Asian tip 15/09/2021

0

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Έσπασε -μάλλον άδικα- το σερί του Fernando στα αμφίσκορα, καθώς η Μπλάκμπουλ δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τη Χάντερσφιλντ με το τελικό 0-3 να την αδικεί πάρα πολύ. Με 16 τελικές, οι γηπεδούχοι δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ. Σωστό και μελετημένο tip για μια ακόμα φορά από το αστέρι του betsport, αλλά και οι ατυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Από την άλλη, νέα νίκη στη Daily, όπου το value over μας επιβεβαιώθηκε, αν και μέχρι το 64' η Ρέντινγκ και η Πιτέρμπορο ήταν κολλημένες στο 0-0. Δεν χρειάστηκαν όμως ούτε 15 λεπτά για να μπουν τρία γκολ. Το θέμα ήταν το σκορ να ανοίξει. Μάλιστα το ματς έληξε 3-1, συνεχίζοντας και την παράδοση που θέλει το εν λόγω ζεύγος να φέρνει καθολικά over στις αναμετρήσεις του. Τέλος καλό, όλα καλα και συνεχίζουμε.

Πάμε λοιπόν στη σημερινή πρόταση της Daily: Το ότι δεν δίνω ματς από τη Β' Νορβηγίας, δεν σημαίνει ότι δεν τη παρακολουθώ ανελλιπώς. Στα δυόμιση χρόνια ιστορίας της Asian, το 30% των επιτυχιών, είναι από το πρωτάθλημα αυτό (!). Απλώς, οι ομάδες είναι φέτος εντελώς απρόβλεπτες, κάτι που βλέπουμε και στο βαθμολογικό πίνακα. Κανείς δεν περίμενε πως το σούπερ φαβορί ανόδου και μεγάλο όνομα της κατηγορίας, η Αάλεσουντ, θα ξεκίναγε τόσο άσχημα και θα ήταν κάτω από ομάδες όπως η Γερβ και η Φρέντρισταντ. Πάντως, τα πατήματα της τα βρίσκει σιγά σιγά και έχει αποκτήσει ρυθμό. Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με το δεξί και μαζί οι γηπεδούχοι θέλουν να πλησιάσουν όσο περισσότερο γίνεται την απευθείας άνοδο, όντας της 4η θέση πλέον, μόλις 2 κάτω από την προνομιούχο δυάδα που δίνει απευθείας άνοδο. Τρέχει ένα καλό σερί, σκοράρει πια με μεγάλη ευχέρεια, έχοντας συνηθίσει πια να παίζει χωρίς τον τραυματισμένο κορυφαίο φορ της Αγκντενστάιν, ενώ θα υποδεχτεί την ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Γκρόρουντ βρίσκεται στην προτελευταία θέση, καταφέρνοντας να αναστήσει μέχρι και την Μπλίνκ, που όντας η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας, κατάφερε να τη νικήσει στο γήπεδό της. Υπάρχουν 4-5 ομάδες ιδίας δυναμικής που θα δώσουν μάχη για τη σωτηρία, με την σημερινή αντίπαλο της Αάλεσουντ να είναι μία από αυτές. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, ενώ οι γηπεδούχοι δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο να πετάξουν τέτοιου είδους βαθμούς στα σκουπίδια. Προσωπικά, προβλέπω ξέσπασμα και ευρύ σκορ, καθώς η άμυνα της Γκρόρουντ είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια. Σκοράρει πάντως με σχετική ευκολία, για αυτό και οι αποδόσεις στα over είναι απλά αστείες (με το over 2.5 στο 1.25!). Ποια είναι τώρα η πιο ορθολογιστική επιλογή πονταρίσματος σε αυτό το ματς; Αυτή με τη μικρότερη γκανιότα. Νίκη της Αάλεσουντ με ασιατικό χάντικαπ στο -1.75 και απόδοση 1.87 στη stoiximan (την ώρα που γράψω γιατί προβλέπω να πέφτει αρκετά μέχρι τη σέντρα του αγώνα). Το περιμένω με ανυπομονησία, ελπίζοντας να απολαύσω κάτι από την... προπέρσινη Άαλεσουντ, που στη Β' Νορβηγίας βομβάρδιζε με 6άρες τις αντίπαλες άμυνες. Μένει να το δούμε και στο γήπεδο. Καλή επιτυχία.

Επισκεψιμότητα
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)