Με 4 επιλογές από τη Β' Νορβηγίας

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, στη στήλη Asian, η οποία μετρά υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας και απίστευτη ακρίβεια στα tips, οι περισσότερες επιλογές είναι από τα πρωταθλήματα της 1ης και της 2ης Νορβηγίας. Έχοντας επικεντρωθεί πλήρως εδώ και δυόμιση χρόνια στα εν λόγω πρωταθλήματα και ειδικά μετά το πέρας των πρώτων αγωνιστικών, πλέον τα δεδομένα των ομάδων έχουν αυξηθεί και μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις.

Η Άαλεσουντ υποδέχεται την Ασάνε. Παρά το κακό ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει να ρολάρουν και θα θελήσουν να πάρουν την τρίτη σερί νίκη τους στη λίγκα για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την απευθείας άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι διανύουν -παρά το πολύ καλό ξεκίνημα- μια κοιλιά με τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και θα έχουν δύσκολο έργο σήμερα. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ στο -1 πληρώνει 1.70.

Γιερβ vs Σόγκνταλ: Βρίσκονται αμφότερες σε καλή κατάσταση και βρίσκουν πολύ εύκολα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι ειδικά θα βοηθήσουν σε ένα ανοιχτό παιχνίδι μετρώντας σερί 7/10 αμφίσκορα και 7/10 over. Αν και η άμυνα της Γιερβ έχει συμμαζευτεί κάπως τελευταία, θεωρούμε πως δύσκολα θα μείνει απαραβίαστη η εστία της. Από μόνο του το over 2.5 στο 1.80 έχει αξία και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Γκρόρουντ vs Σάντνες: Πραγματικά η Γκρόρουντ είναι από τις πιο "τίμιες" ομάδες της λίγκας. Με τη λογική και μετουσίωση στην πράξη του "όσα φάμε και όσα βάλουμε" γεμίζει τους αγώνες της με εκατέρωθεν γκολ! Στα 10 τελευταία ματς, έχει 8 over 3.5 που συνοδεύτηκαν από g/g! Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα θα παρασυρθούν σε αυτό το ρυθμό, ενώ εσχάτως αποδίδει εκτός έδρας πολύ καλύτερα από ότι στο γήπεδό της. Το over 2.5 είναι έκπληξη στο 1.65. Δεν θα το περίμενα πάνω από 1.50, ενώ ακόμα πιο ελκυστικό το 2.75 στο 1.80.

Ρανχάιμ vs Φρέντρικσταντ: Η Ρανχάιμ είναι η πιο... μεταμορφωμένη ομάδα φέτος. Όμως, δυστυχώς προς το χειρότερο. Η τρομερή περσινή της επίθεση που κυριολεκτικά έβγαζε μάτια στον πρώτο γύρο και πάλεψε μέχρι τέλους για την άνοδο, παρουσιάζει φέτος μεγάλη αστάθεια ενώ τεράστιο είναι το πρόβλημα στην άμυνα. Πρέπει πάντως να μπει δυνατά σήμερα, καθώς ήδη αρχίζει να μπλέκει σε περιπέτειες. Η νίκη με 4-2 επί της Ράουφος με 4-2 συνοδεύτηκε από ένα σοκ, καθώς ηττήθηκε από την αδύναμη Μπλινκ με 1-0. Βέβαια, βλέποντας τις φάσεις μετά, μιλάμε για ένα ματς που κυριολεκτικά μπορούσε να λήξει... 4-4 με απίστευτες χαμένες ευκαιρίες, σε σημείο που δεν πιστεύεις τι βλέπεις! Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, είναι από τις ομάδες που πραγματικά χαίρομαι να βλέπω. Συμπαθώ πολύ την Φρέντρικσταντ για τον τρόπο που παίζει. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός φέτος για την άνοδο, όμως οι φιλοξενούμενοι ίσως πληρώσουν ακριβά τις αμυντικές τους αδυναμίες. Απίστευτη ομάδα μπροστά, τραγελαφική στα μετόπισθεν. Όπως και να έχει, απολαυστικό να την παρακολουθείς. Ο συνδυασμός του over & g/g στο 1.70 είναι υπέρ του δέοντος... συμπαθητικός και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Καλή επιτυχία!