Asian tip 13/09/2021

Καλή εβδομάδα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Η στοιχηματική Κυριακή σαφώς και έκανε τους bookmakers αρκετά πλουσιότερους, καθώς πολλά φαβορί έσπασαν, ενώ στην πρεμιέρα της Super League, αίσθηση προκάλεσε τόσο η ήττα του ΠΑΟΚ όσο και η ισοπαλία του Ολυμπιακού. 

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις, σημειώθηκε και στο χθεσινό daily tip, όπου η Μπόντο Γκλιμτ παρόλο που προηγήθηκε 1-0, ισοφαρίστηκε σχεδόν άμεσα (1-1 ημίχρονο) και στο δεύτερο μέρος, παρά την πίεση που άσκησε, ήταν φλύαρη και άκαρπη στην τελική προσπάθεια. Οι γκέλες ήταν, είναι και θα είναι μέρος της μαγείας του ποδοσφαίρου.

Αυτός που δεν επηρεάζεται με τίποτα, είναι ο Fernando! Με ένα ακόμα 2/3 και ένα συνολικό 4/6 το Σ/Κ, οδήγησε με ασφάλεια στο profit δείχνοντας ασταμάτητος και το Σεπτέμβριο, έχοντας από την αρχή του μήνα 10/15 tips σε goal/goal φυσικά, σε αποδόσεις με μ.ο. 1.95! Η καλύτερη πρόγευση για αυτό που θα ακολουθήσει στην νέα VIP στήλη. 

Τέλος, ο Andrei έκλεισε με μικρές απώλειες στο χόκεϊ, με 2 νίκες, 3 ήττες και μια επιστροφή σε DNB που χάθηκε στο τελευταίο λεπτό. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, πως η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι και τελεσίδικη για τις εγγραφές της VIP στήλης του Ρώσου, καθώς η καταλυτική ημερομηνία θα είναι η 20η Σεπτεμβρίου.

Πάμε τώρα στο σημερινό μας daily tip. Premier League και η αυλαία της αγωνιστικής κλείνει στο Γκούντισοπ Παρκ, όπου η Έβερτον υποδέχεται τη Μπέρνλι. Τα ζαχαρωτά, με τον πολύπειρο Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο τους, έχουν κάνει μια αρκετά καλή αρχή με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Aυτό φυσικά δεν σημαίνει τίποτα για την πορεία τους στη συνέχεια. Και πέρσι ξεκίνησε με 4/4 και πολλοί μίλησαν ακόμα και για πρώτη τετράδα, όμως η συνέχεια ήταν απογοητευτική. Όμως, η Έβερτον δείχνει αρκετά πιο ώριμη και... κυνική φέτος. Αξιοποιεί στο έπακρο τις ευκαιρίες της, έχοντας πετύχει μάλιστα 7 γκολ στα τρία πρώτα ματς. Το σημαντικότερο δε, είναι ότι είναι αποτελεσματική κόντρα σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς. Μια τέτοια, είναι και συμπαθέστατη Μπέρνλι. Η "κατσαρίδα" της Premier League, όπως την χαρακτηρίζουν πολλοί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρνει κάθε χρόνο να παραμένει στην κατηγορία, όμως φέτος τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Καλή ομοιογένεια, αλλά πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Είναι καλοδουλεμένη αδιαμφισβήτητα, κυρίως αμυντικά, ενώ μπορούσε ακόμα και τη νίκη κόντρα στη Ληντς όπου προηγήθηκε από το πουθενά, για να ισοφαριστεί τελικώς στα τελευταία λεπτά. Παραμένει η ομάδα που ενισχύθηκε λιγότερο από οποιαδήποτε στις μεταγραφές και παίζει πραγματικά κορώνα γράμματα την παραμονή της στην κατηγορία. Έχει με διαφορά το πιο φτωχό ρόστερ της κατηγορίας, θυμίζοντας περισσότερο ομάδα της Championship σε αυτό τον τομέα. Σαν να λέει: "Πάμε και φέτος και όπου μας βγάλει".

Ο Μπενίτεθ είναι μια αλεπού των πάγκων, ένας προπονητής που ξέρει πως να αξιοποιεί τέτοιου είδους ματς. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην ομάδα του και τη Μπέρνλι είναι εμφανής. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με στόχο να κρατήσουν το μηδέν και ότι βγει αν προκύψει κάποια στημένη φάση. Μέσα στην έδρα της, η Έβερτον είναι το μεγάλο φαβορί. Αρχικά είχα αμφιβολίες για το αν ο παικταράς Κάλβερτ Λιουιν που είναι ίσως αυτή τη στιγμή το πιο φορμαρισμένο φορ στο νησί θα είναι έτοιμος, αλλά όλα τα ρεπορτάζ λένε πως θα ξεκινήσει κανονικά. 

Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών ο οποίος θα δώσει επιπλέον μπουστάρισμα για μια ακόμα "επαγγελματική" νίκη στην εποχή Μπενίτεθ που δείχνει να έχει αλλάξει εντελώς τη φιλοσοφία της ομάδας. Ο άσος είναι πολύ συμπαθητικός στο 1.77 στη stoiximan (0% γκανιότα) και αποτελεί μια άκρως value επιλογή. Περισσότερο πιθανό είναι να κριθεί πάντως στο όριο, για αυτό δεν θα πάμε σε ασιατικό στοίχημα. Προβλέπω ότι η νίκη της Έβερτον θα πέσει μέχρι και το 1.65 πριν την έναρξη του αγώνα. Όσοι διαβάσουν αργά την ανάλυση και δουν χαμηλή τιμή, μπορούν να πάνε στο -0.75 που θα κυμανθεί στο 1.80 με1.85. Καλή επιτυχία.

Tags