Season 2020-21

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Μπορεί ο κορωνοϊός να μας κράτησε σε αναμονή για δυο περίπου μήνες, όμως η σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα άλλαξε εντελώς τα αθλητικά δεδομένα. Αυτό για δύο λόγους. Καταρχάς γιατί στις περισσότερες λίγκες γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να ολοκληρωθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις, αφετέρου γιατί η δράση θα είναι αδιάκοπη. Θα φαινόταν πρωτόγνωρο άλλες εποχές να έχουμε full αγωνιστική δράση τον Ιούλιο, όμως ελέω της πανδημίας αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στα χρονικά. Το γεγονός αυτό, μας υποχρεώνει να ξεκινήσουμε τις VIP υπηρεσίες μας στην καρδιά του καλοκαιριού, και συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου. 
Έχετε ήδη πάρει μια γεύση από το τι θα επακολουθήσει, καθώς από τις 23 του Μάη προσφέρουμε αδιάκοπα τα προγνωστικά μας σε ελεύθερη πρόσβαση με θετικότατα αποτελέσματα, καταγράφοντας παράλληλα σημαντικά κέρδη. Ειδικά, οι επιδόσεις του Fernando στα αμφίσκορα, είναι χωρίς καμία υπερβολή, ότι πιο ποιοτικό και παραγωγικό υπάρχει αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το διαδίκτυο. 
Οι αλλαγές των υπηρεσιών μας σε σχέση με την πρώτη μας χρονιά, θα είναι προς όφελος των συνδρομητών, καθώς αποφασίσαμε να μετατρέψουμε το betsport σε ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό site, με εξαίρεση τα δυο ιπποδρομιακά φεστιβάλ του Cheltenham και του Ascot, που θα διεξαχθούν (Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος) τον Μάρτιο και τον Ιούνιο του 2021 αντιστοίχως. Τα προγνωστικά καλαθοσφαίρισης, χάντμπολ και χόκεϊ επί πάγου, αποτελούν λοιπόν παρελθόν, όχι λόγω των επιδόσεων τους, αλλά της συνειδητής επιλογής από μέρους μας να μην σας φορτώνουμε με πολλά προγνωστικά διαφορετικών αθλημάτων. Και για εμάς ήταν ιδιαιτέρως δύσκολο να κουβαλάμε πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη, κάτι που μας κούρασε και αποσυντόνισε. Η βαρύτητα λοιπόν στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, θα δώσει μια επιπλέον υπηρεσία, η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο telegram. Δεν είναι άλλη από το Live Betting, το οποίο μετά από μήνες εξαντλητικών δοκιμών, είναι πλέον έτοιμο να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή. Η έτερη στήλη μας, θα είναι τα pre game tips τα οποία θα περιλαμβάνουν αποκλειστικά προγνωστικά goal/goal, από τον σπεσιαλίστα του είδους, Fernando. Η στήλη "Tip of the Day", θα συγχωνευτεί στα Pre Game Tips και έτσι, προκύπτουν δυο συνολικά στήλες στη VIP Season 2020-21. 
Τα pre game tips θα είναι από 30-50 στον αριθμό ανά μήνα και θα αναρτούνται τόσο στο VIP Facebook Group μας, όσο και στο VIP κανάλι μας στο telegram. Θα ανεβαίνουν νωρίς το πρωί, πολλές ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, θα είναι αποκλειστικά αμφίσκορα προγνωστικά και ο μέσος όρος απόδοσης τους θα είναι το 1.90.
Τα live tips, θα ανεβαίνουν αποκλειστικά στο telegram χωρίς προειδοποίηση καθώς μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Ο μέσος όρος απόδοσης θα είναι 2.00 και ο μηνιαίος αριθμός τους θα είναι από 30-60 μηνιαίως. 
Τα προγνωστικά μας, στο επίσημο αρχείο στοιχημάτων μας, θα ποντάρονται με σταθερό bet 30 € στα pre games και 20 € στα live. Ανάλογα με το bankroll που έχετε, σας συμβουλεύουμε να ποντάρετε την κάθε επιλογή με το 3% του κεφαλαίου σας όταν πρόκειται για τα goal/goal pre game και 2% στα live tips.
Όσον αφορά τις εταιρείες, πρέπει να διαθέτετε λογαριασμό τουλάχιστον σε μια εκ των Stoiximan ή Bet365. Ο μεγαλύτερος όγκος πονταρισμάτων μας, βασίζεται στη stoiximan.gr, συνεπώς από κει θα προκύπτουν και οι αποδόσεις, ειδικά στο live betting. Η πρόσφατη προσθήκη των ασιατικών χάντικαπ,  τα οποία στο live παίζουμε κατά κόρον, καθιστά την ελληνική εταιρεία ισάξια με τη bet365. 
Για να μπείτε στον κόσμο του betsport, θα πρέπει να διαθέτετε:
1) Λογαριασμό σε μια εκ των bet365 ή Stoiximan.
2) Να είστε από 21 ετών και άνω.
3) Να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή του telegram στο smartphone σας.
4) Να έχετε μια αρχική κάβα από 200 € και άνω.
5) Να έχετε υπομονή, πειθαρχία και αυτοέλεγχο.
Αν πληρείτε όλα τα παραπάνω, τότε είστε έτοιμος να γίνετε ένας πετυχημένος παίκτης στοιχήματος, ακολουθώντας τις συμβουλές μας.
Για τα ελκυστικά πακέτα συνδρομών μας, θα ενημερωθείτε εντός των ημερών.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)