Asian tip 12/09/2021

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Το Σάββατο κύλησε με επιτυχίες για τον Fernando στα goal/goal καθώς με δυο νίκες (η μία στο 2.35) και μία ήττα, έκανε profit για μια ακόμα ημέρα και... ζεσταίνεται για τη νέα season που ξεκινά σε λιγότερο από δυο εβδομάδες. Για τον Fernando θα πούμε πολλά αυτές τις μέρες, καθώς ετοιμαζόμαστε εντατικά για τη VIP πρεμιέρα μας. Από την άλλη, δυο νίκες και δυο ήττες για τον Andrei και ίσα βάρκα ίσα νερά, σε μια στήλη που αποδίδει με απίστευτη σταθερότητα και συνέπεια σε όλα τα συνδρομητικά μέλη που την έχουν εμπιστευτεί.

Πάμε τώρα στη "Daily". Ανάμεικτα συναισθήματα μου αφήνει το Σάββατο αλλά και μια αίσθηση πικρίας, καθώς διάβασα πάρα πολύ καλά τα παιχνίδια. Τα παρακολούθησα και τα τρία και είδα στην πράξη πως οι αναλύσεις ήταν σωστές. Η Άρσεναλ αδικείται από το τελικό 1-0 κόντρα στη Νόργουιτς. Έβγαλε πάθος, πολλές φάσεις και από καθαρή ατυχία το ματς έμεινε στο 1-0 (επιστροφή πονταρίσματος). Ο Παναθηναϊκός χρόνια είχε να κάνει τόσο πειστική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα που πάντως είχε και αυτός τις στιγμές του στο ματς (πληρωμή στο 1.84). Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα ήταν το Αμβούργο. Ένα ανελέητο σφυροκόπημα, 28 σουτ, 15 κόρνερ, 70-30% κατοχή μπάλας, 1-0 με πέναλτι στο 75' και κόκκινη για τη Σαντχάουζεν. Μετά, δυο ασύλληπτες ευκαιρίες για το 2-0 και... στο 88' σε μια επίθεση των φιλοξενούμενων, 1-1! Απίστευτο... Ευτυχώς η Θεία Δίκη επενέβη και σε νεκρό χρόνο έγινε το 2-1 για τους "δεινόσαυρους" για να πάρουμε τουλάχιστον μια νέα επιστροφή πονταρίσματος σε ένα ματς που δίχως την παραμικρή υπερβολή έπρεπε να λήξει 4-1. Στο corner tip, χάσαμε για ένα τη Ρόδεραμ (6 κερδισμένα) σε ένα ματς που είχε 18 τελικές και 65-35% κατοχή και τελικά έχασε με 2-4. Συμβαίνουν και αυτά.

Οι απαιτήσεις της Daily είναι μεγάλες, καθώς πρόκειται για τη συνέχεια της πλέον δημοφιλούς στήλης του betsport, της Asian, η οποία με απίστευτα ποσοστά επιτυχίας έχει δώσει στα μέλη της πολλά χρήματα όλο αυτόν τον καιρό. Είναι η... τελευταία των Μοϊκανών free στήλη στο site, κάτι που θα αλλάξει σε λίγες μέρες με τη νέα ποδοσφαιρική συνδρομητική μας που θα αποτελέσει το πιο ολοκληρωμένο και αξιόπιστο προϊόν που έχετε δει. Fernando και Daily λοιπόν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας έναν τιτάνα που θα καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό παίκτη. Οι λεπτομέρειες, σε λίγες μέρες...

Πάμε τώρα στα σημερινά. Θα πάω στην αγαπημένη μου Νορβηγία, γιατί τη γνωρίζω τόσο καλά πλέον, που θα ήταν στοιχηματική ανωριμότητα να αναζητήσω αλλού επιλογές. H πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ μετά από το μουδιασμένο ξεκίνησα, έχει βρει τα πατήματα της αποδίδοντας σταθερά και ανακτώντας την πρωτοπορία στον πίνακα του πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενη παράλληλα την αγωνιστική καθίζηση της Μόλντε όλον τον Αύγουστο. Διάβασα στην ιστοσελίδα της γηπεδούχου, πως το 4-3-3 έχει πλέον καθιερωθεί και με αυτό το σύστημα θα παραταχθεί κόντρα στην Οντ. Πέραν του παικταρά Σορλί, η ομάδα είναι πλήρης. Ακολουθούν υποχρεώσεις για το Κόνφερενς, όμως δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει, καθώς φιλοξενεί την ουκρανική Ζόρια. Έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση και κορυφαία άμυνα, η Μπόντο είναι έτοιμη για τον back to back τίτλο της, με δεδομένο το ότι έχει πλέον ρολάρει για τα καλά. Η Οντ θα έχει ένα ήσυχο φθινόπωρο. Δεν απειλείται (9 βαθμούς πάνω από τη ζώνη) δεν απειλεί και εξελίσσεται σε μια από τις πλέον αδιάφορες ομάδες. Αν το ματς μάλιστα δεν την πάει καλά, μπορεί να εκτεθεί βίαια, κάτι που ένιωσε κόντρα στη Ρόζεμποργκ (5-0). Είναι σε πτώση, μετρά 4 ήττες σε 5 ματς ενώ η άμυνα μπάζει από παντού. Χαρακτηριστικό είναι πως στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει τη Μπόντο (1-0) και έτσι σίγουρα ο αντίπαλος της θα θέλει να πάρει τη ρεβάνς. Πέρσι είχε χάσει με 6-1, φέτος ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Όλα συντελούν σε μια εύκολη νίκη της Μπόντο. Έχοντας βρει ρυθμό, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας όπου τη χωρίζει τουλάχιστον μια κλάση. Εκτός αυτού, θέλει και μια μικρή εκδίκηση για τον πρώτο γύρο και σίγουρα θα προσέξει πολύ. Άλλωστε, η Μόλντε είναι μια ανάσα πίσω της και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο γκέλας. Δεν αποκλείεται να μπει δυνατά από την αρχή ώστε να καθαρίσει γρήγορα και να κάνει συντήρηση δυνάμεων για το ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Τέτοια ματς συνήθως τα κερδίζει με 2 γκολ διαφορά plus, θεωρώ πολύ πιθανό ένα σκορ της τάξης του 2-0 με 3-0. Το ασιατικό χάντικαπ -1.5 πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 1.90 και θα αποτελέσει την τελική μας πρόταση. Καλή επιτυχία και καλή Κυριακή.

Tags