Over tip 14/09/2021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του betsport.gr. 2/2 στα ποδοσφαιρικά μας tips τη Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Fernando συνέχισε το ξέφρενο πάρτι του Σεπτεμβρίου με μια ακόμα νίκη, την 11η σε 16 επιλογές, αυτή τη φορά από τη Β' Ισπανίας, με το αμφίσκορο του να πληρώνει 2.05 και να επιβεβαιώνεται πανηγυρικά (3:2 τελικό σκορ). Στην asian, μάλλον τυχεροί ήμασταν και πραγματικά ένιωσα εντελώς ηλίθιος -όπως και όλοι όσοι ασχολούνται με την Premier- όταν η Έβερτον έβγαλε ανακοίνωση στις 8 το βράδυ ότι ο Κάλβερτ Λιούιν θα επιστρέψει στα γήπεδα στο τέλος του μήνα με αρχές Οκτωβρίου, ενώ όλα τα ρεπορτάζ έλεγαν πως είναι καλά και θα ξεκινήσει μάλιστα βασικός. Η παρουσία του εν λόγω παίκτη, ήταν αυτή που καθόρισε και τις αποδόσεις, καθώς ναι μεν ο άσος έπεσε μέχρι το 1.65, αλλά μόλις ανακοινώθηκαν οι αποστολές των ομάδων, εκτοξεύτηκε κοντά στο 1.90. Ακόμα χειρότερα έδειχναν τα πράγματα μέσα στο γήπεδο, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου η Μπέρνλι ήταν αυτή που πίεζε και το κακό δεν άργησε να έρθει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν έγινε το 0-1! Ευτυχώς που τα ζαχαρωτά ισοφάρισαν νωρίς και αμέσως μετά με ένα ασύλληπτο σουτ από τα 40 μέτρα έγινε το 2-1, για να καταρρεύσει τελικώς η Μπέρνλι και να δεχτεί ένα ακόμα γκολ σε εξαιρετικό τρανζίσιον των γηπεδούχων. Τελικό σκορ 3:1 και πληρωμή, είτε σε σημείο, είτε με το handicap -0.75. 

Για σήμερα Τρίτη έχει πολλά ματς, αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον η Championship όπου έψαξα και βρήκα αξία σε ένα παιχνίδι. Ρέντινγκ και Πιτέρμπορο συγκρούονται μετά από πολλά χρόνια και βρίσκονται και οι δυο σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία. Αποτελούν τις πιο προβληματικές άμυνες της λίγκας ενώ θα σας πω μερικά πολύ "πικάντικα στοιχεία":

Έχουν τις χειρότερες άμυνες στην Championship.

H Ρέντινγκ μετρά 6/6 over στο πρωτάθλημα.

Η Πιτέρμπορο μετρά 4/6 over στο πρωτάθλημα.

Η παράδοση που έχουν στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι 8 σερί over 2.5!

Μάλιστα, το μόνο σίγουρα είναι ότι θα παίξουν και ανοιχτά γιατί θέλουν και οι δυο τη νίκη. Πιο πεισμωμένη θα μπει η γηπεδούχος, καθώς ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει πως απόλεσε τη νίκη κόντρα στην ΚΠΡ (3-3 με 3-1 μέχρι το 80). Από την άλλη η Πιτέρμπορο συνετρίβη από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 6-2, παρά το γεγονός πως μέχρις ενός σημείου κράταγε το παιχνίδι στο ημίχρονο με το σκορ στο 1-1. Ο Φέργκιουσον σε μια ακόμα θητεία τους "κομψούς", έχει μια μαχητική και ελκυστική ομάδα που θυμίζει πολύ την παλιά καλή Πιτέρμπορο που χάριζε απλόχερα γκολ και θέαμα.

Το τρομερά παράδοξο της όλης υπόθεσης, είναι η απόδοση του over 2.5. Μόλις είδα το σχεδόν δυάρι (!!!) δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί, η εν λόγω απόδοση είναι ο ορισμός του value bet για όλους τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω. Και είναι πολλοί... Ανεξαρτήτου έκβασης, πρόκειται για ένα 100% σωστό bet που αξίζει και με το παραπάνω το στοίχημα μας, ελπίζοντας παράλληλα να δούμε ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι, αντάξιο με την κατάσταση και τη συμπεριφορά των δυο αυτών ομάδων. Καλή επιτυχία.

Tags