Pre Game Free Tips Σαββάτου

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Μετά από ένα χρονικό διάστημα δυο εβδομάδων επιστρέφουμε στα pre game free tips. Βλέπετε, ο Fernando Redondo έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες πυροβολώντας στο live ασταμάτητα πληρώνοντας ατέρμονα σε ένα πραγματικά απίστευτο κρεσέντο.Δεν θέλω να αναλωθώ εκ νέου σε λεπτομέρειες για το ποιος είναι ο Fernando και το τι έχει επιτύχει. Ένας tipster, είναι τα ταμεία του. Είναι αυτό που κάνει. Απλά, ο Fernando αυτό που κάνει το κάνει τόσο καλά, που κανείς δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί.
Από κει και πέρα, περιμένουμε πως και πως το ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Cheltenhmam που θα διεξαχθεί από την Τρίτη έως και την Παρασκευή και θα είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό από τη Δευτέρα αποκλειστικά για τα VIP μέλη. Αναμένουμε δυνατές συγκινήσεις και γενναία ταμεία και φέτος, όπως και τα τρία προηγούμενα χρόνια.
Πάμε όμως στα του ποδοσφαίρου και στο πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου. Στις 14:00 στο Αμβούργο, οι "δεινόσαυροι" υποδέχονται την Pέγκενσμπουργκ. Ειλικρινά, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την καθίζηση της πανίσχυρης ομάδας του Βορρά, ειδικά για τα δεδομένα της κατηγορίας. Μετά από την οδυνηρή ήττα από τη μισητή Σεντ Πάουλι μέσα στο γήπεδό του, το Αμβούργο συνετρίβη με 3-0 από την ισχυρή στην έδρα της Άουε. Το μόνο καλό είναι πως δεν έχει χάσει επαφή με την πρώτη δυάδα, ενώ ενδεχόμενη επικράτηση του θα το φέρει πιο κοντά, με δεδομένο το γεγονός πως οι δυο πρώτοι (Αρμίνια και Στουτγκάρδη) παίζουν μεταξύ τους. Θεωρώ πως οι βόρειοι θα βγάλουν αντίδραση και θα επικρατήσουν εμφατικά. Το ασιατικό -1 του Αμβούργου, παίζεται στο αξιοπρεπέστατο 1.70.
Στην Championship Αγγλίας τώρα, η αγαπημένη μας Λήντς υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ και όπως έχουμε γράψει πολλές φορές είναι η πρωταθλήτρια των κόρνερ καθώς ειδικά στο γήπεδό της, φτάνει συχνά πυκνά σε ατομικό διψήφιο νούμερο. Ο λόγος είναι πως τα "παγόνια" αναπτύσσονται κατά κόρον από τις πτέρυγες με αποτέλεσμα να στέλνουν τη μπάλα στο σημαιάκι πολύ συχνά, ειδικά, όταν πιέζουν και αντιμετωπίζουν ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς. Το over 10.5 corners πληρώνει διπλασιασμό, ενώ το ατομικό over 6.5 της Λήντς στο 1.75. Θεωρώ πως θα επαληθευτούν και τα δυο.
Ολοκληρώνουμε με ένα σύστημα super yankee που αποτελείται από 26 στήλες και θα ποντάρουμε σε over τα οποία με βάση τα προγράμματα μας, δείχνουν υπέρ του δέοντος γενναιόδωρα. Βέβαια στην Αγγλία που είναι εντελώς αλλοπρόσαλλη το 0/5 από το 5/5 απέχουν... ελάχιστα, όμως όπως έχουμε ξαναδεί, τα συστήματα αυτά έχουν τρομερή αξία καθώς με λίγα μπορείς να πάρεις πολλά. Ας δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά:
Αγγλία, Premier League: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ vs Νόργουιτς, Over 2.5 @2.10
Αγγλία, Premier League: Γουλβς vs Μπράιτον, Over 2.5 @2.00
Αγγλία, Championship: Τσάρλτον vs Μίντλεσμπρο, Over 2.5 @2.10
Αγγλία, League 1: Ίπσουιτς vs Κόβεντρι, Over 2.5 @2.40
Αγγλία, League 1: Σάντερλαντ vs Τζίλιγχαμ, Over 2.5 @2.20
Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)