Κορωνοϊός: Τι μέλλει γενέσθαι

0
Το 1720 έκανε την εμφάνιση της  η πανδημία της πανούκλας. Το 1820 έδωσε τη σκυτάλη στη χολέρα, το 1920 (εντάξει, το 1919) είχαμε την ισπανική γρίπη και τώρα, το 2020, στο σήμερα, έχουμε ένα φονικό αόρατο εχθρό, τον COVID-19. Ευτυχώς που... το 2120, είναι ακόμα μακριά, όμως και ο σημερινός εφιάλτης δεν μοιάζει να τελειώνει γρήγορα. Στη χώρα μας, τα μέτρα πάρθηκαν πολύ γρήγορα και η οργάνωση είναι υποδειγματική, με αποτέλεσμα να είμαστε αισιόδοξοι πως θα περάσουμε αυτή την περιπέτεια όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Ο κόσμος ως επί το πλείστον ανταποκρίνεται άριστα, πειθαρχώντας στα αναγκαστικά μέτρα, και μαζί με Δανία, Νορβηγία και Σουηδία, είμαστε πρωταθλητές στην αντιμετώπιση του κορωναϊού. 
Αν και τα δεδομένα αλλάζουν πια όχι ανά εβδομάδα αλλά ανά... ημέρα, είναι δύσκολο να προβλέψουμε για πόσο ακόμα ο ιός θα επηρεάζει στο έπακρο τη ζωή μας. Επειδή υπάρχουν ειδικοί και επιστήμονες που μπορούν να πουν πολλά περισσότερα, εμείς θα πούμε τι θα γίνει στον μικρόκοσμο του betsport.gr.
Ο Fernando έχει τη δυνατότητα να βγάζει live tips ακόμα και από την Σουαζιλάνδη ή από την Τρίτη Κατηγορία Κορασίδων Νιγηρίας, κάτι που για μια ακόμα φορά τον καθιστά κάτι μοναδικό! Αν διακοπούν τα πάντα, μην αποκλείσετε να δίνει live ακόμα και από τα e-sports. Και εκεί θα κερδίζει! Μοιραία όμως, οι VIP υπηρεσίες μας, έχουν ανασταλεί ελέω έλλειψης αγώνων. Ουσιαστικά, για να είμαστε ρεαλιστές, η season 2019-20 ολοκληρώνεται πριν την ώρα της, με σπουδαία κέρδη και επιτυχίες. Η καταλυτική ημερομηνία λήξης της στοιχηματικής χρονιάς δεν θα είναι λοιπόν η 31η Μαϊου. Σε ένα αυτόνομο νέο άρθρο, θα κάνουμε μια ανασκόπηση των VIP υπηρεσιών και τα ακριβή μας κέρδη στην πρώτη μας πλήρη χρονιά σαν site.
Πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει με τα τρέχοντα πρωταθλήματα. Αν σκεφτούμε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα διεξάγονταν το καλοκαίρι αναβλήθηκαν, όπως και το Euro 2020, δεν βλέπουμε φως στον ορίζοντα για το πως μπορούν να ολοκληρωθούν οι τρέχοντες -επί συνόλω- υποχρεώσεις σε όλα τα σπορ. Πρόκειται για μια πρωτοφανή κατάσταση, που χωρίς την παραμικρή υπερβολή θυμίζει Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς μόνο σε περιπτώσεις πολέμου υπήρχε αναβολή σπουδαίων αθλητικών γεγονότων. 
Η προσωπική μου άποψη, είναι πως από τον Σεπτέμβριο και μετά, κάποια πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν, συνεπώς θα υπάρξει αγωνιστική δράση. Αυτομάτως, αυτό θα καταστήσει και την έναρξη της νέας season 2020-21 για την οποία φυσικά θα ενημερωθείτε στα group μας. Προς το παρών, σπίτι, συνέπεια, πειθαρχία, υπομονή και προσμονή. Το σίγουρο είναι, πως μόλις τελειώσει αυτός ο εφιάλτης, τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Ήδη, τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) ζουν και θα ζήσουν καταστάσεις με θύματα... πολέμου. Το τελευταίο που θα σκεφτούν, είναι οι απώλειες εσόδων της LaLiga, της Serie A και της Premier League. Στη Βρετανία το εφιαλτικό σενάριο μιλάει για δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, ενώ στην Ιταλία κομβόι στρατιωτικών οχημάτων μεταφέρουν σωρούς για μαζική αποτέφρωση! Τα εργοστάσια πλέον παράγουν μάσκες ενώ τα αντισηπτικά σε λίγο θα τα πληρώνουμε σε τιμή ακριβής κολώνιας. Το 2008, θεωρήθηκε πρωτοφανές που ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα τύπωσε 800 δις για την ενίσχυση της οικονομίας τη στιγμή που τώρα η Αμερική θα ρίξει στην αγορά.... 3 τρις (3.000 δισεκατομμύρια δολάρια) για να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα του θανάσιμου ιού. Ζούμε λοιπόν καταστάσεις πέρα από τα όρια της τρέλας...
Μπορούμε να γράφουμε ώρες ολόκληρες για πολλά. Ο κόσμος μας ποτέ δεν θα είναι ίδιος. Ζούμε ήδη ένα πόλεμο από τον οποίο ελπίζουμε να βγούμε νικητές. Τα νερά είναι αχαρτογράφητα και εισερχόμαστε σε άγνωστες περιοχές. Ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρουμε...
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)