Daily tips 11/09/2021

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Επιτέλους, πάμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων και να πάμε στις επιλογές του Σαββάτου όπου διεξάγονται πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Αγγλία, Premier League: Μεταγραφές 200 εκατομμυρίων λιρών, βλέψεις για τετράδα, και αντί αυτού, 3 ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-9, με πιο πρόσφατο ματς ένα ταπεινωτικό 5-0 από τη Σίτι, με κατοχή 80-20% και τελικές 25-1. Σκέτη ντροπή! Είναι λοιπόν η Άρσεναλ τόσο κακή; Όχι βέβαια, δεν είναι. Κόντρα στην Τσέλση στάθηκε καλά, ενώ το 2-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Μπρέντφορντ την αδικεί παράφορα. Πάντως, ούτε υπομονή υπάρχει στην τάξη των οπαδών της, ούτε περίοδος χάριτος για τον Αρτέτα και η αρχή πρέπει να γίνει κόντρα στη Νόργουιτς. Τι ομάδα και αυτή... Υποβιβάζεται με κάτω τα χέρια και ανεβαίνει διαδοχικά τα τελευταία χρόνια, πράγμα που δεν είναι και λίγο καθώς η Championship είναι διαολεμένο πρωτάθλημα και πάντα τα καταφέρνει. Ο ορισμός την ομάδας ασανσέρ. Απλά η Premier είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο, που δείχνει να μην είναι για τα δόντια της. Έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες, αλλά δεν θα μπορούσε να έχει και πιο δύσκολο πρόγραμμα. Έχοντας παίξει ήδη με Σίτι και Λίβερπουλ, πάλεψε πάρα πολύ κόντρα στη Λέστερ όπου παραλίγο να πάρει τον πρώτο της βαθμό, χάνοντας τελικά με 1-2. Το ρόστερ δεν τη βοηθά ιδιαίτερα, συν του ότι θα έχει και δυο απουσίες στο Λονδίνο. Ένα 4/4 ηττών μάλλον θα έρθει φυσιολογικά. Από την άλλη, για την Άρσεναλ μάλλον καλό θα είναι που ο Τσάκα απάλλαξε την ομάδα με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο Μάντσεστερ. Κατά πολλούς, ο Αλβανός άσος με το ελβετικό διαβατήριο, μόνο κακό κάνει στην ομάδα και οι οπαδοί έβαλαν πάνω του στα social με τρομερά έντονο τρόπο, διαμαρτυρόμενοι για τον αντιεπαγγελματισμό και την αδιαφορία που έχει δείξει στα πρόσφατα παιχνίδια. Ο θρύλος των κανονιέρηδων Ίαν Ράιτ, ήταν ο πιο καυστικός όλων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ντρέπεται που αυτός ο τύπος παίζει στην Άρσεναλ και φέρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα στο Λονδίνο... Πάντως, δικαιολογίες δεν θα υπάρξουν για νέα απώλεια και η Άρσεναλ έχει την ευκαιρία της για επανεκκίνηση. Άλλωστε, η διακοπή των εθνικών μόνο καλό θα της έκανε για να ανασυνταχθεί. Ο άσος του 1.55 αποκτά μεγάλη αξία στο ασιατικό -1 στο 1.84.

Πάμε τώρα στη Β' Γερμανίας. Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για το Αμβούργο. Ας μην πλατιάζουμε, καθώς ότι και αν πούμε εμείς ειλικρινά δεν μπορεί να καταγράψει τα συναισθήματα των οπαδών της άλλοτε πανίσχυρης ομάδας της Bundesliga. Τρεις σερί χρονιές στη δεύτερη κατηγορία, και τις τρεις πρωταθλήτρια χειμώνα, και τις τρεις με αυτοκτονικές τάσεις, που μάλιστα όχι μόνο δεν προβιβάστηκε, αλλά δεν ήταν ούτε στις τρεις πρώτες ομάδες για να διεκδικήσει έστω τα μπαραζ! Όλες, μα όλες, με τρόπο αδιανόητο! Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα μέσα στην έδρα της Σάλκε (1-2) και από τότε το απόλυτο χάος. Με τρεις ισοπαλίες και μια ταπεινωτική -νέα- ήττα από τη Σενκτ Πάουλι, η οποία το έχει μετατρέψει σε... πελάτη της, βλέπει την κορυφή από το -6, μόλις μετά από 5 αγωνιστικές. Το Αμβούργο βράζει για μια ακόμα φορά, μένει να δούμε αν θα την πληρώσει η Σαντχάουζεν. Μια αδύναμη ομάδα που αποτελεί ένα εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Πέρσι τη γλίτωσε από σπόντα, έχασε και ότι καλό είχε φέτος (ειδικά τον εξαιρετικό επιθετικό Μπέχρενς) και ψώνισε από το καλάθι των Lidl στις μεταγραφές, αν και τον Γκουαντίνο τον ξέρω από τη Γιουνγκ Μπόις. Σκοράρει κατόπιν αίτησης, διαθέτει μια ευάλωτη άμυνα και το έργο της κόντρα στους "δεινόσαυρους" είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα το Αμβούργο έχει τις λύσεις. Μπορεί ο Τερόντε και ο Ουλράιχ να αποχώρησαν, όμως κινήθηκε έξυπνα στις μεταγραφές και αναπλήρωσε τα κενά. Πάντως, η ανάγκη για νίκη είναι τόσο επιτακτική που πραγματικά δεν θα μπορούσε να βρει τη δεδομένη χρονική στιγμή πιο βατό αντίπαλο, ειδικά στην έδρα του. Το 1.51 του άσου αποκτά και αυτό value με ασιατικό στοίχημα στο -1 και απόδοση 1.84 που τη θεωρώ εξαιρετική.

Κατά τα άλλα, μου έκανε κλικ ένα corner tip. Στη League 1 Αγγλίας, η Ρόδεραμ είναι μεν μίζερη τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά παίζοντας επιθετικά και από τα άκρα, είναι η... πρωταθλήτρια στα κερδισμένα κόρνερ (7.5 μέσο όρο σε κάθε αγώνα). Είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στη Φλίτγουντ και η λογική λέει πως θα πιέσει αρκετά. Το ατομικό over 6.5 των γηπεδούχων πληρώνει στη winmasters 1.87 και το θεωρώ αρκετά καλό.

Τέλος, νομίζω πως το 1.47 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα της Αθήνας είναι λίγο... προκλητικό. Οι πράσινοι ναι μεν είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό φέτος, όμως έδειξαν με την απόκτηση του Παλάσιος πως έχουν βλέψεις για κάτι καλό. Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς έχει εμπειρία και παραστάσεις όλα αυτά τα χρόνια στους πάγκους, όντας σοβαρός και μεθοδικός, ξέροντας να διαχειρίζεται τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο Απόλλων από την άλλη, με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο, έφερε κάποιους παίκτες από Κύπρο και ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ μεγάλες προσδοκίες έχουν από τον Φαν λα Πάρα στην επίθεση. Για highlight, κράτησε στο τέλος το μεγάλο όνομα, τον μεγάλο Μπρούνο Άλβες, που με την εμπειρία και την αύρα του θα δώσει ώθηση στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Τα χρόνια όμως περνούν και σίγουρα ο 40χρονος πλέον Μπρούνο δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όπως και να έχει, αν ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει βλέψεις τετράδας, τέτοια παιχνίδια δεν νοείται να μην τα κερδίζει. Τα φιλικά δεν λένε πάντα την αλήθεια, μάλιστα η ποδοσφαιρική παράδοση λέει πως ομάδα που δεν παίζει καλά στα φιλικά, κάνει καλή season. Μένει να το δούμε στην πράξη. Προσωπικά έχω παίξει εξαρχής ασιατικό -1 στο τριφύλλι στο 1.75 και πιστεύω πως ο άσος θα επαληθευτεί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Άρσεναλ vs Νοργουιτς: 1 (-1) @1.84

Ρόδεραμ vs Φλίτγουντ: Over 6.5 corner στη Ρόδεραμ @1.87

Αμβούργο vs Σαντχάουζεν: 1 (-1) @1.84

Παναθηναϊκός vs Απόλλων Αθηνών: 1 (-1) @1.75

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και ραντεβού στη στήλη με κυριακάτικο tip, που θα ανέβει στο site το βραδάκι του Σαββάτου.