Asian tip 27/10/2021

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr! Η νέα VIP συνδρομή της Premium οριστικοποιήθηκε και πλέον με κόστος 25 € για 30 ημέρες, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα tips του κορυφαίου tipster αμφίσκορων προγνωστικών στο διαδίκτυο -ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Ο Fernando είναι σε ένα δικό του κόσμο και πραγματικά "τρομάζει" με τη σταθερότητα, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια που δείχνει τη φετινή season, έχοντας χαρίσει ήδη μεγάλα κέρδη στα συνδρομητικά μας μέλη. Πλέον, έχει ξεπεράσει το 65% ποσοστό επιτυχίας στα goal/goal και ο μέσος όρος απόδοσης έχει ανέβει σχεδόν στο 1.95! Πραγματικά απίστευτος!
Πάμε στη σημερινή μας free επιλογή μετά από το κυριακάτικο στραπάτσο του άσου της Αάλεσουντ. Μου αρέσει που αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα στο over και τον ασιατικό άσο, όμως σίγουρα η ροή του ματς μας αδίκησε λίγο. Οι φιλοξενούμενοι σε δυο επιθέσεις και ισάριθμα σουτ στο στόχο πέτυχαν δυο γκολ, ενώ η "Αάλε" με 70% κατοχή, 19 τελικές και 11 κόρνερ, αντί για 5 γκολ έβαλε... δυο. Δεν ήταν λάθος το tip, ίσως αυτή η γκέλα στερήσει μια άνοδο, σε ένα πάντως όμορφο σε θέαμα παιχνίδι. Πέρασε, χάθηκε, προχωράμε.
Το ότι δεν δίνουμε συχνά tips από τη LaLiga, δεν σημαίνει πως δεν την παρακολουθούμε. Η Βαγιεκάνο τα πάει πάρα πολύ καλά φέτος, παίζοντας μάλιστα ελκυστικό ποδόσφαιρο (δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία) και μια πανίσχυρη έδρα (4 νίκες σε ισάριθμα ματς). Υποδέχεται την Μπαρτσελόνα ή οποία ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στο El Clasico. Οι Καταλανοί παρουσιάζονται ασταθείς, σκοράρουν μεν με ευκολία όμως δυσκολεύονται πολύ ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Είναι φυσικά ακόμα νωρίς, όμως είναι σαφές πως η φετινή χρονιά δεν θα είναι καλή, με γκρίνια τόσο στα αποδυτήρια όσο και στους οπαδούς.
FACT: Οι 8/10 τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στη Βαγιεκάνο και τη Μπαρτσελόνα, συνοδεύτηκαν από over 3.5 ανεξαρτήτως έδρας! Σχεδόν καθολικά επιβεβαιώνουν φέτος το g/g οι γηπεδούχοι, ενώ σκοράραν σε όλα τα εντός από 2 γκολ και άνω!
Η Μπαρτσελόνα δεν έχει το παραμικρό περιθώριο να κλειστεί και σίγουρα θα είναι απειλητική, αφήνοντας παράλληλα διαδρόμους. Η Rayo θα παίξει με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και μπορεί να βρει εύκολα το γκολ. Δεν αποκλείουμε να ανοίξει το παιχνίδι, με το over 2.5 να παίζεται κοντά στο 1.75 σε stoiximan και bet365 (1.76 στη betshop) και να αποτελεί μια ορθή επιλογή. Ακόμα πιο value και με χαμηλότερη γκανιότα, το over 2.75 στο 2.00 (bet365) που θα αποτελέσει και την πρόταση μας. Καλή επιτυχία.