικό κομμάτι, σε κάθε ματς δέχεται γκολ ενώ και μακριά από το γήπεδο της μετρά έξι συνεχείς ήττες. Θεωρούμε πως η Γιουνγκ Μπόις θα ξεσπάσει σήμερα και θα δώσουμε μεγάλη αξία στον -φυσιολογικά- μικρό άσο, ποντάροντας στο ευρωπαϊκό -1 που βρήκαμε στη stoiximan στο 1.75. Καλή επιτυχία.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)