Free tips 09/02/2020

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Άλλες δυο αστοχίες το Σάββατο, χωρίς να μας "φταίει" τίποτα αυτή τη φορά. Η Γιουνγκ Μπόις σκόραρε στο 10'΄και έκανε απλά διαχείριση δυνάμεων σε ένα κακό ματς που έμεινε στο 1-0 (το είχαμε ευρωπαϊκό χάντικαπ -1), ενώ η Κρου κέρδισε επτά κόρνερ έναντι... ενός της Όλνταμ με αποτέλεσμα να χάσουμε και το over 10.5 κόρνερ. Δεν παίζουμε άσχημα, παίζουμε σωστά. Απλά περνάμε ένα κακό διάστημα. Άλλωστε, η εν λόγω στήλη, έχει τόσο μεγάλο... απόθεμα και σερί θετικών αποτελεσμάτων, που οι εν λόγω ήττες μοιάζουν σαν σταγόνες στον ωκεανό. Μελετάμε διεξοδικά τους αγώνες έναν προς έναν και βρίσκουμε αξία. Όπως έχουμε πει άπειρες φορές, τα αρνητικά σερί είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν υπάρχει κανένας tipster στο μάταιο αυτό κόσμο που να κερδίζει διαρκώς.
Από την άλλη, η φρεγάτα του betsport, o ένας και μοναδικός Fernando, μοίρασε ξανά χρήμα με ένα τρομερό trixie από την Αγγλία, αποδίδει σταθερά ενώ και συχνά πυκνά χτυπά στο live με θετικότατα αποτελέσματα. Το ενδιαφέρον σας για το live αποτυπώνεται τόσο από τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά, όσο και από τη συμμετοχή σας στο telegram, όπου έχουμε ξεπεράσει τα 220 μέλη.
Πάμε στο κυριακάτικο tip μας, όπου βρήκαμε αξία σε ένα ματς. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια παράσταση που αναμένεται να έχει ένα πρωταγωνιστή. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο. Βρίσκουν τον Ατρόμητο στα χειρότερα του, καθώς οι Περιστεριώτες δεν έχουν καμιά σχέση με την περσινή ομάδα. Συν τοις άλλοις, το ρόστερ των γηπεδούχων είναι σχετικά φτωχό και η ομάδα είναι κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια στο Χαριλάου με τον Άρη. Περισσότερο το μυαλό είναι στη ρεβάνς του Κυπέλλου, παρά στο ματς με τους Πειραιώτες. Άλλωστε, κακά τα ψέματα, η προνομιούχος 5άδα που μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι φέτος απλά ουτοπία. Σε ένα γήπεδό που εκτός των 50 πιστών "Φελαγίν" θα έχει κατά 90% φιλάθλους του Ολυμπιακού, θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο.
Πρόταση: Το διπλό του Ολυμπιακού παίζεται στο 1.35, με το ασιατικό χάντικαπ να είναι οριακά στο 1.60. Θα ποντάρουμε λοιπόν στο handicap -1 των Πειραιωτών. Με το μυαλό του Ατρόμητου να είναι στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη και με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων -ειδικά φέτος- πιστεύουμε πως οι ερυθρόλευκοι θα επικρατήσουν εύκολα.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)